Sjöbastu och kallbad (intresseanmälan) Uppdaterad 220318

Onsdag 13 april, klockan 16:00 — 19:30
📌 Adress ej offentlig ännu (To Be Announced)  (Stockholms län)  
Föranmälan krävs.  Annat krav (se nedan).  Evenemanget riktar sig till Kvinna.
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
UPPDATERING 220318: Vi har ett ställe som kan ta emot 12 personer, men söker ett med större kapacitet pga det stora intresset. Vi kommer lägga ut och informera när det är dags att boka. Efter önskemål har vi också säkerställt att det går att bada naken och önskar därför att de medverkande är komfortabla med och respekterar detta. Frågor mottages gärna.

UPPDATERING 220225. Pga sjukdom och senare covid-restriktioner fick vi skjuta på detta ett tag. Kul att se att det fanns ett såpass stort intresse och vi tänkte bjuda in igen. Vi har några ställen som lämpar sig bra och tänker återigen se hur intresset är och därefter bjuda in och återkomma mer detaljerat.

Två äldre tjejer som gärna bastar och badar året om vill gärna se hur stort intresset kan vara för att skapa ett gäng, sisådär 10-12 personer som i privat regi hyr bastu med tillhörande nakendopp. Det finns ett par ställen i Stockholmsområdet som kan tillhandahålla denna aktivitet.

Först och främst vill vi undersöka intresset, så själva platsen och tiden är ännu inte bekräftad. Beroende på hur många som är intresserade så får vi avgöra som känns vettigt gällande arrangemang. Finns det intresse tar vi gärna på oss och bokar upp.

Hoppas på bra och positiv respons och att vi kan få till en härlig grupp.

(Logga in för att se medlemsinfo)   vCalendar export  

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Mixbastu är det på skärtorsdag och säsongens sista Parbastu är på långfredag. Inbjudningarna står I DS kalendarium
  10 apr 16:57

Vad har det med detta event att göra?

  10 apr 17:05

Det är ett väldigt märkligt tilltag att annonsera ut sina egna event under någon annans. Det är faktiskt inte ett ok beteende. Du borde ta bort dina kommentarer här om dina event.

Jag är gärna med
Jag är intresserad
Låter mysigt ,vi bastar och badar året runt☺
Jag är gärna på😃
⇓ Visa alla ⇓
Nu är jag inte kvinna men intresset för bastu och anslutande dopp är förförande stort. Förhoppningsvis kommer evenemang upp för blandade grupper.
Låter intressant
Då sätter jag även mig på den redan rätt så långa intresselista.
Vi är intresserade :)
Är absolut intresserad av det 🤗👍
Jag skulle gärna hänga på
Jag är intresserad 🙏
Jag är intresserad 🙋🏻‍♀️
7 november är det Parbastu igen
Bad och bastu är en passion jag har.
Skulle se fram ett event.
Tror att det blir en trevlig stämning
Låter jätte härligt
Härligt initiativ! Badar gärna året om med eller utan bastu. Trevligt med sällskap med likasinnade!🥰
Hej alla bastubadare. Genom gruppen "Bastubad i Stockholm" finns redan bastubad med möjlighet till dopp i Saltsjön. Det är parabastuträff i kväll 31 oktober men det är redan knökfullt med 8 par. Där är ett litet relaxrum och en vedeldad bastu på en brygga, så det är väldigt nära att doppa sig. Men det finns även gott om varmvatten om man vill avstå från det iskalla badet. Bastun är tillgänglig så gott som alla dagar i veckan och det är upp till gruppen att välja om det ska vara sex eller bara bastubad. Givetvis förutsetts diskretion. Det går absolut att hyra för dambastu eller mixbastu. Parbastu finns ju redan på söndagar men är man ett sällskap som önskar ha en privat tillställning så går det också bra. Den som gjort denna intresseanmälan får gärna kontakta mig för vidare information.
Klart intresserad! Bastu och bad är härligt ju…
I'm interested
Jag är också intresserad:)
Låter ju jätte härligt
Jag är intresserad!
Jag längtar efter kalla bad och en varm bastu.!
  24 okt 2021

Absolut! Härligt. Ja nu tror jag vi har ett ganska bra hum om intresset.

