DS-picknick med Gävle BDSM   INSTÄLLT

Söndag 1 augusti, klockan 14:00 — 22:00  Gävle  (Gävleborgs län)  

⚠ Föranmälan krävs  
Fikaträff/pub/restaurang specifikt för Darkside-medlemmar   (Logga in för att se medlemsinfo)  
Denna händelse är inställd
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.

Välkomna på DS-picknick med Gävle BDSM ♥️

🍭"We have lollipops!" 🍭

ÄNTLIGEN KAN VI VARA UTE & HÅLLA AVSTÅND MEN ÄNDÅ UMGÅS 😍
Picknick i solen ☀️

OBS! Corona finns fortfarande i samhället!
- HÅLL AVSTÅND
- RENA HÄNDER


Har du tankar och funderingar kring BDSM? Vill du träffa människor inom BDSM-världen? Är du allmänt nyfiken?

ALLA med ett öppet sinne & hjärta är Välkomna som tycker det är trevligt att träffa likasinnade människor i en kravlös miljö. Allt får lyftas fram och luftas så länge vi respekterar varandras lika värde och olika värderingar ♥️
Vi vill att alla som deltar, respekterar varandra för vilka vi är. Även respekterar att vissa saker inte ska föras vidare efteråt.

Praktisk info:
Vi håller till i Boulongenskogen, nära Caféet Sommargläntan. Fortsätt bara förbi caféet så ser Ni oss. Om ni inte skulle hitta så svarar vi som arr självklart snabbt här på DS 🙂 Ni hittar oss genom att spana efter en lådcykel 🚴‍♀️
Egen dryck, picknick, filt, engångsgrill etc får givetvis medtas, känner du för att förtära alkohol är det ok, ha bara sunt förnuft 🥂
Och ALLA plockar givetvis upp sitt skräp efter sig!! 🌱
Obestämd sluttid, vi som arrangörer meddelar självklart er när vi går ☺️

Mer info/diskussioner finns på Gävle BDSM
www.darkside.se/club.php?aktion=viewclub&id=67

Vi som arrangerar detta vill att en ska kunna klä sig/umgås, så som en trivs!
Alternativa klädstilar, assesoarer som härrör från vår/din subkultur går bra (så bär er korsett, kilt, halsband eller andra detaljer med stolthet).


Vid frågor & funderingar, tveka inte att höra av er till oss ♥️
Arrangör: Slina.
Denna händelse är inställd

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

INSTÄLLT pga regn, tyvärr ♥️
Tipsar så länge om en rep-picknick nu på torsdag för den som är intresserad av shibari, kolla kalendern 🙂
  1 aug 10:05

Har ni vägarna förbi Visby vecka 32 arrangerar jag en DS-picknick där då på torsdagen, haha! 😉👌

Håller tummarna att det slutar regna!!!!

Kan man skjuta upp det till måndag eller tisdag annars????
  1 aug 08:39

Vi har lagat upp en rep-picknick på torsdag, kolla i kalendern 🙂
Innan dess ser det ut att fortfarande finnas risk för regn vilket som 🙄

OBS, OBS!
Tyvärr så ser ju vädret inte så lovande ut tills imorgon! 😫 Jag håller fortfarande tummar och tår att det hinner ändras, en vet ju aldrig 🙏
Men om det fortfarande finns risk för regn imorgon fm så ställer jag in. Jag kommer inte att flytta in till något café eller liknande med tanke på smittorisken tyvärr ♥️
  31 jul 19:56

👍

  31 jul 21:49

Kommer det att synas tydligt ifall det blir av eller inte här på eventet? :)

  31 jul 21:59

Japp, kommer vara överstruket och stå INSTÄLLT 🙂

Jag är ganska ny till såna här träffar i mer offentliga miljöer och undrar lite vart gränsen för utlevnad går. På förra picknicken pratade jag med ett par personer som var intresserade av att lära sig mer om shibari. Hade det varit ok om jag hade haft rep med mig och lärde ut lite tekniker i en sån situation, eller är det för indiskret utlevnad på något vis?
  29 jul 22:50

