Log inRegister

Editorial articles / International (page 2 of 4)

All (1644)   DS (222)   Society (266)   Culture (738)   International (35)   Shopping (55)  

International 26 jun 2010 by Alfie

Furries samlas till Anthrocon 2010

Under midsommarhelgen (24-27 juni) samlas furries från hela världen i Pittsburg för att delta i världens största antropomorph- mässa Anthrocon. På mässan erbjuds workshops, panel- diskussioner, konstutställningar, försäljning och givetvis en stor fest där allas inre Fursonas (furry-personligheter) får komma till uttryck! På mässan kommer det även att gå att köpa det nya samlarkortspelet Furoticon som i år förväntas öka försäljningen i och med BDSM-uppgraderingen Triskelion. Läs mer på om Anthrocon på mässans hemsida.

International 26 apr 2010 by Hedwig

Spanking på Britain Got Talent

Den engelska TV-showen Britain Got Talent blev gästade av ett ansikte känt från Londons fetish scen när de var på den första auditionen. Det är förmodligen första gången som någon har blivit spankad samtidigt som en top läser Shakespear, iallafall på bästa sändningstid.

Här finns film-klippet:
http://www.youtube.com/watch?v=w7LQ2ZGfFCU


International 25 apr 2010 by Alfie

German Fetish Ball i Hamburg

Den 13-16 maj är det dags för en av Nordeuropas största festhelger: German Fetish Ball, som från 2004-2009 hållits i Berlin. Från och med i år byter fetischfesten huvudsäte och landar i Hamburg. Schemat ser dock ut som tidigare år: man inleder med ett cocktailparty, följer upp med ett preparty och ett playparty och helgen kulminerar sedan med huvudfesten på lördagen, där bl.a. svenska Naucler Design kommer att vara med på modevisningen. Dagtid kan man handla nya outfits och leksaker på fetischmarknaden. Polera upp skoltyskan och favoritgummit och styr kosan till Hamburg!

International 25 apr 2010 by Alfie

Rubberdoll World Rendezvous pågår för fullt

För tredje året i rad anordnas Rubberworld Rendezvous för transpersoner med gummifetisch, kvinnomaskfetischister samt tillhörande partners och beundrare. Festivalen pågår under tre dagar mellan den 23:e – 25:e april i Minneapolis, USA. Det erbjuds föreläsningar och workshops om rubberdollplay, heldagsöppet lekrum, försäljning av lösbröst, helkroppsdräkter samt partyn för den festsugna! Fetstivalens hemsida hittar duhär.

International 6 feb 2010 by Alfie

London Festival of the Art of Japa- nese Bondage

Den 2-5 april (under påskhelgen) anordas en festival i London för alla som är frälsta eller bara nyfikna på shibari/kinbaku. Festivalens arrangörer har bjudit in bondagemästare från jordens alla hörn och det utlovas workshops som passar alla, oavsett förkunskapsnivå. På lördagen blir det fest på Club Subversion, Londons populäraste s&m-klubb, med tema japanskt, förstås. Läs mer om festivalen här.

International 30 dec 2009 by David

Nyårsbalen på Torture Garden blir av trots allt

Torture Gardens tidigare nästan inställda nyårsbal verkar bli av trots allt.

Read more »

International 29 dec 2009 by Hedwig

Torture Garden NYE inställt.

För en dryg timme sedan kungjorde TG crew att årets nyårsfest är inställt, då polisen har bestämt sig för att stänga lokalen då det har förekommit hot mot säkerheten i samband med andra fester (som inte har med TG att göra).

Läs deras mail här:

Read more »

International 31 oct 2009 by Alfie

Mr. International Rubber i Chicago

För trettonde året i rad anordnas den stora festen Rubber Blowout Weekend i Chicago, den 6-8 november. På festen konkurrerar latexälskande män om titeln Mr International Rubber, genom att visa upp sig i gummioutfits, grillas i hårda intervjuer och delta i gummilek. Den kring tusen man stora publiken röstar slutligen fram sin favorit (förra årets vinnare var Stephane Donaldson på bilden nedan).

International 22 oct 2009 by mikaaa

Leather Realm på San Diego Pride 2009

Trots att månader har gått sedan helgen 18 – 19 juli då Leather Realm öppnade portarna på San Diego Pride, är minnet av två välarrangerade dagar nära.

Läs hela artikeln av Mika Nielsen och Tove Nilsson »

International 21 oct 2009 by Alfie

Northbound Leathers årliga fetischfest och modeshow

Northbound Leather, som har varit en av scenens mest kända läderfetischdesigners sedan mitten av 80-talet, håller den 24 augusti sin årliga fetischfest i Toronto, Kanada. Årets fest och specialgjorda modeshow har temat TRIBE. Designern Marty Rotman har designat 36 läderutstyrslar prydda med blanka nitar och dragkedjor till modeshowen, som också kommer att uppvisa kroppskonst som tatueringar, brandings och kroppsmålning. TRIBE kommer att hållas på The Sound Academy mitt i centrala Toronto.

Se bildspel från modeshowen!


« Previous     Next »