Ladies First - Unicorns & Rainbows (Post-Pride-Party)

Fest eller utlevnadsevenemang specifikt för kinkykulturen

Tisdag 13 augusti 2019, klockan 18:00 — 23:30  Stockholm  (Stockholms län)  

clubladiesfirst@gmail.com 

Föranmälan krävs   Annat krav (se nedan)  
(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Svenska
Engelska
Ladies First – Unicorns and Rainbows (Post-Pride-Party)

VIKTIGT! Detta är ett event fritt från parfym, nötter, citrusfrukter och dominanta cis-män!

Att bli verifierade av oss samt förskottsbetalning krävs för att delta!Vänligen läs all information i eventet!!!


Ladies First är en, femme, domme, queer, icke-heteronormativ event/fest som sker andra tisdagen varje månaden och som är utformad för att vara en avslappnad och bekväm miljö där vi kan vara oss själva. Här kan vi socialisera och träffa andra men vi har framförallt fokus på lek och vill uppmuntra de deltagarna som vill att leka. Det finns inget krav på förmåga eller erfarenhet, nyfikenhet är mer än tillräckligt och du kommer att hitta människor som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Utrustning och utrymme är där för att användas så låt fantasin löpa fritt, vi välkomnar all samtyckt lek (även edgeplay)!

Vi har anordnat dessa fester i över ett år men tidigare har de bara varit privata event för endast inbjudna, men sen i maj har de varit öppna event.

Datum: 13/8-2019
Tid: 18.00 - 23.30 (Dörrarna är ENDAST öppna mellan 18.00 – 20.00, inget insläpp efter kl 20.00)
Var: Mindre än 15 minuter (med kollektivtrafik) från T-centralen, Stockholm.
Adressen får du efter betalningen inkommit till oss.
Kostnad: 50 SEK !!! ENDAST SWISH OCH FÖRSKOTTSBETALNING !!!
Förbud att medföra: Dominanta Cis-män, nötter, parfym och citrus. Vi har deltagare som är mycket allergiska mot nötter, citrus och parfym så undvik det. Och dominanta cis-män vill vi bara slippa ändå :-P)
Sista dag för anmälan och betalning: 11/8-2019 (se information om avanmälan under "Avanmälan" )

För att delta, klicka på den här länken: forms.gle/DZn9EMsM6VaN96rL9 och fyll i formuläret. Det är den enda deltagarlistan vi använder och den vi utgår ifrån, d.v.s. har du inte anmält dig via denna SAMT betalat via swish så räknas det inte och du kommer inte få adressen.
Par/sällskap måste anmäla sig en och en (även om de har gemensamma profiler på DS), gärna swisha separat också om det går!

Hur du anmäler dig: Eftersom vi vill vara säkra på att inga dominanta cis-män deltar på våra event så har vi gjort ett tre-stegs-system för alla som vill delta.
Steg 1: Du måste anmäla dig via vårt formulär ( forms.gle/DZn9EMsM6VaN96rL9 ) och fylla i ditt Darkside-nick, m.m. Vi kommer då kolla din Darkside-profil för att se att du tillhör vår målgrupp (d.v.s. att du inte är en dominant cis-man samt att du är väldigt HBTQ-vänlig).
Steg 2: Du får vårt Swish-nummer, swisha oss 50 SEK.
VIKTIGT! Meddelande på Swishen: ditt DS-nick.
Steg 3: Du får adressen till eventet.
Obs: Om namnet på ditt swish-konto verkar “manligt kodat” och du har skrivit att du är dominant/top på din DS-profil så kommer vi dubbelkolla innan du får adressen. Vi förstår att vissa kvinnor med transbakgrund inte ändrat sitt juridiska namn än men för att undvika dominanta cis-män måste vi tyvärr dubbelkolla med vissa. Vi ber om ursäkt för det.
Swishnumret (och därefter adressen) kommer inte skickas ut så fort du anmält dig/betalat. Vi kommer skicka ut det med jämna mellanrum under anmälningstiden.

Tema: Unicorns and Rainbows (Post-Pride-Party)!
Är du som oss och vet att efter Pride så kommer post-pride-svacka - inget känns lika färggrant och roligt som det gjorde inne på Kinkykvarteret, allt känns bara grått och trist jämfört med den färgsprakande paraden?
Då har vi lyckopillret som kan få dig att komma tillbaka till liv, för vad kan bota denna depression bättre än enhörningar och regnbågar?!?!
Så denna Ladies First koncentrerar vi oss på att vara så regnbågsfina och magiska att känslan av lycka håller i sig inom oss alla ända tills det är dags för nästa års pridefestivaler!!! Come join us!!!!

Dresscode: Kom i det du känner dig mest bekväm, fantastisk och trygg i (men lämna mjukisbyxorna hemma). Vi uppmuntrar naturligtvis allt som passar in i temat: Unicorns, regnbågar & vi välkomnar naturligtvis även littles (även om detta inte är en uttalad CGL-fest)!

För att bli insläppt: Dörrarna till eventet kommer vara öppna 18.00 – 20.00 och det är endast under den tiden du kan komma in. INGET insläpp efter 20.00.

Avanmälan: Om du anmält dig via formuläret och har swishat oss och sen inser att du absolut inte kan komma så godtar vi avanmälan fram till och med samma dag som anmälningstiden tar slut, d.v.s. 2 dagar innan eventet, om du vill ha avgiften på 50 kr tillbaka. Om du avanmäler dig senare kommer du inte få någon återbetalning.


Vi tar in 25 gäster maximalt. Vi kommer att kontakta dig om du är på väntelistan och inte bland de 25 första, om någon tar tillbaka sitt intresse kommer nästa person i tur att komma in. Men har du anmält dig och får förhinder så ber vi dig att avanmäla dig snarast så någon annan kan få din plats istället.