För mig är det ok, jag har faktiskt tänkt samma sak gällande just shibari då det kan göras ganska ”oskyldigt” med kläder på, speciellt utomhus i gräset 🙂
Samtidigt så vill jag givetvis inte att någon ska känna sig obekväm och välja att inte komma om jag svarar att det är ok med rep. Lite klurigt, bra fråga 🤔

  29 jul 23:39

Jag tycker det skulle vara väldigt kul att kunna knyta lite på picknickarna men det är ju helt upp till dig som arrangerar om det känns ok eller inte 🙂 Det vore kanske bra att få in lite åsikter från folk och höra om de tycker att det är ok med lite repande.

  30 jul 09:23

Åsikt från en folk! Min uppfattning är att picknicks ska vara helt safe och fritt från utlevnad dels pga respekt för omgivningen och dels för att de som deltar.

Även om vi anser att Shibari är oskyldigt med kläderna på så är det ändå något kontroversiellt att knyta in public, samt att gränserna suddas ut. Nästa deltagare tycker att bondage med kläderna på är oskyldigt. Nästa person tycker att det är oskyldigt att visa upp massa slagdon så länge de inte används.

Arrangören gör såklart som arrangören vill, och om formatet inte passar går det ju bra att anordna en egen dito med egna regler.

Personligen har jag inte kunnat gå på någon picknick än, men jag skulle definitivt inte gå om det förekom utlevnad eller knyt lite random. Inte på en så öppen plats.

  30 jul 09:43

Entalpi: Tack för en klok åsikt! Lite så jag också tänker, om en börjar acceptera en typ av utlevnad blir det säkert lätt att det eskalerar som du säger. Då kan det lätt spåra tillslut och detta är som sagt en tillställning som ej ska ha fokus på utlevnad.
Så jag tror vi skippar rep Noxxan, iaf för denna gång 🙂🦊

  30 jul 10:01

Förstår helt och det är inga problem! Ser fram emot picknicken, hoppas vädret blir lika bra som sist 🙂

Men om knytande anses vara för indiskret så kanske det skulle vara bra att ändra i event beskrivningen från "Observera att denna tillställning är i offentlig miljö och att eventuell utlevnad ska skötas snyggt och diskret" till att det inte är tillåtet alls? Jag har iaf personligen svårt att se vilken typ av utlevnad som skulle vara mindre störande. Som det är skrivet nu så kan det ju lätt tolkas som att det är ok att knyta, visa upp slagdon, eller att kanske till och med leda någon annan i koppel eller liknande. Så det är nog bra att förbjuda det helt eller göra det väldigt tydligt vilka former av utlevnad som är tillåten så att gränserna inte är suddiga.

  30 jul 10:11

Tack för input, jag ska prata med övriga moderatorer i Gävle BDSM och höra vad de tycker och tänker. Den texten är kopierad från pub-träffarna, så det kanske inte är helt rätt typ av beskrivning för en picknick 🙂👌

  30 jul 12:57

Tack för att du ställer frågan Noxxan, och att du kommer med förslag till förtydliganden i presentationstexten. Som Slina skrev så tycker jag också att det borde roddas ihop en reppicknick 😃

  30 jul 13:09

Bra diskussioner.
Precis som tidigare skrivits så bara för att jag/vi inte tycker det är så allvarligt så är det på offentlig plats där mycket folk rör sig, bla barnfamiljer.
De kanske tycker annorlunda och föräldrarna kanske behöver ta diskussioner som de inte är beredda på.
Sedan har man även det där med ofrivillig outning. Någon man känner ser en i sällskapet och därmed har man outat sig eller att man får frågor som kan vara svåra att svara på.
Tex jag väljer ju att inte gå på picknickarna pga näst sista stycket angående klädsel osv. Detta pga mitt jobb och att det sker i offentlig miljö.
Risken för att outa mig för människor jag inte vill outa mig för är allt för stor. Mirra hon har inte de problemen och kan/vill och kommer besöka dem.

