Photolicous vs Rat Bastard Crew Sweden

Detta event är för en bredare publik men är open-minded och välkomnar personer som uppenbart är från Darkside

Lördag 2 juni 2018, klockan 12:00 — 00:00  Snösätragränd 1, Stockholm  (Stockholms län)   https://www.facebook.com/events/816547585208908/   Kewneth@Gmail.com 
(Logga in för att se medlemsinfo)  vCalendar export
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.Outlaw bikers och skräniga snusläppade raggare, kan man komma längre bort från den sofistikerade kultur som råder bland BDSM-entusiaster , skinande fetischister och städade HBTQ-människor? Nej, förmodligen inte, så vi går ihop med schyssta MC- och biltusiaster från Rat Bastard Crew Sweden, inte med trångsynt drägg! (Darksides egna motorcyklister är även de inbjudna)

Fördomar är dumheter och klart lite lagom olika barn kan leka fint tillsammans. Faktiskt är det ju också så att helt olika kulturer ofta kan finnas representerade hos samma person, även om det kanske inte alltid syns utanpå. Efter tidigare lyckade event under namnet Photolicous står det klart att den skönaste konst kan uppstå när man kliver över kulturgränser och fördomar, släpper loss sin skruvade humor och tillsammans med andra freaks skapar häftiga illusioner. Rat Bastard Crew's motto är "Your approval is not required", vilket innebär att man respekterar vars och ens personliga uttryckssätt och skiter blankt i de som inte vill förstå. Avslappnade, nyfikna, öppensinnade och experimenterande människor helt enkelt, vilket kanske inte klingar helt främmande för Darksides medlemmar.

Photolicous är kinkyeventen där alla deltagare är arrangörer, och det i formen "flytande konstnärskollektiv". Tillsammans skapar vi cool fotokonst. Mer om den annorlunda filosofin bakom Photolicous kan man nu läsa i en artikel som i skrivande stund hittas på Darksides förstasida: HÄR!

Kommer finnas mat och dryck på plats, direkt serverat ur den coolaste likbilen ever! -Några av medlemmarna i Rat Bastard Crew Sweden ställer upp med detta schyssta inslag.

Inga biljetter eller entréavgifter. Frivilliga bidrag till eventets utgifter uppskattas, -det är upp till er vad ni tycker det är värt. Eventuellt överskott används till att täcka tidigare förluster, såväl som för nya Photolicous-event. Vi är inte girigt vinstinriktade. Vi tror på glada människor som inte bara känner sig delaktiga som gäster, utan även som skapare och arrangörer under eget ansvar och egen kreativitet.

Utöver sköna alternativmänniskor efterlyses även spektakulära fordon av alla slag. Känner du någon avslappnad typ som äger ett coolt fordon, -bjud med henne/honom/whatever! Ratrods, klassiska raggarbilar/pilsnerhäckar, 4x4 "slamkrypare", lastbilar, chopperhojar, caféracers, A-traktorer, veterantraktorer, skördetröskor och ardennerhästar, allt är varmt välkommet om det ledsagas av reko folk. Repkonstnärer, eldblåsande fakirer, ponyplayers, sideshowfreaks, skäggiga damer, gimpar, manslampor, clownfetischister och zombiewalkers, jaaa tack! Ta med motorsågar, höbalar, potatissäckar, kopiösa mängder vispgrädde, levande ormar och tammefanwhatever!

Ha gärna en tanke bakom, -vilka bilder vill ni skapa? Att det sedan sällan blir som man tänkt sig är en ren bonus.

Klassiska pin-ups och hotrods? Visst, kör på bara, precis som ni vill, och man får gärna twista till könsstereotyperna. Militärfordon, och uniformer, yesss!
(tänk bara på att det är allmän plats där vapenatrapper och gradbeteckningar kan vara känsligt) Postapokalyps typ Mad Max, med svarta monstertrucks, mohikanfrisyrer och gimpar i kinky läder? Jodå, absolut! Och med det nämnt, nog sjutton är det dags att "reclaima the kinky art" från Hollywoods filmskapare och alla musikvideoregissörer som sedan evigheters evigheter haft en frizon att få leka med klart kinky inslag, utan att bli degraderade till mainstreamkulturens inbillade träsk av äckliga pervon? Ve denna dubbelmoral som med ena handen sätter lås på garderoben med latexkläderna medan den andra handen trycker igång en DVD till barnen med Mad Max eller något av Tim Burton.

Missförstå oss inte nu, detta är inget dresscodeevent! Var och en gör sin grej på en nivå som känns rolig och bekväm.
Oavsett om man bidrar med fordon, knasiga kläder eller intressanta handlingar sker det med ett budskap till mainstreamkulturen:
Your approval is not required!


Fotografering:
Den övergripande filosofin är att foton av schyssta illusioner kan vara mer värt än världens bästa party ingen minns något av.

Eftersom Snösätragränd är en allmän plats under bar himmel är det omöjligt att skapa några egna fotoregler denna gång. Vem som helst har laglig rätt att fotografera vad som helst, under förutsättning att bilderna inte används till att kränka någon. Alltså samma vanliga folkvett som gäller för alla inne i stan, i skogen och på badstranden. Trångsinta förbipasserande som inte delar våra passioner kan höja sina mobiltelefoner för att skicka upp en glimt av freakshowen på Instagram. Vi tänker att det i så fall får vara deras förlust, d.v.s. ett agerande som säger mer om dem än om oss. Jämför gärna med att deltaga i Pride-paraden, så kommer inte eventuell uppmärksamhet som en chock. Hur obekymrat bekväm exhibitionist man än är gäller sunt förnuft för vapenreplikor, fejkat våld och tvång, nakenhet och sexuella handlingar. -Vill du göra något du kan bli arresterad för, eller som inte bör ses av "smått" i förbipasserande barnvagnar, hjälps vi antingen åt att göra det under skyddade former, eller så låter du bli. Inte bara för din egen skull utan för att du representerar hela gruppen. Vi är glada entusiaster som ska ha en dunderkul dag tillsammans, svårare än så är det inte!
Adress:
Snösätra Hall Of Fame graffitipark ligger utmed Snösätragränd i Bandhagen strax söder om centrala Stockholm.

