Logga inBli medlem
Lilla Sissy flyttar hemifrån

Del 2: Paret Stål välkomnar

Mamma och jag åkte bil länge, ett par timmar innan vi kom fram till orten där paret Stål bodde. Mamma frågade efter vägen och sedan kom vi till deras fastighet, som rymde fyra lägenheter utöver paret Ståls egen stora lägenhet på bottenplanet. Paret Ståls barn var utflyttade sedan länge så dom hade gott om plats.

När vi parkerat och kommit ur bilen välkomnades vi av farbror Stål och tant Stål. Farbror Stål var jättestor, över två meter och grov och stark. Tant Stål var nästan lika lång och rejält mullig med stora bröst. När jag skulle krama dom nådde jag bara upp till magen så dom fick lyfta upp mig då. Tant Stål berättade hur söt hon tyckte jag var. Hon frågade också mamma hur gammal jag var och undrade om det blivit något missförstånd, då jag såg mer ut som 10 år än 25! ”Du är ju en så söt liten pojke” sa hon och smekte mej på kinden.

Mamma förklarade hur det låg till, att jag var en riktig liten pojkflicka som behövde mycket hjälp i vardagen. Och att hon trodde paret Stål skulle kunna ge mig den hjälpen då lägenheten låg i deras hus. Mamma berättade också att jag alltid har flick-underkläder på mig och att jag hemma inte får ha något annat på mig. Hon berättade också att jag kallas för lilla Sissy.

Så frågade hon Tant Stål om klädreglerna också kunde gälla hos dom. ”Jaadå såklart ska dom göra det, i hela fastigheten inklusive trädgården och lekparken. Lilla Sissy ska såklart ha söta kläder på sig som en fin liten flicka. Vi har mycket flick-kläder kvar från när vår dotter var barn. Hon var stor till växten, så det mesta passar säkert lilla Sissy” Så böjde sig tant Stål ner o kysste mig och sa ”lilla söta flicka, det ska bli så härligt och ta hand om dig åt mamma”

Vi gick in till paret Ståls lägenhet, dom ville bjuda mamma på kaffe innan hon åkte hem igen. Jag fick ta av mig byxorna direkt, så att jag bara hade trosor och strumpor på mig, båda vita med röda hjärtan på. Och så fick jag ett glas mjölk. Mamma lyfte upp mig i famnen som hon brukar och berättade allt, medan dom drack kaffe, som dom behövde veta om vad gäller den hjälp lilla Sissy behöver.

Mamma sa att när det gällde vardagsbestyren så var lilla Sissy absolut inte 25 år även om hon nu skulle börja på stora sjuksköterske skolan. Hon var inte ens 10 år i mognad, snarare 5 år då det fortfarande hände att hon kladdade och spillde vid matbordet och även kunde hon ibland kissa på sig. Mamma erkände också att dom kanske varit för flata och inte straffat lilla Sissy som sig bör i sådana situationer.

Efter att ha hört mamma berätta och sett mig, hur barnslig jag såg och verkade vara, kom paret Stål fram till att jag inte skulle klara av att bo i egen lägenhet än (lägenheten skulle istället hyras ut till en trevlig ung kvinna, som också skulle utbilda sig till sjuksköterska). Samma hyra skulle betalas fast jag skulle bo inhyst i paret Ståls lägenhet i deras dotters lägenhet som ju blev perfekt för mig, lilla Sissy. En stor spjälsäng och en garderob full med flick-barnkläder. Paret Stål lovade att ta hand om mig som om jag vore deras egen femåriga dotter. Fast vara lite strängare än mamma varit så jag lärde mig bättre.

Mamma tyckte det lät bra. Innan mamma gick så fick jag sitta i mammas knä och bli pussad ock kramad länge. Jag grät lite och mamma tröstade mig. Vi gick ut till bilen och vinkade av mamma. Sedan lyfte tant Stål upp mig i famnen och vi gick in i lägenheten.

Forts...

Tillagd 29 jul 2019   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Skamlekar #Ageplay #Sissification/boyification #Naken vs. påklädd #Strumpor/underkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 23368  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024