Missade att det var riktat till kvinnor.
Antar att man inte kan delta då som man....?
Låter mkt intressant !!
deltar gärna.
Jag och BadbollsDisco är intresserade, vi vill åtminstone prova, hoppas ni kan styra något!
Hej, jag är intresserad. En fundering... Betalar man per timme för bastun? Eller vore det idé att hyra för fler timmar, typ 16-24 och så kan folk boka in sig på 1 av 3 biljetter: tidig sen eller helkväll. Vilka möjligheter finns att ordna/ta med /bli serverad förtäring?
  11 okt 2021

Kul! Ja de vi stämt av med har lite varierande debiteringsformer. Vissa har som du beskriver per timma, men även där man måste boka mer. Tror absolut att det kan vara vettigt att ha längre tid så man inte är låst av just en timma. Man vill ju kunna koppla av i lugn och ro.

Ställena varierar från sjöbastu ute i skogen till mer anknutna till hotellverksamhet, så det är minst sagt varierande. I de förstnämnda blir man så illa tvungen att förse sig själv och i de sistnämnde exemplen förväntas det nog att man köper från arrangören.

Nu i första läget ville vi mest stämma av intresse och se om det ens fanns något och vilka som kan tänkas vara intresserade.

  11 okt 2021

👍

  15 okt 2021

Jag är intresserad, certifierad vedbasy badare :-)

  15 okt 2021

Här en till intresserad! 😊 Längtar efter bastu och nakendopp!

Hej vad kul är intresserad jag med 😊🙏
Jag är intresserad. Kan inte den 15:e men gärna en annan gång.
  12 okt 2021

Samma här!

  14 okt 2021

Absolut! Just nu bara koll om det finns intresse. Gissar att vi bokar nåt om några veckor❤

Vilket roligt initiativ!

Är det bara kvinnor eller kan ett par som oss komma?
  29 sep 2021

Kul! Så långt har vi inte kommit ännu. Först och främst tänkte vi se hur stort intresset är. Beroende på om det är noll eller hundra intresserade så anpassar vi det. Men vi hade tänkt undvika horder av män som kan tänkas vara där av fel anledning. Men vi får som sagt se hur många som kan tänkas vara intresserade först och främst.

  29 sep 2021

Ok, tack för det. Jag klickar in oss som intresserade i vart fall.

  13 okt 2021

Är ju så skönt, definitivt intresserad :)

Kanske värt att förtydliga att just nu gör vi endast en koll på hur många och vilka som kan tänkas vara intresserade av just denna typ av träffar och samvaro.
Vi ämnar att boka upp nåt framgent under hösten och då vet vi om det finns interesse och hur stort.
Hej, Jag kommer gärna med. Härligt med bastubad och nakendopp. Är naturist så nakenhet naturligt.
Härlig kombination helt i min smak, kan ej på fredag men gärna en annan gång!
Hej☺️

Jag är intresserad☺️ Roligt initiativ! Har ni funderat något på om det blir av den 15e?
Helt klart intresserad, men osäker på datumet.
Hej ladies! Jag har varit intresserad av att kallbada sedan april i år men hittills har jag bara gjort dagliga kallduschar sedan dess.

Men jag förstår ändå inte biten "bastu med tillhörande nakendopp", måste man vara naken hela tiden? Och gör man dessa 2 aktiviteter konsekutivt? I vilken ordning och varför i så fall?

Ursäkta okunnigheten och tack för ert tålamod!
Mvh

  12 okt 2021

Haha. Jadu, det är inte så invecklat. Man kommer till platsen. Värmer upp sig med en härlig bastu och gör detta med likasinnade. När man blir riktigt varm så slinker man snabbt ned i det kalla vattnet. Känna känslan rusa genom kroppen och sen upp igen. Ta in frisk, kall luft och sen in och värma sig i bastun igen.

Man måste väl inte vara naken hela tiden, men det känns friskt och härligt och känna värmen i bastun och kylan i vattnet direkt mot kroppen. Och den känslan får man inte riktigt med baddräkt.
Vet inte vad folk tycker, men för oss känns det mer naturligt?

  12 okt 2021

Inte för mig. Boxers ska gälla vad mig beträffar.

  12 okt 2021

😄 Eller så tar man seden dit man kommer. Jag är på Lilianas spår här om man får välja ( och om det känns tryggt och komfortabelt ska sägas)🔥

  12 okt 2021

Det känns tryggt och komfortabelt för er unga vän Joseph att ha ett bar boxers på hela tiden. 🙏🏻

  12 okt 2021

Jag vet inte om jag är så pepp på att en del ska ha badkläder på sig. Jag tycker nog att lika för alla ska gälla och detta är väl ändå traditionellt sett en typisk naken-aktivitet. Jag vill bada naken, men då vill jag inte ha främmande män med badkläder närvarande. Nä, det funkar inte för mig, så ni som arrangerar, fundera och deklarera vad som gäller så vi var och en vet om detta är en aktivitet som passar oss.
För min del är jag inte intresserad om badkläder tillåts.