Nätverket Photolicous - med djupare info om filosofin bakom eventen såväl som massor av sköna bilder från tidigare event.

Inbjudan till Photolicous 2.0 i slutet av 2017, där det tydligt framgår hur vi tänker och skapar

Facebooksida om det fantastiska Snösätra Hall Of Fame

Facebooksidan för Rat Bastard Crew Sweden


All text har skrivits av mig, Tron, men det gör inte mig till mer arrangör än någon annan deltagare! ;-)

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Jag vill också vara tydlig med att jag vill tillfrågas innan bilder på mig läggs upp i gallerier etc.

Bilder där mitt ansikte syns tydligt får INTE läggas upp.
Tack!
Hej Folks. Jag vill vara extra tydlig med att jag inte vill att några bilder på mig delas utan att jag sett bilden godkänt att den delas. Mvh/Pilipjonk
Tror jag plockat ut alla bilder som var något att ha ur mina kameror nu och lagt dem i mitt darksidegalleri. Några få bilder återstår att fråga klartecken om från de avbildade personerna. www.darkside.se/g.php?bild=1426645#ctop
  4 jun 2018

Sedan kan vi så klart göra reklam för våra egna foton genom att lägga upp de bästa av dem i Photolicous nätverk. www.darkside.se/net/?tab=addpic&id=1615

  4 jun 2018

En liten notering till de som är avbildade och har för avsikt att lägga ut dom på nätet.
Glöm inte heller att ge cred till fotografen 👍 Då blir alla glada.

  4 jun 2018

Tumme upp på det! Tänk karma, -hellre glada människor överallt än att mötas av fula ansiktsvårtor i badrumsspegeln.

Tips för bild- och videoklippfrossare: Dau lägger upp icke allt för explicit material på Instagram under namnet "Kewneth". ♥
Nåt djävulskt myggbiten idag. 😁 Men det var det värt.
  3 jun 2018

Jag med! =/

  4 jun 2018

Va, blev ni myggbitna? ;-P Tror faktiskt aldrig jag känt mig så motiverad att krångla på mig heltäckande latex förut! Osiris den osårbara, åtminstone var myggen beträffar.

Pilgrym, jag försökte hålla noga koll på dig, men såg förvånansvärt lite mygg. Hoppas de slaggat ihop i sina sugsnablar efter att ha penetrerat dig och ditt svärtade skinn! Confused, försök se de (små vidriga krypen) -m som pyttesmå flygande enhörningar med hornet på fel sida av huvudet!

  4 jun 2018

Jag har till och med bildbevis på hur Confused blir myggbiten i huvudet när hon "kramas" med den maskerade Sir Rape-a-lot. Ska komma ihåg att redigera bort den lilla jäveln! 😁

Ja, myggan alltså.

  4 jun 2018

Vaaaaaa? Det såg inte jag.
Antingen måste jag studera saker bättre eller så ansåg du den som för våldsam pga myggan.

  4 jun 2018

Jag kanske redan har redigerat bort den? Fan vet, jag har nog lättare demens!

  4 jun 2018

Jag har nog inte letat mygg på bilderna. Men ska helt klart börja nu!

⇓ Visa alla ⇓
Bara en liten statusuppdatering: Jag har sorterat in mina 1700 bilder utifrån vem/vilka som är fotade. Nästa steg är att köra ut bilderna i Dropboxmappar per person(er), dvs per photoshoot/scenario och skicka de länkarna till den/de som är på bilderna så att ni kan få se era bilder. Den operationen kommer att ta ett tag den med, men du bör ha hört av mig senast i mitten på veckan som kommer om du blev fotad av mig.
Jag kommer vara på plats under dagen med min gigantiska sminklåda och beväpnad med borstar. Min filosofi när det gäller make up är att det är färg och att ansikten är en tredimensionell yta att leka med. Kan såklart göra klassisk skönsminkning också, men det är ju inte lika roligt.Vill du bli sminkad behöver du dock ha fixat eventuell bas själv eller ha med dig dina basprodukter (såsom foundation, concealer, puder) för jag har tyvärr inte bas som passar för alla hudtoner.
  1 jun 2018

Tack! Som jag har bett om ett inlägg som ditt.❤
Jag kan vanliga sminkningar men inför detta event ska det ju vara extremt. Jag lägger basen imorgon innan vi kör och tar med det jag har till snösätra.
Tack, igen.

  1 jun 2018

Åh, vad kul! 😊

  1 jun 2018

Hey! Maybe you can help me and my friend. Would love to see your makeup skills in action. :)

  1 jun 2018

Håller planen ramlar jag in på Snösätragränd med Lithia i bagaget omkring klockan tolv. Vi har en bra bit att åka norrifrån, från lite olika håll dessutom, så det är svårt att beräkna mer exakt.

  1 jun 2018

I will try to help as many as I can muster. I polisens Gecko 1 st place in the line, the rest of you will hade to form a nice Swedish queue ;)

  1 jun 2018

Argh damn autocorrect! I promised Gecko ;)

  1 jun 2018

Yes, ma'am! 😁

  2 jun 2018

😂😍👍👌👏😄

  2 jun 2018

Jaaa, kommer polisen skickar vi fram Gecko!

  2 jun 2018

Skicka fram kvinnan med taggtråden, låter skit bra 😉😂

  2 jun 2018

Åh, glömde säga att egen mascara behöver ni ha också, för det ska en aldrig dela med andra. Ses senare idag!

