Logga inBli medlem
Lilla Sissy flyttar hemifrån

Del 4: Morgon bestyr med lilla Sissy

Jag vaknade på morgonen och var jätte kissnödig. Jag försökte tänka bort det då jag skulle kunna vänta och gå på riktiga toaletten. Jag försökte också ta mig över pinnstaketet i spjälsängen. Men det gick inte, jag var fast i spjälsängen. Så inlåsningen fungerade som tant Stål ville. Jag blev mer och mer kissig och kände att jag snart måste gå på pottan. ”Ohh va ja e kissig, jätte jätte kissig” stönade jag.

Och då jag insåg att lär bli likadant varje morgon är det lika bra jag vänjer mig och lär mig använda pottan. Den var av äldre modell i porslin med röda blommor på. Jag satte mig med benen under mig och drog upp mitt fina nattlinne. Så kröp ja upp på pottan så att jag kände porslinet under mig. Så började jag kissa ”åhh så skönt och kissa pottan” stönade jag. Just i det ögonblicket öppnade tant Stål dörren till mitt lilla flickrum och hörde vad jag sa.

”Nämen åhh så duktig du e lilla Sissy som kan kissa själv på stora porslins-pottan” Jag fortsatte kissa, stolt och glad över tant Ståls värmande ord. ”Tack tant Stål, lilla Sissy dukti kissa stora pottan” ”Jaa lilla söta vän, du är jätteduktig. Visa nu tant Stål att du kan vara duktig liten flicka och kissa färdigt också. Nu gör du som tant Stål säger!” Jag tittade upp från pottan och in i tant Ståls ömma men stränga ögon ”Jaa tant Stål, lilla Sissy lovar lyda” så fortsatte jag kissa pottan. När jag var klar berömde tant Stål mig igen och lyfte upp mig i famnen.

”Din mamma har berättat att du gärna har lite morgonmys i famnen innan frukosten. Det är klart vi ska ha morgonmys du och jag också. Speciellt som jag älskar och gosa med små sötnosar som du. Jag frågade din mamma om du fortfarande dricker välling på morgonen. Nä, sa hon, det var många år sedan. Fast hon sa att du älskade välling och drack det nog till du var 13-14 år i alla fall. Och kanske det behövs nu som trygghet i en ny miljö”

”Så gör vi lilla Sissy. Jag ser att du tog med dig nallen från sängen. Jag sätter dig här i soffan, så kan du gosa med nallen medan tant Stål gör välling”. Mmm jag gosade med nalle lite och såg fram mot mys-stunden. Jag var också spänd på hur det skulle kännas och dricka välling. Jag gissade att tant Stål skulle se till att jag drack upp hela flaskan.

Så kom tant Stål tillbaka ”Men ohh jag ser hur mycket du tycker om din lilla nalle vännen. Vilken tur att det finns gosedjur till små barn. Men nu medans vi dricker välling får vi lägga undan nalle” Jag släppte motvilligt ifrån mig nalle och tant Stål lyfte upp mig i famnen. Tant Stål hade stort linne på sig som var öppet för brösten ”Jag letade upp mina mamma-kläder igen och hittade den här.”

”Jag har sett att du tittat på min byst sen du kom hit. Så jag tänkte du ska få bekanta dig med tuttarna ordentligt nu” Tant Stål lyfte ut sina bröst en åt gången. Dom var jättestora. Så tog hon av mig mitt lilla nattlinne så jag blev naken och tryckte mig mot sina stora härliga bröst. ”Oohh så skönt tant Stål ååhhh mmm lilla Sissy tycke om tuttarna mycke mycke”

”Det var bra det lilla Sissy för här kommer du att spendera mycket tid, tillsammans med mina tuttar. Så jag hoppas ni kommer bra överens. Innan du får vällingen så vill jag att du slickar och suger lite på tuttarna så dom blir glada. Bara en stund nu så inte vällingen kallnar. Sen efter vällingen får du suga längre.” Jag rörde lite på mig så jag fick munnen framför ena bröstvårtan. Den var redan lite hård och fyllde snabbt upp min mun när jag började suga. Mmm så gott bröstvårtan smakade mmm. Jag tittade upp i tant Ståls ögon med stor tillfredsställelse och hon likaså ner på mig.

”Så lilla Sissy, nu är det dags för vällingen. Nu får du sluta suga på tutten.” Jag fortsatte suga på tutten för det var så gott. ”Men vad lilla Sissy! Lyder du inte tant Stål?” Oj kom jag på mig, måste ju lyda ”Fölåt tant Stål, lilla Sissy lovar lyda” ”Ja, det är bäst det” sa tant Stål och såg sträng ut. ”Nu kommer vällingen här lilla vän” Jag tog emot nappflaskan med munnen som jag gjort många gånger förr och började suga i mig vällingen. Jag kände snabbt hur mycket jag hade saknat min morgonvälling. Den var söt och god och gjorde mig varm i hela kroppen. Jag tryckte mig mot tant Ståls mage och bröst och njöt av hennes kroppsvärme. Oohh vilket härligt morgonmys mmmm.

När jag varit duktig och druckit upp all vällingen och sedan legat och sugit på tant Ståls tuttar i över en timma (mmmm) så var det dags för påklädning inför dagen. Idag skulle ju fröken Agda Berg från sköterske-skolan komma på besök. Och även kurskamrat Åsa Larsson som nu hyrde lägenheten som lilla Sissy inte var stor nog att bo i. Då var det ju viktigt att lilla Sissy såg fin ut när dom kom.

”Titta här lilla Sissy vilka fina kläder tant Stål tagit fram till dig. Så du blir riktigt söt när Fröken och Åsa kommer. Först tar vi på dig dom här söta vita knästrumporna med änglar på. Oj titta dom går nästan upp till rumpan på dig. Men vad söta dom är. Visa nu tant Stål hur du kan gå runt sött på tå som en duktig flicka” Jag gick runt på tå endast iförd mina nya knästrumpor och visade tant Stål hur flickig jag var. ”Nämen åhh så söt du är och så gulligt du går. Nästan synd att ta på dig mer kläder, men det måste vi ju göra.

Här får du ett par söta rosa trosor, titta så söta dom är! Och här ett linne med små änglar. Oj vad söt du blev nu lilla Sissy! Så kammade tant Stål mig. Jag har brunt hår och har alltid blivit pottklippt av mamma, så det gick fort. ”Nu är du redo lilla vän. Gästerna kommer om en timma. Nu får du gosa med nalle igen om du vill lilla Sissy. Puss på dig”

Forts...

Tillagd 2 aug 2019   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Skamlekar #Ageplay #Sissification/boyification #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 23395  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024