Om du har några frågor, var god och skicka ett PM här på Darkside eller maila oss på: ClubLadiesFirst@gmail.com


Du hittar vår policy (på engelska) här: goo.gl/msspMU


Vi tolererar inte intolerans. Alla är skyldiga att respektera varandras rätt att vara där och vara sig själva och vi accepterar inte intolerant språk eller beteende. Utrymmet är skapat för att queera ska känna sig trygga och accepterade men du är välkommen vare sig du är hetero, LGB, icke-binär, trans, cis, asexsuell eller hur du än definierar dig (förutom som dominant cisman). Precis som det låter på namnet så är Ladies First ett event som drar primärt åt femme. Om du har några frågor, fråga oss direkt. Vi förbehåller oss rätten att be dig att lämna dig om du är respektlös.


Ladies First-eventen anordnas av Tottis (Your_ NightWish), Kimpe, MissMadigan och liebling.
Vi har tillsammans väldigt många år på scenen och har anordnat och organiserat många olika event under en lång tid.
Om du har frågor gällande Ladies First och våra fester så fråga vänligen via den profilen (LadiesFirst) och inte våra privata profiler.

//LadiesFirst Crew

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Hello gorgeous people! Vad taggad jag är för ikväll! Om jag hinner tänkte jag försöka knyta lite och skulle jättegärna ha någon att knyta med. Jag är fett mycket nybörjare, så tålamod och inte alltför höga förväntningar är att önska. Vill du knyta med mig? Säg till ikväll i sådana fall :D
  13 aug 2019

Jag letar efter en lekkamrat, verkar som vi har något gemensamt.

  13 aug 2019

Du kan få knyta på mig om du vill det ❤️

För er som vill och har möjlighet, så får ni gärna ta med er regnbågar och/eller unicorns och hjälpa oss att fylla lokalen med Rainbows & Unicorns och göra festen ännu mer awesome 🦄💜🦄💜🦄
Nu är alla mail med adress och annan information utskickad till alla godkända deltagare!

Vi är sååååå pepp!!!
Ta med alla enhörningar och regnbågar ni kan hitta, glitter är självklart också välkommen (bara ni inte "fäller" för mycket! ;-P ) och allt annat fabulöst ni tycker passar in!

Längtar! ♥♥♥
  12 aug 2019

Jag kan ärligt säga att jag inte har en jävla aning vad jag ska ha på mig. Tur man har några timmar till på sig

  12 aug 2019

Haha du är inte den enda, för min del äger jag inget som passar in i temat xD Men du är varmt välkommen såväl naken som påklädd, i regnbågssprakande eller bara svart, bara du är bekväm :-*
//Tottis ♥

  12 aug 2019

Åååhh vad skönt att det är inte bara jag som inte något som passar temat. 😉💃🌈

  12 aug 2019

Det va så mycket lättare med rosa. Men hey något ska jag fixa. Är det tema så är det. 😇

VILL komma på detta kalas så galet super-duper-mega-mycket! Men har vaniljkalas samma dag så går inte 😭🦄💖
  11 aug 2019

Naaaw.. så typiskt.. 💜🦄

  11 aug 2019

Jaaa :( men kommer tänka på er 🦄💖

  11 aug 2019

Vi kommer tänka på dig med!! 💜💜💜

  11 aug 2019

💖💖💖💖

Fullbokat!
Nu finns det inga platser kvar! 💜💜💜
⇓ Visa alla ⇓
Det finns EN plats kvar nu. Först till kvarn 🦄🦄
Det är bara 5 platser kvar till festen nu!! Skynda skynda, glöm inte att det inte räcker att stå som deltar på eventet utan ni måste anmäla er via länken i event-texten.
Och för er som anmält er men inte swishat än, glöm inte att göra det innan midnatt på söndag (idag/imorgon). 💜
Har varit intresserad av att komma ett tag men nu har jag också skickat Deltagningsförfrågan.
MYYYYS VILL GÅ ❤️
  7 aug 2019

Komsikomsi

Min hjärna kan inte datum ☹️ Är i Berlin nästa vecka. Vete katten hur jag kunde glömma det.
  5 aug 2019

Mycket synd, vi hoppas att du kommer nästa gång 💜

  5 aug 2019

Jag hoppas kunna komma nästa gång 💜

Tssk... dagen innan jag kommer hem från LA. Ha det så roligt för mig också! ^_^
  5 aug 2019

We will, men hoppas du kan komma nästa gång istället 😍💜

Lite snabb info precis innan Stockholm Pride startar.

Ni som har anmält er fram tills nu, era platser är era och klara. Men vi hinner tyvärr inte skicka ut info-Mail med Swish förrän efter Pride.

För er andra som anmäler er från och med nu, ni kommer inte få någon info eller bekräftelsemail förrän efter Stockholm Pride är över.

Vi ber om ursäkt för detta. Men vi hoppas att ni klarar er den här veckan och kan vänta på infon.
Vi skickar ut info så fort vi kan.

💜💜💜
  30 jul 2019

Bra! Då vet vi.
Happy pride!

  30 jul 2019

Ni har mycket att göra nu... Ta hand om er ❤

Jag vet ju inte hur jag jobbar förrän några dagar innan. Men jag anmäler mig och betalar. Så ser jag det som ett bidrag till ett bra initiativ om jag inte kan 💖
Fortfarande semester - blir nästa gång 👫
Recensioner

Ni är såååååååå bra och gör våra fester så fina!!!!!! Underbara människor! <3

Tack???

Underbara människor på trevligt ställe !!!

Myskväll ?

Härlig avslappnad stämning med trevligt folk


Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

27 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
35 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)