  2 jun 2018

Tack än en gång för all hjälp Lithia. ♥

  2 jun 2018

Varsågod ♥

  2 jun 2018

Thank youuuuu

  2 jun 2018

  3 jun 2018

Guld värt 💖

  3 jun 2018

♥ ♥

  3 jun 2018

Alla som blev dekorerade, jag blir jätteglad om jag får en bild på er i sminket. Dels som minne av konst jag skapat tillsammans med er men även som portfolio ifall jag får för mig att bli sminkös på riktigt någon gång ♥

  3 jun 2018

Det fixar jag. Jag har en i mitt galleri med närbild också.😊

  3 jun 2018

TROR jag fick några riktig ögonnära bilder på Drakskinn där systemkameran INTE fuckade upp med fokus och exponering pga klantig fotograf... ;-)

  3 jun 2018

Jag hoppas innerligt att jag kan få tag på en vettig bild!

Btw tack för att du kom på någonting som jag igentligen så klart tycker är en självklarhet!

Gick ju bra det där! Tack alla underbara medarrangörer! -För visst har ni väl fattat att ALLA som var med och fick fantastiska saker att hända också är värda titeln "arrangör" när det är Photolicous? :-) Hoppas ingen är vare sig solsönderbändfebrig eller genom attackmyggornas giriga sugande idag känner sig som skrumpna russin.

Det var bra tryck på tillställningen under hela eftermiddagen och allt eftersom folk drog hem strömmande nya till. Dau räknade till något 100-tal besökare totalt sett! Senare på kvällen blev det glesare, men ännu i solnedgången studsade två svarta figurer omkring på området. De sista av oss drog hem 22:40. En enda eftersläntare hörde av sig 23:58. Personligen trodde jag det skulle bli en lugn eftermiddag och rejält tryck senare på kvällen, men i stället blev det precis tvärt om. Kul med det oväntade!

Så himla många fina och coola bilder, med allt från romantik och klassisk posering till just det "downright horror" vi hoppades på redan då inbjudan skrevs. Nu kommer ett okänt antal otåliga men spännande dagar i väntan på att alla som fotograferat börjar lägga ut materialet.

Det ska inte behöva påpekas, men TÄNK PÅ ATT flera av personerna som var med igår har varierande önskemål om integritet. Flera vill inte synas med identifierbara ansiktsbilder t.ex.

Och hörrni, när vill ni göra om detta eller något liknande? Har ni förslag på andra saker/koncept/blandningar/miljöer vi kan prova ihop med Photolicous? Vi är ju så jäkla coola allihop! ♥
  3 jun 2018

Tack för initiativet! Har redan fått bilder som jag är så jäkla nöjd med och misstänker att det finns några fler på lager...

I took some photos yesterday and I could publish at least some of them in DS, somehow linking to this event. What's the best way to do this?
Ser gärna lite bilder :)
Kommer ni visa bilder här?
Skicka pm på ds om ni vill ha bilder :)
  3 jun 2018

Siiter och jobbar med dom nu :)

Tack för titten, alltid lika kul att hojen höll både dit och hem :)
  2 jun 2018

Vilken sorg att jag missade hojen din. Har fått ett visk i örat att den är väl värd att beskådas.

  2 jun 2018

Kom tillbaka ikväll. 😭

  2 jun 2018

Ifall den håller för två turer/dag vill säga! Vi vill inte att du skall riskera något! 😲😛

  2 jun 2018

Missade ju den jag med!!

  2 jun 2018

Har ju tyvärr fullt upp med att dricka öl och ägna mig åt svordomar

  2 jun 2018

Då får skapelsen beskådas vid annat tillfälle.

  2 jun 2018

Vilade ögonen på Trons vackra skepelse istället. Underbar inspiration! 🤤🤗

Vi kommer som vampyrer...när det mörknar..
Är ni fortfarande igång?
Nu kommer vi snart. 😁
Vi är på plats i Snösätra sedan någon timme! Kom, kom, kom!
  2 jun 2018

  2 jun 2018

  2 jun 2018

  2 jun 2018

Full fart här! Den brännande solen börjar ge sig och vi har så här halvvägs genom eventet fångat många sköna scener.

Den utlovade likbilen/grillkioske tycks ha bangat ur och till kvällen kan det vara bra med myggmedel i stället för solskydd/grillolja.

Jag och kameran kommer. Borde vara där strax efter 17.
Ser extremt mycket fram emot att se resultatet av detta och hoppas att ni alla får en lyckad dag/kväll.
Hur 17 tar jag mig nu får t-banan Rågsved?!?
Kommer som tidigast 18:30-19, om jag har tur -.-
Är helt förstörd idag. Det blev en betydligt längre natt än väntat. Sorry 😵
Hej folks. ♥ Vi kommer inte att dyka upp förrän i em alt tidig kväll. Kommer ni att vara kvar då tro?
Blir det till 00 som planerat?
  2 jun 2018

Vi har bara börjat
Troligen håller vi på länge, länge!

På t-banan på väg nu! 😂
  2 jun 2018

Längst fram lr bak på t-banan? 😊

Har ingen bil med fräna rosthål eller stålhäst med maffigt ljud så jag kommer med kamera i stället. Har ambitionen att försöka få till Laura Croft möter Mad Max på motorcykel. Om någon har idéer men saknar kamera är det bara att hugga tag i mig så hittar vi på något roligt.
Såg en film från Snösättra i lördags. Mycket folk som ligger på hustak och solar. Alla har kameror med sig. De som inte vill bli lutade på FB eller Youtube kanske bör ha mask? Och var försiktig med vapenreplikor. Polisen i Södertälje sköt ihjäl en kille som viftade med en replika häromåret. Och har någon vapen eller vapenreplikor med sig så kommer någon utomstående att ringa polisen. Bra att ha det i bakhuvudet.
  30 maj 2018

Som sagt, jämför eventet med att vi går i Prideparaden vad gäller publiciteten!

