Logga inBli medlem

Redaktionella artiklar / Internationellt (sida 1 av 4)

Alla (1563)   Darkside (209)   Samhälle (253)   Kultur (717)   Internationellt (35)   Shopping (53)  

Om du vill tipsa om nyheter eller händelser, delge pressreleaser, har skrivit en bra artikel eller partyrecension, söker intervjuer etc., vänligen kontakta

Internationellt 8 dec 2014 av Alfie

Misstänkt gasutsläpp på furrykonvent

Nitton personer fördes till sjukhus och tusentals gäster evakuerades efter ett utsläpp av klorgas på ett hotell i Chicago, där ett furrykonvent anordnades den 7 december. Utredare fann klorpulver i hotellets trappuppgång och polisen misstänker att utsläppet var avsiktligt och att det inte handlar om en olyckshändelse. Inom några timmar var hotellet sanerat och hotellet fylldes åter med kaniner, rävar och drakar som kunde fortsätta med sitt årliga konvent. Tydligen tog deltagarna evakuationen med ro, och de hundidentifierade var extra nöjda eftersom de evakuerades till ett närbeläget konventcenter, där en hundshow med biologiska hundar pågick. Läs mer här.

Internationellt 3 dec 2014 av Alfie

Program klart inför BDSM-kinkferansen i Stavanger

SMil Norge bjuder in till en helg full med lek och workshops helgen den 20-22 mars 2015 i Stavanger. Programmet innehåller parallella workshops med ämnen som bl.a. fetischer, olika typer av dominans, ageplay, att göra egna leksaker och swinging/polyamori. Det finns totalt 60 biljetter till kinkferansen och anmälningarna har just startat, så skynda att boka! Läs mer här,

Internationellt 6 nov 2014 av Alfie

Paris muséer sätter fokus på de Sade

Den som har vägarna förbi Paris mellan november och januari kan passa på att titta förbi någon av utställningarna om de Sade som pågår i staden. På Musée d’Orsay pågår utställningen Sade: Attacking the Sun, som omtolkar modern konsthistoria genom de Sades srkifter. I närheten, på Musée des Lettres et Manuscrits, finner man en utställning med brev och böcker författade av de Sade, inklusive manuskriptet till Sodoms 120 dagar.

Internationellt 21 mar 2014 av David

Inside the kinky world of BDSM in Lebanon

Nyfiken på hur BDSM-scenen har det i Mellanöstern? Nyhetsbyrån Al Bawaba följde med på en BDSM-munch i Libanon, läs reportaget här.

Internationellt 14 jun 2013 av David

Ny japansk sextrend: Ögonslickning

En ny sextrend har poppat upp i Japan: Ögonslickning, även benämnt oculolinctus eller worming. Det hela går ut på att en person - mycket försiktigt - placerar tungspetsen mot en annans öga. Då munnen innehåller en rejäl mängd bakterier och tungan dessutom är försedd med små räfflor som inte passar helt bra i det känsliga ögat så lär utövandet vara skadligt och trenden lär ha skapat en stor mängd rödögdhet. En utövare berättar om upplevelsen för Huffington Post:
"...Min pojkvän började slicka mina ögon för många år sedan och jag älskade det! Vi är inte tillsammans längre, men jag ber fortfarande att killar ska slicka mina ögon. Det gör mig tänd, som när någon suger på mina tår. Det gör mig knäsvag."
Läs mer

Internationellt 27 sep 2012 av Hedwig

Morpheus Bondage Extravaganza 2012

På Lördag äger Morpheus Bondage Extravaganza rum i Toronto. Bondageshower 12 timmar i sträck, oavbrutet. Nuit Blanche är en internationell 12 timmars konstnatt som äger rum runt om i världen. I Toronto, Kanada, har de senaste sex åren skett ett unikt bondage event under samma kväll. 90 artister, över 200 shower, under 12 timmar. Dessa artister har kommit från världen över; USA, Kanada, Europa (Sverige, Irland) och Japan.

Om du är intresserad, men inte hinner köpa en biljett för att åka och titta, så kan du klicka in på www.mbe2012.com för en livesänding. Denna sändning startar 19:00 Kanadensisk tid, 01:00-13:00 Svensk tid. Bänka dig med popcorn, och håll ögonen ute efter Hedwig, som stolt representerar Skandinavien och Sverige.

Internationellt 8 aug 2012 av Alfie

Friande dom i fistingrättegång i Storbritannien

Rättegången mot homosexuelle brittiske advokaten Simon Walsh startade i juli och har behandlat frågan om innehav av bilder på sexuella situationer inkluderande anal fisting och uttöjning av urinröret med föremål ska anses extrema. Walsh fick sparken från sitt arbete, trots att bilderna endast skickats till hans privata email från personen han lekt med och han riskerade upp till tre års fängelse. Fisting som sexuell aktivitet är inte olagligt i Storbritannien, men det är olagligt att inneha bilder som bedöms som obscena och som porträtterar en akt som kan resultera i anal eller genital skada. Rättegången bedömde att bilderna ej var att anses som extrema. Läs mer här.

Internationellt 5 feb 2011 av Alfie

Caribbean Fetish Fest

Arrangörerna av fetischkryssningsäventyret Kink in the CaribBean anordnar under 18-25 juni 2011 en paradisvecka för gummifetischister på lyxhotellet Caliente Caribe Resort i Abreu Cabrera på Dominikanska rebubliken. Vistelsen är ”all inclusive” och på schemat står pool partys och temafester, modeshower workshops och uppträdanden. Priset startar på blygsamma 1200kr /natt. Boka din resa här.

Internationellt 22 dec 2010 av Alfie

Club Desire startar i Oslo

Den norska BDSM- och fetischscenen har fått ett efterlängtat tillskott i och med nystartade Club Desire som anordnar fester för kvinnor som attraheras av andra kvinnor (inkluderande dem som har varit eller vill bli kvinnor). Festerna kommer att hållas i norska Scandinavian Leather Mens lokaler, som erbjuder bra möjligheter till lek och mingel. Det har inte funnits något festkoncept speciellt riktat till kvinnor, vare sig i Oslo eller resten av Norge under de senaste åren så behovet och intresset är av förklarliga skäl stort. Den första festen hölls den 29 oktober och lockade till sig 33 gäster. Club Desire planerar att anordna c:a sex fester under 2011 med startskott den 29 januari. Darkside önskar våra norska systrar lycka till!

Internationellt 2 dec 2010 av Alfie

Mr International Rubber 2011 korad

Nyligen korades Mr International Rubber i Chicago, USA. Nio män från Kanada, Frankrike, Tyskland och Italien kämpade om titeln under två dagars tävling. Efter tre års kanadensisk dominans vann i år G-man från Atlanta, USA, den hedervärda fetischtiteln och han kommer under kommande år att resa till olika internationella fetischsammanhang för att representera och informera krign gummifetischism. Läs en krönika om festligheterna här.


« Föregående     Nästa »
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.