  30 jul 22:32

Som en väldigt aktiv person inom bdsm-gemenskaper och häng så har vi alltid en grundregel att vi inte har utlevnad i offentlig miljö pga. Respekt för personers intigritet samt respekt för de andra som inte är med i gemenskapen i den offentliga miljön och lätt kan bli obehagade. Shibari är också inkluderad i detta.

  31 jul 08:59

Det varierar en hel del vad olika gemenskaper tycker är acceptabelt och jag vet flertalet evenemang där det sker utlevnad i offentliga miljöer. De flesta jag sett har varit shibari och puppy play events men det finns säkerligen annan utlevnad också. Det här kanske anses respektlöst av vissa men personligen är jag av åsikten att så länge man inte gör något olagligt så är det ok med utlevnad i offentliga miljöer. Förstår dock helt och hållet varför man vill hålla den här typen av evenemang fri från utlevnad och göra dem så inkluderande som möjligt.

  31 jul 19:55

Jag har tex. varit på little-träffar/picknicks utomhus där det är helt ok att ha med sig gosedjur, målarböcker och såpbubblor. Vad som är och inte är okej under offentliga träffat varierar mellan arrangörer. ☺️Det finns ju ingen förutbestämd gräns, det viktiga är att eventet är tydligt så att de som deltar förstår premisserna och kan undviks träffar som inte passar dem.

För att förtydliga:
Ingen utlevnad på detta event! Tydligare text om vad detta innebär kommer i kommande event. Är ni osäkra så skicka PM direkt till mig 🙂👌

Ev att vi smider planer på att arr särskilda rep-picknickar då det kommit upp på tapeten! Är ni sugna på att vara med och arr dessa eller vet en bra plats som skulle passa? Skicka PM 👌

Ses på söndag kära pervon! ♥️
  31 jul 14:25

Upp 🙂

⇓ Visa alla ⇓
Kul med picknick! Blir första gången på någon sån här träff för min del, ska bli spännande =)
Hur gör ni om det regnar, kör ni någon annanstans då? Det ser ju lite svajigt ut.
  30 jul 12:35

badringar, gummibåt och paraply? :)
Var det inte förra året det också regnade på slutet?

  30 jul 12:44

Det finns inget dåligt väder, bara felaktiga kläder, har jag hört. 😎

  30 jul 12:46

Jo, de säger det men jag vetefan.

  30 jul 12:46

Helt rätt Polygon 😉👌

Får komma en annan gång, får hem sonen då. 😊
  30 jul 09:43

♥️

Jag har tänkt delta, spännande att få träffa allt folk! 😊 blir min första träff. Kommer dock inte kunna stanna mer än kanske 16 då jag har volontärsarbete kl 17.
  29 jul 23:11

Hjärtligt välkommen! ☀️

Jag är bra sugen på att komma alltså :)
  29 jul 18:39

Gört! ☺️

  29 jul 18:41

Välkommen ☀️

  29 jul 21:51

Jag med! :D Men har dnd planerad, får bli nästa gång för min del :)

aww dang, synd att jag kommer att missa! T.T
  29 jul 18:35

Oh no!

  29 jul 18:36

♥️

  29 jul 18:42

men nästa gång hoppas jag!❤❤❤ Saknar ju eeer!

  29 jul 18:43

Detsamma ♥️

Jag kommer!!!!!!!
❤️❤️❤️
  21 jul 10:44

Yey 😍👌

  21 jul 13:38


Nya tag - nytt liv- ny och bättre MrsLi
😄

  21 jul 18:06

Perfekt 😍👌♥️

Det här datumet passar mig bättre. Jag kommer förbi på denna picknick istället för den som blev flyttad :)
  4 jul 22:41

Hjärtligt välkommen ☀️

Recensioner

Du måste logga in för att kunna recensera.

19 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
75 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.