Logga inBli medlem
Kassa 3

Del 5

Anna går på lite darriga ben ut till vardagsrummet. Klackarna låter mot parketten i den övrigt tysta lägenheten. Hon känner sig varm och lustfylld iklädd endast underkläderna och klackarna.

Stannar upp vid platsen hon har fått en order om att sätta sig på. Hon hör hur Anders rör sig i lägenheten. Det låter som att Anders är på väg in till henne så hon sätter sig ner så snabbt hon kan och lägger händerna i knät, tittar ner i golvet. Sträcker på ryggen och anstränger sig för att inte få gamnacke eller i övrigt dålig hållning.

Anders står i dörröppningen och betraktar henne där hon sitter med ryggen mot honom. Han ser hur hon sträcker på ryggen och försöker sitta fint och bekvämt. Han går med lugna steg fram till henne, slår sig ner i fåtöljen framför henne och lutar sig tillbaka. Han ser hur hennes huvud rycker till som för att titta upp men hon lyckas hejda sig och tittar lydigt ner på sina händer.

Han sitter så en bra stund. Njuter av att se hur hon sitter lydigt och väntar på honom. Har ingen brådska, han vet att hon är hans nu, han tänker dra ut på den här njutningen.

Anna är medveten om att Anders sitter framför henne och tittar på henne. Hon andas tungt. Hon känner att hon blir kåt av situationen. Hon är nervös men samtidigt vill hon att något ska hända nu, det dunkar i fittan. Kinderna hettar av tanken på hur han granskar henne med sträng blick, den som var så snäll under middagen.

Anders flyttar sig framåt i stolen. Han smeker med händerna på hennes huvud. Smeker hennes hals och nacke, axlar. Lutar sig framåt och nosar in hennes doft. Svagt av apelsin från hennes hudcreme. Han tar hennes huvud och lägger det i sitt knä så att hon vilar där. Smeker henne lugnt och lätt över huvud och övre delen av ryggen. Han märker hur hon blir mer och mer avslappnad. Hon andas med öppen mun och han lägger in pekfingret och långfingret i munhålan, hon börjar sakta suga av dem.

- Hur mår du Anna?
- Tack bra.
- Bra. Då kan du resa dig upp och ställa dig här framför mig.

Tillagd 14 nov 2018   Noveller   #Kvinna som bottom

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 21978  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024