Logga inBli medlem
Loellas resa

Del 7: Kapitel 7

Loella vaknar med ett ryck. Någon har knackat på hennes dörr. Den öppnas försiktigt och Igor kommer in.
- Hej Loella, säger han med ett leende. Har du sovit gott? Var det morgon eller kväll? Hon visste inte.
- Ja herre, svara hon. Han tittar på henne med en liten glimt av oro i ögonen.
- Här inne behöver du inte kalla mig det, minns du? Det här är din fristad. Det finns lite mat nu säger han och tittar i hennes papper. Du har skrivit i att ”Förnedring - Offentligt” - Det ska du få prova nu. Hon nickar leende.
- Bra! Han ler. Då kan du komma ut i matsalen när du är klar. Du ska vara naken. Han vänder på klacken och går ut.

Naken, tänker hon. Naken. Hon ska, inför alla andras ögon visa upp sig naken. Hon kliar sig på halsen och upptäcker att hon fortfarande har halsbandet på sig. Att borsta tänderna tog inte lång tid och att få fram vart hon skulle på den inplastade kartan på väggen var inga problem heller. Hon lämnar sin cell och går mot matsalen. Det drar lite i korridoren och hon huttrar till lite.

Anstaltens matsal är uppdelad i 3 sektioner. Alla med olika prägel. Ett område har ett par bord ståendes öppet, ett område är stängd med dörr, och sist men inte minst, avdelningen för förnedring. Det sitter olika män och kvinnor vid borden. En del nakna, en del med kläder och i hörnet sitter en man med tvångströja.

När hon anländer står redan Igor där och samtalar med tre kvinnor och två män. Hon ställer sig bredvid Igor. En annan man som tydligen jobbar här fångar hennes intresse. En liten en, kanske 1,68 lång med blont, kortklippt hår. Smal, med seniga armar och en tydligt markerad bröstkorg. Plötsligt skriker mannen något mot ett bord.
- Titta nu, ler Igor. Det här blir kul.
- Sitt ner slynvalp, skriker han och går mot bordet. Mannen vid bordet som rest sig upp går mot utgången men hinns ikapp av den lille blonde mannen som tar ett tag i mannens arm. Mannen sliter sig loss men den lille tar tag i honom, och med en ofattbar styrka och smidighet har han slängt mannen i golvet, tagit ett grepp på honom och tvingat honom till en sittande ställning.
- Du har inte bett om tillåtelse att lämna bordet, säger Marcus van Deer Woll lugnt. Mannen i greppet skriker till av smärta när Marcus applicerar lite tryck på rätt ställe.
- Marcus där har svart bälte i ett otalt kampsporter och tar därför ofta emot stora män som vill bli upplärda och dominerade av män, berättar Igor och fortsätter. Han är stark som en oxe, och bara 25 år gammal. Sen vänder han sig mot Loella.
-Och så till slynan här, säger han och tittar henne rakt in i ögonen. De svarta, allvarliga ögonen. Förnedring var det ja. Han tar ett rejält tag i håret på henne och drar fram henne till en matta på golvet.
- Händerna på ryggen, befaller han, hon lyder och ett par handbojor sätts på. Ner på knä, upp med stjärten. Han sätter sig ned bredvid henne och fäster en karbinhake mellan hennes halsband och en ögla i golvet. Sen ställer han en hundmatskål i stål framför henne.
- Smaklig måltid.

Hon äter, sakta. Förnedring i all sin ära. Men de får ordentlig mat. Kött, sås och potatis. Hon undrar om maten innehåller laktos men känner inget obehag i magen så de måste verkligen ha läst igenom och kontrollerat hennes ansökan grundligt. När hon är klar ropar hon på Igor.
-Herre, jag är klar! Säger hon.
Ett klick hörs när karbinhaken öppnas och sen hjälper han henne upp i stående ställning.
-Men en sådan liten skitgris säger han och skrattar. Titta här Marina, säger han. En reslig kvinna med svart hår kommer fram till henne. Hon är klädd i en lång svart skinnklänning och vid hennes höft hänger en oxpiska. De mörkbruna ögonen vandrar uppför och nedför Loellas kropp.
- Nämen, säger hon med ett leende, vilken liten skitgris.
- Följ med henne, säger Igor med en kort blick på Loella.
- Ja herre.
Marina tar Loella i armen och leder henne till rum. De vita kaklet på väggen blänker snyggt mot det svarta på golvet.
- Ställ dig här, säger den svarthåriga kvinnan och visar med handen och Loella lyder. En kedja sätts i hennes halsband. Den löper ner ifrån taket och när hon sitter fast så sträcker Marina lite på den innan hon sätter fast henne. Med ena handen hållandes i duschen sticker hon upp handen i Loellas underliv. Hon rycker till lite. Vad gör hon?!
-Så, den lilla horan blir kåt av det här. Marinas ord är hånfulla. Loella åmar sig lite och försöker flytta sig från bort från hennes hand och innan hon vet ordet av har Marina tagit ett rejält tag runt hennes hals och tryckt upp henne mot kaklet.
- STILLA HORA! Väser hon, medans hon fortsätter att smeka underlivet på Loella. Samtidigt sköljer hon henne med varmt vatten. Loella ser hur hon tar något kladdigt ur en behållare och börjar smeta in på hennes kropp och ansikte. Det luktar gott. Tvål.
- Blunda tjejen, säger hon i snäll ton. Hon får ansiktet tvättat.
Marina stänger av vattnet och kommer med en handduk. Hon torkar henne torr och tar sedan ett rejält tag i hennes hår. Sen pressar hon hennes ansikte mot sitt och kysser henne hårt. Tvingar sin tunga in i munnen på henne. Den andra handen vilar lätt Loellas vänstra bröst, och hon klämmer lätt. Skammen som sköljer över Loella är fortfarande påtaglig när hon leds tillbaka till Igor. När de kommer till cellen är så trött igen så hon inte vet ordet av. Igor hjälper henne till sängen och stoppar om henne.
- Ring om det är något, säger han lägger en alarmknapp bredvid henne. När hans hand smeker hennes kind blir hon alldeles rörd. Att en så stor och till synes grym man kan vara så ömsint. Den kvällen tog det längre tid för Loella att somna, hon hade blivit tafsad på, och tvångskysst av en kvinna. Det var svårt att tänka på något annat men till slut hade hon varit så trött att hon somnat ändå.

Tillagd 22 jan 2019   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Bondage #Disciplin

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 22295  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024