Kanske lämpligt att informera Kling & Klang i förväg?
  29 maj 2018

Det är ju praxis vid viftande med plastbössor 😉

  29 maj 2018

Bra idé! Gört'! Borde inte kunna bli värre än att de säger NEEEEJ och sedan kommer och tittar så vi inte har det som strategi för att få vara ostörda när vi begår rån. 😁

  30 maj 2018

Ett säkert sätt att slippa besök är väl att be dem komma... ;-)

  30 maj 2018

:-D Men skämt åsido, det ÄR en viktig fråga och jag har inga egna erfarenheter, vet bara att A-traktorkillarna i grannbyn fick ångra bittert att de satt och lekte med airsoftvapen i sin traktor utanför en förskola... Vi vill INTE råka ut för att hela insatsstyrkan stormar in, hur coolt det än kan se ut på foto efteråt.

Jag ÄR rädd att någon orolig förbipasserande ska få panik och ringa in polisen. (kan folk tro att en plastkasse på en balkong är en säl så kan var som helst hända) Men jag är också rädd att ett förberedande samtal med polisen kan göra en större sak av alltihop än det faktiskt är. -Att polisen ska säga nej eller bli nyfikna och hälsa på på ett närgången sätt som sabbar stämningen. De kanske inte fattar att vi alla är arrangörer och börjar bråka om att någon ansvarig skulle sökt tillstånd för hela eventet.

  30 maj 2018

Man kan ju förstås ringa och fråga hur man GENERELLT ska agera om man vill vifta med plastbössor under ett fotograferingsjippo om man inte vill orsaka panik.

Vi kommer ju göra så mycket annat också, så jag tycker personligen att vapenviftandet kommer bli ett så litet inslag att det kan "säkras" med några plakat som hålls upp.

Fräänt
Hur länge håller det på och så? Skulle vilja hinna med både detta och custom bike show med min stålhäst :)
  29 maj 2018

Eventbeskrivningen säger 12-00, och vi gör vårt bästa att hålla folk kvar på platsen hela den tiden. Alla och ingen är ju arrangörer, så det blir i praktiken en glad anarki av alltihop. Finns ork och lust när solen gått ner kan eventet fortsätta efter midnatt, men inget går att lova. Håll koll på kalendariet! Jag försöker hålla det väl uppdaterat med aktuell status medan eventet pågår.

Jag är en glad amatörfotograf som börjat inse att det är kul att fotografera folk och inte bara berg så detta lät kul. Kan man komma förbi ett varv i civila kläder och ta lite bilder? Som skrivet är det ju ingen lag som hindrar, tänkte kolla mer om folk brukar vara öppna för att bli fotade även av andra eller föredrar sin egen grej för sin fotograf.
  29 maj 2018

Recycling av ett tidigare svar till liknande fråga: Kör hårt, men bidra gärna själv till stämningen också. Kollektiv karma fungerar! Den som kommer och tar utan att ge får fula vårtor i ansiktet medan den som även ger av sitt hjärta kommer ha kanonkul med gott samvete.

Du kan komma i civila kläder och uppfattar folk dig som trevlig och de känner sig bekväma med att du fotograferar ser jag inget problem alls. Vill du sedan dela med dig av bilderna t.ex via nätverket Photolicous (länkar till ditt eget bildgalleri på DS) blir det säkerligen uppskattat. Får folk en chans att säga ifrån om de tycker bilderna framställer dem illa är det en bra och seriös "karmagrej", inte minst för dig själv. -Och det gäller ju ALLA som fotograferar!

Jag är inte hemma i helgen men vill någon låna uniformer (woodland/3 & 5 cd), riggar eller bössor är jag hemma onsdag. M4, MP5 och AK är vad jag har just nu men kan kanske låna något mer udda om jag får veta innan helgen.

Småtg grinig över att inte kunna närvara själv 😠
  29 maj 2018

Hej!
Jag undrar om du har pistol eller revolver att låna ut?

  29 maj 2018

Har en pistol av 1911 modell. Dock målad OD, mer militär än polisiär mao.

Förslag om övertydlighet i samband med vapenreplikor, airsoft, leksakspistoler m.m. är att gärna ta med sådant, för det ser förbannat coolt ut på bild, men var och en som tar med något som liknar ett farligt vapen tar också med en stor handtextad skylt på en pinne som säger "LEKSAKSVAPEN, FOTOGRAFERING". Så fort vapnen dras fram ur väskan ska också skylten fram så att eventuella utomstående som råkar se vapnet/vapnen också ser skylten. Säg också till när ni tar fram vapnen så att fler personer kan sluta upp omkring med kameror och glada miner så att förbipasserande lättare förstår att situationen inte är hotfull. Det vore så förbannat tråkigt och onödigt om någon ringer polisen! Ser jag att det slarvas med detta kommer jag överväga att själv ringa polisen och berätta att vi har problem med folk som viftar omkring med leksaksvapen. Sedan ska det nog inte heller viftas onödigt mycket med pattar och pittar, men det riskerar inte samma våldsamma nivå vid ett eventuellt polispådrag. ;-)

Så bring on the kulsprutor av plast, men gör det förnuftigt!
Då och då frågas om fotopolicy. Sista stycket i eventbeskrivningen ovan borde vara tydlig, men det skadar inte att påminna om att vi INTE kan skapa några som helst egna regler, undantag eller garantier eftersom eventet äger rum utomhus på allmän plats. Vi bör alltså betrakta det lika publikt som självaste prideparaden, med den lilla skillnanden att Snösätra är en mer isolerad plats. Något som är MYCKET viktigt att tänka på är att det INTE är ok att vifta med vapenreplikor, pattar och pillesnoppar hur som helst. Även om vi inte gör något olagligt är var och en av oss representanter för hela gruppen. Även om vi är rebeller i själen kommer vi ihåg att göra vår "grej" med glimten i ögat. Det får gärna se hardcore och läskigt ut i kameran, men förbipasserande ska inte behöva bli rädda.

Vi kommer ha underbart kul!
  27 maj 2018

Hur pass avskilt ligger stället? Brukar det hänga folk där, eller passera förbi?

