Redaktionella artiklar / Internationellt (sida 1 av 1)

Alla (1257)   Darkside (185)   Samhälle (215)   Kultur (632)   Internationellt (35)   Shopping (46)  

Om du vill tipsa om nyheter eller händelser, delge pressreleaser, har skrivit en bra artikel eller partyrecension, söker intervjuer etc., vänligen kontakta

Internationellt 8 dec 2014 av Julie

Misstänkt gasutsläpp på furrykonvent

Nitton personer fördes till sjukhus och tusentals gäster evakuerades efter ett utsläpp av klorgas på ett hotell i Chicago, där ett furrykonvent anordnades den 7 december. Utredare fann klorpulver i hotellets trappuppgång och polisen misstänker att utsläppet var avsiktligt och att det inte handlar om en olyckshändelse. Inom några timmar var hotellet sanerat och hotellet fylldes åter med kaniner, rävar och drakar som kunde fortsätta med sitt årliga konvent. Tydligen tog deltagarna evakuationen med ro, och de hundidentifierade var extra nöjda eftersom de evakuerades till ett närbeläget konventcenter, där en hundshow med biologiska hundar pågick. Läs mer här.

Internationellt 3 dec 2014 av Julie

Program klart inför BDSM-kinkferansen i Stavanger

SMil Norge bjuder in till en helg full med lek och workshops helgen den 20-22 mars 2015 i Stavanger. Programmet innehåller parallella workshops med ämnen som bl.a. fetischer, olika typer av dominans, ageplay, att göra egna leksaker och swinging/polyamori. Det finns totalt 60 biljetter till kinkferansen och anmälningarna har just startat, så skynda att boka! Läs mer här,

Internationellt 6 nov 2014 av Julie

Paris muséer sätter fokus på de Sade

Den som har vägarna förbi Paris mellan november och januari kan passa på att titta förbi någon av utställningarna om de Sade som pågår i staden. På Musée d’Orsay pågår utställningen Sade: Attacking the Sun, som omtolkar modern konsthistoria genom de Sades srkifter. I närheten, på Musée des Lettres et Manuscrits, finner man en utställning med brev och böcker författade av de Sade, inklusive manuskriptet till Sodoms 120 dagar.


« Föregående     Nästa »

Nyhetsarkiven på Darkside är just nu under ombyggnation, så att flertalet äldre artiklar ska bli mer tillgängliga och sökbara.
Det kan därför hända att visst äldre material för närvarande inte är tillgängligt.