Logga inBli medlem
Lilla Sissy flyttar hemifrån

Del 3: Tant Stål tar hand om lilla Sissy

När vi kom in i paret Ståls lägenhet igen så tog tant Stål av mig mina söta skor och mina byxor. Sen satte hon sig i fåtöljen mig i famnen och sa ”vilken söt liten unge du är lilla Sissy! Det ska bli härligt och uppfostra dig. Det tycker både jag och farbror Stål. Eftersom det är en vecka till du börjar på sköterske-skolan så kommer vi att ha mycket tid kommande dagarna”

Tant Stål kysste mig ömt och började kela mig med sina stora händer. Med ena handen mina små fossingar och ben och den andra handen min rumpa och rygg. Och så nynnade hon på en barnvisa. Jag rös av välbehag och tryckte mig mot tant Stål. Så satt vi länge och tant Stål smekte och kelade med mig hela tiden så jag riktigt kände mig som en liten femåring.

Det verkar vara det som var meningen också, för efter ett par timmars gosande och mysande i tant Ståls famn, så vände hon upp mitt huvud, tittade på mig och sa ”jag tror bestämt att du är lika tillgiven och beroende som en femåring. Och lika kelen och gosig också. Nu ska ja berätta för dig vad vi ska göra resten av dagen lilla Sissy”.

”Först ska jag gå igenom vilka regler som gäller här. Sen ska jag bada och tvätta dig ordentligt. När du fått nattlinnet på dig kommer din blivande fröken på sköterske-skolan på besök. Jag känner henne väl och tänkte det vore bra om hon får träffa dig så snart som möjligt, eftersom du har speciella behov. Sedan är det dags för natti-natti”

”Jo, det är så att Farbror Stål förväntar sig att barn ska vara ordentliga och lyda allt vuxna säger och har bestämt. Här är en lista med regler som vi använde för vår dotter Erika när hon var liten flicka och bodde hemma. Den listan har farbror Stål bestämt ska gälla dig nu lilla Sissy” Tant Stål höll upp en lista med hundra punkter. Jag orkade inte läsa allt men såg att det fanns med
- inte spilla på sig vid matbordet
- inte vara gnällig
- lyda
- inte kissa på sig


Tant Stål fortsatte ”om du inte följer alla reglerna kommer farbror Stål att ge dig ordentligt med smisk på lilla rumpan. Detta är för ditt eget bästa förstår du, så du ska lära dig lilla Sissy” då kramade jag tant Stål och sa att jag förstår precis att jag behöver det för att bli ordentligt uppfostrad. ”Bra lille vän, jag noterar hur det gått under dagen, så summerar jag till farbror Stål när han kommer hem från arbetet. Så får vi ses hur mycket kvälls-smisk det blir för lilla Sissy”

”Nu är det dags att bada badkaret lilla Sissy. Tant Stål har fyllt upp och hällt i bubbelskum. Jag har tagit fram Erikas badleksaker också om du vill leka lite innan jag tvättar dig lille vän” ”Jaa snälla tant Stål, lilla Sissy vill leka länge badkaret. Få ja det? Snälla tant Stål?” ”Jadå en stund får du visst leka lilla vän, innan jag tvättar dig” Tant Stål klädde av mig och lyfte ner mig i badkaret. Ohhh så skönt det var i det varma badkaret.

Jag lekte länge i badkaret med ankorna och båtarna. Det var jätteroligt. Sen sa tant Stål att det nu var dags för mig att bli tvättad ordentligt ren. Hon tvättade mitt hår och öronen noga. Sedan tvålade hon in hela min lilla kropp flera gånger och sköljde emellan så jag skulle bli riktigt ren. ”Nu finns ett ställe till på lilla Sissys kropp som behöver tvättas, vet du var det är lilla vän?” Jag hade ingen aning och skakade på huvudet.

”Jo, i stjärten så klart lilla dumbom. En liten Sissy måste alltid vara helt ren i stjärten” ”Jaha tant Stål” svarade jag. ”Nu böjer du dig framåt och så putar du upp med stjärten precis ovanför vattnet, så ska tant Stål vara snäll och tvätta dig i stjärten lilla vän.” Tant Stål tvålade in händerna noga och började sen tvaga mig bestämt i stjärtskåran. Mmmm skönt tyckte jag. Sedan höll hon upp sitt tjocka knotiga långfinger och sa att hon kommer att köra in det i min stjärt för att komma åt på insidan.

Hon körde in fingret sakta och frågade ”Känns det bra lilla Sissy?” ”Jaa tant Stål de gör det” ”Åhh så duktig du är lilla vännen. Nu ska tant Stål tvätta länge med fingret i lilla Sissys stjärt” Tant Stål tryckte sitt finger in och ut i min stjärt länge när jag låg med rumpan upp, säkert 1 timma. Jag tyckte det var jätteskönt att bli tvättad så. Tant Stål verkade också tycka om det. Hon började stöna efter en stund och berättade hela tiden vilken duktig liten Sissy jag var”

Efter badet torkade tant Stål mig in en stor frottehanduk i famnen. Och pussade mig mellan varven. ”Din fröken ringde precis och sa att hon kommer på kaffe imorgon istället. Då har jag också bjudit in din kurskamrat Åsa Larsson som nu hyr din lägenhet istället för dig. Jag och fröken tänkte att Åsa säkert kan hjälpa dig med vissa saker. Hon är 20 år, lång och stilig, och verkar mogen för sin ålder. Jag och farbror Stål tänker att hon kanske kan vara barnvakt till dig också när vi ska ärenden”

”Men nu är det dags för natti-natti. Här får du ditt söta nattlinne på dig, så går vi in på ditt lilla flick-rum. Här är din spjälsäng som du ska sova i. Du kan gå in här, så låser tant Stål här så du inte kan gå ut och hitta på hyss i natt. Jag har lagt i dina kramdjur och satt pottan i hörnet om du behöver kissa inatt lilla vän. Puss puss natti-natt lilla Sissy! Puss puss” ”Puss puss tant Stål” Jag kände mig väl omhändertagen av tant Stål och somnade snabbt i mitt söta nattlinne i spjälsängen.

Forts...

Tillagd 31 jul 2019   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Skamlekar #Ageplay #Sissification/boyification #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 23378  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024