  27 maj 2018

Det är i slutet av en grusig ruffig väg. i ett avskilt industriområde. Så det är ganska avskilt

  27 maj 2018

Gatan har bara en "ingång" och utmed båda sidor är det hela "väggar" av industribyggnader och staket/gårdar. Vändplanen längst in är kantad av skog med stigar där det ibland går folk. Har för mig det finns bostadsområden en bit ifrån men nästan alla som passerar förbi gör det förmodligen målmedveten för att Snösätragränd är så förbannat coolt med all högkvalitativ graffiti. Nu när det är nymålat kan man nog anta att fler besökare än vanligt tittar in.

  28 maj 2018

Okej, cool! Då vågar säkert A visa lite hud på en bild eller två. Jag får motivera henne med kakor.

  28 maj 2018

Mörka sidans kakor, yey!

  28 maj 2018

Mörka kakans sidor, yey!

  29 maj 2018

Hur ser du (Tron) på att jag poserar med vapenreplikor/softairguns.
Jag tänker att man kollar så att det inte är någon utomstående i närheten och att ev låtsasvapen är i väskan övrig tid.
Men vill man inte se några vapenliknande föremål alls så respekterar jag det😊

  29 maj 2018

Jag tycker absolut att vi SKA ha med vapenreplikor, men i det ögonblick de tas fram ser vi till att ha gott om folk runt omkring och synliga kameror. Hmmm... låter kanske lite löjligt, men vi borde ha minst en handhållen tydlig skylt typ demonstrationsplakat med texten "LEKSAKSVAPEN, FOTOGRAFERING". Det blev rejält polispådrag vid sonens gamla skåla härom året på grund av airsoft i en A-traktor intill en förskola. -En orolig förbipasserande hade ringt polisen. Det vore förbannat tråkigt och onödigt om det hände oss så att ta ansvar genom att vara tydliga kan INTE vara löjligt.

  29 maj 2018

Jag tycker att en sådan skylt är en oerhört bra lösning. Inte det minsta löjlig, enbart ansvarsfull och klok. Varför inte?

Då en av arrangörerna inte har hållt på integritetsprincipen (OBS:!ej lagbundet, utan helt moralist) så kommer jag ej delta
  27 maj 2018

Kan du utveckla?

  27 maj 2018

Vad betyder ens den meningen?

  27 maj 2018

Jag begriper inte heller, men tycker det låter som något gammalt mellan två personer som borde ta detta privat. Som admin för eventets inbjudan kommer jag snart radera dessa inlägg då ämnet inte känns relevant för ett event där alla deltagare är arrangörer, och som dessutom sker på allmän plats och öppen gata. Det står var och en fritt att ej deltaga utan att det behöver motiveras.

Kan vi köra vidare med uppladdningen till ett riktigt roligt event som många av oss ser fram emot, tack?

  28 maj 2018

Troll? Vill en inte skriva vad en menar kanske en inte bör skriva alls? Detta skapar bara oro och funderingar som inte leder någonvart. Å

Komsi, komsi så gör vi bilder :)

www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=985068
  28 maj 2018

Typiskt att Photoliscious alltid infaller på min barnvecka. 😢

Har lyckats matcha in flytt till ny bostad i samma veva som evenemanget så båda jag och el Caminon uteblir :-/
Planning on maybe going to Stockholm the day before and probably stay until Sunday.
So I am looking for a cheap but good hotel not too far away or some kind of other accomodation.
It will be me and a friend and we will have with a driver/photographer with us.
And finding a room for 3 is not as easy as I thought.

Reason for going earlier and staying a bit later is to find some shoots before and after the event.
This is going to be sooooo fun.
Krockar tyvärr med annat😭
Gene Simmons spelar på Gröna Lund! Detta måste naturligtvis bevittnas, men den gamla pervogubben börjar inte spela förrän kl 20. Jag ser till att dyka upp ganska tidigt för att fota allt skoj, även för dagsljusets skull. Så var det med den saken!
  27 maj 2018

Kan du inte bjuda med Simmons ut till Snösätra på lite uppvärmning/förfest? Det blir ett win-win, -vi får schysst snurr på Photolicous och Simmons kommer kvickt i skön stämning inför konserten.

  27 maj 2018

Jag känner tyvärr honom inte personligen så det kan bli svårt.. 😎

  27 maj 2018

Äh, vem kan motstå en inbjudan till Photolicous och Rat Bastard Crew Sweden? Och du är ju dessutom cool rocker! Ride on ba!

  28 maj 2018

Jag kan sälja in eventet som en photoshoot för Playboy, med mängder av nakna brudar. Då ökar nog chanserna för en visit med omkring 3500%! Det primära hindret är att jag inte har hans nummer bara.

Är det någon som ska delta som är GRYM på göra snygga sminkningar? Pm:a mig isåfall.
  27 maj 2018

Personen jag hade i åtanke är upptagen så jag hjälper till och lyfter frågan högre upp i flödet.

  27 maj 2018

Ok, synd. Men allt löser sig.😊

  27 maj 2018

Quickfix: Sprayburk med svart, blunda och tryck av!