  12 okt 2021

"Jag vill bada naken, men då vill jag inte ha främmande män med badkläder närvarande."

Var lugn och samlad och kontrollera dina känslor som en vuxen, Amanda! Du protesterar under min egen tråd och du är själv en främmande kvinna.

  12 okt 2021

Som sagt så kollar vi först och främst av intresset. Vi var lite rädda att det mest var män som skulle visa intresse men det har faktiskt varit fler kvinnor. Det var ju inte tänkt att folk skulle bli osams, för först och främst är ju detta en intressecheck.
Får vi själva välja, och det får vi väl som arrangörer, så säger vi nu att det är nakenbad som gäller då vi själva föredrar det.

Hoppas det fortfarande är intressant för de flesta?

  12 okt 2021

Tack Liliana. Jag kommer inte om man MÅSTE uppträda med ett blottat könsorgan. Har aldrig gjort det och jag skäms över idén att ta av mig mina kläder inför andra. Jag är däremot varken sur på dig eller på Amanda som kallar mig för främmande man och känner sig blottad BARA om jag bär korta boxers på plats.

  12 okt 2021

Gott så. Utan att föra Amandas talan, så kan det vara så för flera att det inte behagligt att vara naken bland andra påklädda, kanske än mer så då bland såna man inte känner. Det finns en poäng med det även om man som luttrad naturist numera inte tänker så mycket på det.

Det handlar inte om att visa upp sig utan njuta av värmen och kylan och de olika signaler som kroppen och knoppen kan tillskanska sig under avkopplande former. Det tycker iaf vi känns härligast om man är naken.

Om det är viktigt med badkläder, så skulle du kunna starta ett eget event också där det är en förutsättning.👍

  12 okt 2021

Tack för det! 🥰 Jag ser däremot en stor skillnad mellan ordet badkläder och ett par korta boxers. Det är inte viktigt med badkläder för den delen. Jag skäms att vara naken och har inte gjort det innan och tror inte att jag kan göra det inför andra.

Hur står det till förresten med intressen kring ditt förslag? Tänker ni förverkliga tanken och skapa ett event för sjöbastu och kallbad?

Vilket trevligt initiativ. Ett härligt bastugäng för återkommande träffar i höst och vintermörkret låter härligt.

Deltagar gärna nu när nakenbad är för kallt och resor till utlandet för nakenbad är svårt
Med tanke på en del trådar så kanske det är på plats att förtydliga att vi ser att detta bastuevent och bad, som ett ställe där man bastar och doppar sig naken. Det är inte meningen att utesluta någon men det finns helt en klart en poäng att man möts bland likasinnade i det fallet.

Detta för att de som önskar göra så ska känna sig mer komfortabla och framförallt för att upplevelsen blir mycket skönare och friskare.
  12 okt 2021

Då kommer jag gärna.

Jag är intresserad! :)
Älskar att basta! Hoppas detta blir någonting!
Har aldrig provat kallbad men är jättenyfiken! Är det ok som transkille att intresse anmäla sig? Såg att evenemanget riktar sig mest till kvinnor
  12 okt 2021

Just nu kollar vi intresset så får vi se sen. Men kul att du är intresserad.

Fin och bra idé, speciellt nu när det börjar bli kallare med månaderna. Jag är absolut på och intresserad.
Hej!
Fantastiskt fin idé!
Nu funkar det inte denna gång.
Tycker att tiden och dagen för övrigt är perfekt 🙂
Jag är intresserad
Jag är intresserad
Jag är också intresserad. Låter jättehärligt. Är det bara intresseanmälan nu eller kommer det vara nåt den 15:e? Och i så fall var nånstans? Är det nakenbad eller med badkläder?
  7 okt 2021

Kul! Just nu intresseanmälan först och främst för att se hur stort intresset är. Vi har kontakt med några ställen runt Stockholm där man kan basta och bada utomhus. Beroende på intresset så återkommer vi med plats och inbjudan.
Vi brukar basta och bada nakna. Känns friskast och härligast så.❤

Jag är intresserad!
Ett sätt att sålla agnarna från vetet, är att gå på ågesta naturistförenings söndagar vid Svedala.
Där dom hyr in sig under vinterhalvåret och har bastu och bad. Där kan man sen knyta kontakter för vid senare tillfälle hyra bastu och utebad(kallbad)

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.