Logga inBli medlem
Slutfumlat! Stenhård kurs ska drilla män i kvinnlig njutning
Stockholm 2018-07-17

Pressmeddelande:
Slutfumlat! Stenhård kurs ska drilla män i kvinnlig njutning

Sexinspiratören Marika Smith har tröttnat på mystifieringen av kvinnors sexualitet och introducerar Pleasing the Pussy Bootcamp, en intensivkurs ungefär som för körkort, fast för snippsex. Syftet är att ge kvinnors älskare och kvinnor själva både självförtroende och konkret kunskap, som i sin tur leder till mer kommunikation kring sex och rättvisare njutning.

Sedan i höstas håller hon omtalade oralsexkurser, nu höjer Marika Smith ribban med stenhårda intensivkurser i hur kvinnors lust faktiskt fungerar på riktigt. Och det är inte en dag för tidigt!
– Det är dags att avmystifiera kvinnors sexlust en gång för alla. Så jäkla komplicerad är den inte. Men det mesta vi fått lära oss om den är fel, och nu är tålamodet slut! Kvinnor kräver och förtjänar sex på sina egna villkor. Gör om, gör rätt!

Men nej, det handlar inte om att män är lata eller egoistiska.
Massor av män efterlyser desperat praktisk kunskap om vulvor och kvinnors njutning, men det som finns är inte konkret nog – och porr är inte till någon större hjälp precis. Och även kvinnor vill veta hur de kan ta kontroll över sin egen njutning.
– Grejen är att det finns vetenskaplig forskning kring det här, den hittar bara inte fram genom bruset av myter och fördomar. Och det är kvinnorna som förlorar mest på det, säger Marika. Exempelvis är det massor av kvinnor som tror att de lider av låg sexlust, när det egentligen handlar om att de dels har sex på ett sätt som främst gynnar män, och dels att de jämför sig med män som ofta känner lust spontant, medan kvinnor måste ”lätta på bromsen”. Om de anpassade sex mer till sina egna förutsättningar skulle kåtheten rinna till på nolltid.

”Ingen kommer härifrån förrän de kan konsten att ge en kvinna orgasm!”
Under kursen får deltagarna ta del av färsk forskning kring hur sex börjar i hjärnan och hur varje persons lust är en kombination av olika nyckelfaktorer, men framför allt hur man anpassar sex efter hur kvinnokroppen är konstruerad för njutning. På schemat står allt från ingående anatomi till exakta tekniker för klitorisstimulans, och hur man kommunicerar kring sex på ett sexigt, konkret och bejakande sätt som skapar trygghet och förebygger konflikter.
– Kursen är intensiv, detaljerad och nyanserad, och ingen kommer härifrån förrän de kan konsten att ge en kvinna orgasm – både i kroppen och hjärnan.

Snippkunskap borde ingå i värnplikten!
Marikas oralsexkurser i Stockholm blev en braksuccé, över 150 kilo ekologiska träningsbananer och -plommon gick åt, bara första halvåret. Nu hoppas hon att Pleasing the Pussy Bootcamp ska bli lika populärt, och planerar att turnera runt i landet med kursen.
– Det här är något alla borde och vill kunna, det borde banne mig ingå i värnplikten för straighta män – och alla kvinnor såklart.

Några programpunkter från Pleasing the Pussy-kursen:
– Kvinnors sexlust är väldigt kontextberoende. Hjärnforskning hjälper dig hitta nyckeln till vilka omständigheter som gör dig sugen respektive avtänd.
– Bara var tionde kvinna får orgasm av samlag – avskaffa begreppet förspel och växla mellan oralsex, smeksex och penetration, det blir skönare för båda. Så här gör ni!
– Marika motbevisar myterna att kvinnor är mindre kåta än män, har svårare att få orgasm och är mer känsloorienterade i sin sexualitet.
– Oralsex har bäst orgasmutdelning för kvinnor – du tränar upp teknikerna på saftiga frukter.
– Stress är lustdödaren nummer ett, lär dig lura hjärnan att släppa livspusslet och njuta.

Kursen riktar sig till personer av alla kön som själv har eller har sex med någon med en vulva, alla övningar sker påklädda och individuellt. Allt sker i en trygg och inkluderande atmosfär. Kursen äger rum i Stockholm till en början med start i oktober.

Kontaktuppgifter, bilder och länkar:
Marika Smith, sexinspiratör (som gärna bjuder på några saftiga tips från kursen)
Telefon: 070-4592585
Email: marika@sexinspiration.se
Hemsida: http://www.sexinspiration.se
Länk till första kurstillfället: http://sexinspiration.tictail.com/product/helgkurs-allt-om-kivnnlig-njutning-27-28-oktober
Pressbilder, Marika Smith: https://sexinspiration.se/press-2/pressbilder/
Intensivkurs i hur kvinnlig sexualitet fungerar - Pleasing the Pussy Bootcamp!

Tillagd 22 jul 2018   Nyheter & pressreleaser   #Erotik

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Idag: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024