  27 maj 2018

Skämt åsido, jag är usel på smink själv, men jag hejar gärna på och pekar ut riktningen. ;-)

Är det någon som känner till någon med AK47 replika? Skulle verkligen behöva som accessoar till min kgb uniform.
  19 maj 2018

Måste det va en replika🤔 minskar ju utbudet;) hahaha

  19 maj 2018

jo, om någon har såna kontakter. Kalkylerad risk man får ta för konsten 🤷‍♂️😅

  19 maj 2018

fråga runt i valfri förort :D

  19 maj 2018

Har en airsoft replika 😉

  19 maj 2018

Ja, den vill jag gärna låna om jag får🤗

  19 maj 2018

Och kan hjälpa till med transport om den känns konstigt att ta kommunalt

  19 maj 2018

Påminn mig när det börjar närma sig, så löser vi det 👍

  19 maj 2018

👍

  19 maj 2018

fy fan vad det här börjar bli fett ♥

  20 maj 2018

Blåljusvarning? :-D

  20 maj 2018

Någon som har en rysk mc också?🤗

  27 maj 2018

Jag hoppas ATT det tas med vapenreplikor, det kan bidra fint till fotokonsten. Det känns tråkigt att tjata om detta, men snälla tänk på riskerna det innebär att vifta med låtsasvapen allt för öppet! Det var STORT polisdrama i lilla grannbyn för något år sedan till följd av att någon förbipasserande sett två "beväpnade" tonårsgrabbar i en A-traktor intill en förskola. Piketbussar, surrande helikopter, poliser överallt. Grabbarna brutalt övermannade och nedtryckta i gruset innan polisen fattade att det var falskt alarm. Vi vill inte riskera sådant, så om plastvapen kommer fram gäller det att vi är många som sluter upp omkring och tydligt visar med kameror på stativ att det är fotokonst och inte förberedelse till rån.

  27 maj 2018

Och så hoppas jag på militära uniformer, gärna ihop med nätstrumpor! ;-) Jag har nog två militärgröna regnställ att ta med, gröna stövlar och en dito gasmask.

  27 maj 2018

Pax på nätstrumporns 🤩😍🤪

  27 maj 2018

Bara om du har uniform upptill!

  27 maj 2018

Dau, du har väl en nassemössa? Den upptill, nätstrumpor nertill och inget där emellan blir utmärkt!

Är det ok att bar dyka upp som fotograf och erbjuda mina tjänster? Jag vill inte fota bara till min egen hårddisk utan menar att dela med mig av vad jag tar för bilder till alla inblandade i bilden. Lovar även att vara lämpligt klädd så att jag smälter in bland alla andra pervon.

Jag står utan lämpligt fordon just nu, men har reella planer på ett som nog kommer passa fint på ett framtida event, så jag återkommer hemsk gärna då även framför kameror.
  27 maj 2018

Så som framgår av eventbeskrivningen sker eventet på allmän plats på öppen gata. Vem som helst har sin fulla rätt att krascha in för en stunds fräck street photography. Ju fler "äkta entusiaster" som dyker upp och fotar, desto mindre plats blir det för närgångna vampyrer som bara vill få en glimt av en freakshow att vinna likes för under någon fördomsfull rubrik på Instagram eller Snapchat. Alla som känns som respektfulla och vettiga entusiaster får vara med som en del av gruppen, och inom gruppen hjälps vi åt att skapa coola scenarion, men också att skydda varandra mot allt för närgångna mugglare.

  27 maj 2018

Jag tolkar det som att jag är välkommen. 😊 Har faktiskt haft diskussioner med potentiellt modellsällskap härifrån som även själv fotar att göra gemensam sak av det hela.

Sen blev det uppenbart att jag har bränt ljuset lite väl hårt i båda ändarna den sista tiden så nu är det tyvärr ytterst tveksamt att jag dyker upp.

Återhämtning i form av social avhållsamhet har hamnat högst upp på prioriteringslistan. 😞😕

Jag jsr tyvärr ingen cool bil att bidra med. Men tänker att nån sjysst outfit får bli mitt bidrag beroende på hur jävla varmt det kommer bli. Söker även lite inspiration till några fotoideer där man kan utnyttja mig? This will be awesome!
  25 maj 2018

Kommer -Gecko- med ett briljant initiativ här eller känns det begränsande med förslag på idéer i förväg? Personligen så började min hjärna arbeta för högvarv, vilket iofs innebar idéer om att skapa fundamentalt galna fordon på nolltid. #dreamon

  25 maj 2018

Jag är helt öppen för förslag 😊

  27 maj 2018

Gecko, hur passar detta in med nya jobbets tider? Minns att vi nog pratade lite inatt, men tre zombiehjärnor tänker fortfarande sämre än en normal utvilad dito. :-D

  27 maj 2018

Med nya jobbet är jag ledig. Däremot har jag fått en fråga från gamla om jag kan jobba. Men om ingen verkar intresserad av att hitta på något kanske jag tackar ja till det.

  27 maj 2018

*tumhåller*

Vid det här laget är Snösätra helt omgjort med en massa nya fantastiska grafittikonstverk. När vi glider in på området om knappt en vecka lär det fortfarande lukta nymålat om väggarna. Några av Rat Bastard Crew Swedens bilar råkade också få sig en dos av den kulörta kreativiteten i helgen.

Ska bli vansinnigt spännande på lördag! Många av oss har säkert massor av galna idéer, varav vi bara kommer hinna genomföra en bråkdel, och knappt någonting kommer väl bli som man tänkt, förutom att vi kommer ha sjukt roligt! Förberedelser och detaljerade planer är bra, men i slutänden vinner alltid improvisationen!

SMHI gissar fortsatt varmt och torrt sommarväder, eventuellt med regnskvättar framåt helgen. Så här långt i förväg kan nog vad som helst bli av vädret, men även om det blir regn så kör vi fotofest på lördag, t.o.m. om det blir ösregn, det kan bli effektfullt i sig. Om regnet mot förmodan vräker ner hela dagen får vi jobba annorlunda i kortare pass och det kommer kanske inte vara folk på plats hela tiden? I så fall använder vi diskussionsfältet här i kalendariet för att hålla kontakten.
Vilka fordon får vi ihop? Jag kastar in min knottersvarta gamla Saab Spökplumpen, Dau bidrar med spektakulär BMW eller kanske Amazonkombin DOC hinner bli färdig. Mr Lee kanske drar med en militärgrön volvovalp. Får vi några motorcyklar också? Sedan hoppas vi så klart att så många icke-darksajdare som möjligt från RBC hakar på med sina bilar, men de kan ju av förklarliga skäl inte presentera sig här.
  12 maj 2018

Jag ska försöka få med en vän med en Chevrolet impala 69:a.. inte så spektakulärt kanske, men kan ju vara ett schysst komplement ^^

  12 maj 2018

Yey!

  12 maj 2018

Jag tror att jag ska åka min motorcykel där, men det är inte så apokalyptisk tyvärr.

  12 maj 2018

ska verkligen göra vad jag kan för att kunna få med DOC :D

  13 maj 2018

Ospecifierad rysk statlig organisation kommer med helsvart terrängfordon. Förhoppningsvis extrautrustad med gynstol eller operationsbord i bakre utrymmet.

  14 maj 2018

@Satyros: Låna min släpkärra och släpa med hojjarna också?

  14 maj 2018

Vi kommer med varsin motorcykel, en mattsvart Yamaha R1 och en Suzuki Bandit, streetfighter style 😎

  15 maj 2018

R1, den med crossplane crank och det V8-lika "blurrb:et"? :-)

  16 maj 2018

Nae, vi har en gammal goding -00 :)

  16 maj 2018

Det är ”the real deal” där, originell R1! Bra motor. Jag har ju crossplane crank tror jag, men inte I en R1 ;)

  21 maj 2018

Spökplumpen - rosthål, sänkt, fräck, minimalistisk, rå, kladdigt blanksvart och sade jag rosthål?

  22 maj 2018

Jag kommer med otygsmakaren, dvs min KTM supermotard.

Även om jag inte själv har möjlighet att delta, så känner jag redan nu efter att plöjt igenom alla kommentarer och inlägg att detta event kommer tusan att gå till historien!
Ser med glädje fram emot foton med lakritstreck,latex,rost,nitar,läder,uniformer,blårök,osv,
m a o ett perverterat Mad Max event utan dess like!
Ha en underbar träff alla underbara människor!
Och kör så det ryker bokstavligt talat😂😂😂
Will most probably come.
Bringing my guy with his camera and maybe some more people.
Although, his car is a mainstream svenska car.
So maybe there is a parking or a place where it can be hidden.
And if lucky someone allow me to get photographed around and in their vehicle. :)
  18 maj 2018

duger min gamla rosthög :D

  18 maj 2018

That one look awesome actually :P

  18 maj 2018

:D

Faaan kan ej komma!
Och jag dyker förhoppningsvis upp med en inte alls rostig hoj 😄
Dyker möjligen upp med en rosthög till hoj. :)
  15 maj 2018

Yay! 😄

Krockar tyvärr med Norrtälje Custom Bike Show. 🙁
  9 maj 2018

☹️

  12 maj 2018

Äh, riktiga bikers har väl varit i Norrtälje förut? Vi erbjuder något annorlunda! :-D

  12 maj 2018

Fast han gör reportage för nån Mc-tidning därifrån.

  13 maj 2018

Ja, det är jobb. Men om det går så kommer jag på kvällen.

Vad sägs om att tillsammans brainstorma ihop olika förslag på scenarion? Det känns ganska självklart att trilla in i visuella teman kring postapokalyps och naturligtvis fetischkläder, vapen och krig blandat med BDSM-utlevnad. Detta är både ok och underbart, men vi har större friheter än så. Vi måste inte göra ett dugg kinky saker, andra kraftfulla visuella uttryck kan vara minst lika coola. Tänk fritt!
  12 maj 2018

Jag har en specifik scen/riggning jag drömt om i flera år, att med inspiration av slutscenerna i originalversionen av filmen Liftaren rigga en person så hen ser ut att vara bunden och utsträckt mellan två bilar, på väg att slitas itu. Det borde gå att åstadkomma säkert och hyfsat bekvämt om vi gör som en hängmatta av rep som sedan döljs av kroppen ovanpå.

  12 maj 2018

Alla som kan tar med rekvisita! Vad som helst det finns en idé kring är välkommet! Orange trafikkoner, yxor, motorsåg, vapenreplikor (tänk på att det är allmän plats bara!) svarta sopsäckar, presenningar, regnställ, ladugårdsoveraller, gula badankor i mängder, whatever, whatever...

  12 maj 2018

Jag skulle gärna göra ett scenario där någon ser ut att bli kidnappad, torterad och kroppen sedan undanstoppad i en baklucka inlindad i svart sopsäck och silvertejp. Blir förmodligen svårt på allmän plats dock...

  12 maj 2018

Det där har jag redan gjort med Doc och kortnos i Snösätra så det är inga problem :D

  12 maj 2018

Oooh, erfarenhet! Sånt gillar jag 😁

  12 maj 2018

Jag har svårt att hitta tid och ro att brainstorma, men tänkte förhoppningsvis dyka upp i svart bodypaint och om jag hinner en rabbit-headharness till det.

Kan delta i folks scenarier om det passar.

VARFÖR har jag inte sett detta tidigare?! Wow! ♥
Finns tiden så lär jag dyka upp. Kan ta med rekvisita av det mer militära slaget för det där lite post apoc-aktiga om det finns mer avskiljda områden (må vara effektbegränsade vapen men ordningsmakten ogillar av någon anledning att man står och vevat öppen med vapenreplikor. ).
yes yes yes!!!
Men shit wow! 😍😍👍
Åh, vill fota skinande latex mot rostiga vidunder! 😍
  4 apr 2018

Kör hårt, men bidra gärna själv till stämningen också. Kollektiv karma fungerar! Den som kommer och tar utan att ge får fula vårtor i ansiktet medan den som även ger av sitt hjärta kommer ha kanonkul med gott samvete.

Skulle vara kul om bilarna får plats och köras lite med också. Antar att det är en bilutställning? Inomhus eller utomhus?
  3 apr 2018

Är ett industriområde, så dom kommer kunna köras. Området har en väg som är helt klädd i graffiti som är ca 1 km lång med en vändplan i slutet :)

  3 apr 2018

Bring the HOTROD! ;-)

  3 apr 2018

Det är planen. Måste hitta övernattning i staden åt den bara.

  3 apr 2018

Finns ett i ulvsunda 😀

  4 apr 2018

Se till att ha polistillstånd för detta event, om det är på allmän plats.

vad innebär att vara lite lagom olik? vad är för mycket typ?
  4 apr 2018

"Lagom olik" tycker jag personligen är en ganska bred väg mellan ena diket där folk på stan inte bryr sig, och det andra där man kan bli arresterad. :-)

Åh, så synd! Hade så gärna gått! 😔
Ghost Rider 😉😄
  3 apr 2018

Verkligen. Allt på hjul 😍

  3 apr 2018

Höskrinda dragen av ardennerhäst rullar även den på hjul! Bring us the hästarna!

  3 apr 2018

Epic!
Haha Tron, ja alla hästar räknas 😄

Mc hjälmar med nitar, svart läder och nitar och fjädrar, rena Mad Max outfiten!
Om jag får ledigt från jobbet kommer jag och Kenny!
Jag gråter blod!! Jag är i Frankrike då, och missar detta med 3dagar!😢😢😢 Hoppas alla ni andra får en riktigt grym fest!
  3 apr 2018

WTF!!!!

LACKJESUS för i helvete......

  3 apr 2018

  3 apr 2018

Resan och hotellet är redan pröjsat, shit happends😢😢

  3 apr 2018

Hur tänkte du nu? Fel fel fel

  3 apr 2018

Honeybee ja detta blev väldigt fel, men resan är bokad ihop med tre andra sedan länge😢😢😢 men jag litar på att ni andra säkert hittar på nåt riktigt skruvat!😂

  3 apr 2018

Absolut. Du får hänga med på något annat istället 💖

Kommer med min Dolores! Hon är en El Camino -69 i lite mexicostuk.
Intressant idé
  3 apr 2018

Nån måste tänka utanför boxen 😁😉

  3 apr 2018

Klart det är, klart man ska! :-D

  3 apr 2018

Dau, hela du är utanför boxen...

  3 apr 2018

Jag får inte plats 🤣😂

  3 apr 2018

Inträdesprov:

* * *
* * *
* * *
De nio prickarna ovan förutsätts vara perfekt ordnade i en liksidig 3x3 matris. Tänk att du ska passera dem alla minst en gång med fyra raka sammanhängande streck från en penna, utan att denna får lyftas.

Bil och rost fetischism tillsammans med lack, gummi och läder samt allt därimellan i Snösätra Grafittipark! Konstnärlig tvärvetenskap på rakethög nivå!
  3 apr 2018

Haha, Är väl jag i ett nötskal. En enda mischmasch av konstigheter

Rostiga bilar och pervos ♥
  3 apr 2018

Ja fy fan, kan det bli bättre ♥

  3 apr 2018

Älskar miljön också. Ska se om jag har något i garderoben som passar in : )

  3 apr 2018

Go Mad max

Såklart!
Recensioner

Dammigt men roligt! Otroligt "fin" miljö.

Helt underbart att vara med om detta och se alla häftiga scenarion ❤

Till nästa gång, skicka inte en inbjudan till dom där små blodsugande sakerna, i övrigt TOPP! :)

Tack! Grymt bra och roligt! Fantastisk miljö och trevligt folk!

Tack till Tron, Dau och vänner för organiserandet. Tack till alla som bidrog till en härlig miljö där vi kan ta de bilder som vi gillar att ta utomhus, där det vanligtvis är omöjligt. Tråkigt bara att vi inte kunde stanna längre!

Så vansinnigt otroligt underbart Galet Grymt Nice Dag!!!! 😂😍

Tack för ett trevligt arrangemang, sorry att jag inte var i bättre mood för utlevnad

Supertrevligt!! Stort tack till Dau och Tron som arrangerade!

Vidrigt brännande sol först och sedan massa äckliga myggor där ute i sunkiga industriområdet! Fy fan.....så kul vi hade! <3

Trevlig dag med trevliga människor

Helvete vad roligt jag hade! Tack alla för en fantastisk kväll!

Jag hade gärna sät mer inlevelse, men det va en trevlig dag 💖

Fantastisk dag! Tack alla 🌟

Spektakulärt! Jag kan enbart kritisera mig själv, som inte stannade längre, hela kvällen. Nästa gång!

Tack Dau att jag fick binda fast dig igen <3 Tack Cox och Lilia_Mih_Red för fantastiska knyt <3

Fantastiskt initiativ, en fröjd för oss som gillar skrotiga fordon och trevliga människor :)

Tack skicka pm på om ni vill ha bilder

Jag måste ha haft jättekul. Var ju bara där ett tag och knäppte några få bilder. Trodde jag i alla fall. Det visar sig att jag var där i 6 timmar och hade 1700 bilder med mig hem. Tack till arrangörerna och alla jag fick fota! Bilder kommer om några dagar när jag sorterat upp materialet.

Tack alla som var där, fast jag själv bara var där en lite stund. Ser så fram emot att få de häftiga Bildt samt göra om det igen 😊🚗

Utan oss alla deltagare idag hade det inte kunnat bli så bra som det blev <3

Skolan var länge sen: so in english, it was a great day and thanks for all the responsible for the initiative and all the very cool people there this very warm day :)

Fin dag, fina människor, och många fina bilder👍💜

Tack till alla jag fick dekorera och tack alla deltagare för en kanondag!

Had a fantastic day and met a lot of cool people.

Fyfan vilken jävla grej! Tack till intiativtagare och alla underbara människor jag fick möjlighet att träffa idag: Ni gjorde min dag. <3 Vi ses garanterat igen. :)

Jag har haft jättekul och fick med mig många fina bilder 😊

Tack alla som bidrog! Jag lämnade nog iaf kvar 2 liter svett och väldigt spänd på att få se bilderna🤗

Tack för en fantanstiskt skön dag i solen <3

Glada människor och otroligt cool miljö! Fick med mig ett gäng bra bilder och bidrog med lite reflexljus till de som behövde. 😀


Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

41 deltar:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
134 intresserade:
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)