Photolicious 2.0 PRO Edition

Lördag 30 december 2017, klockan 12:00 — 00:00  Stockholm   (Stockholms län)  

(Logga in för att se medlemsinfo)  
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.

Photolicous 2.0 PRO edition -

Nytt 2017-12-10: Större lokal, Swish-betalning m.m.

"The police had obtained a video which they believed depicted acts of sadistic torture, and they launched a murder investigation, convinced that the people in the video were being tortured before being killed. This resulted in raids on a number of properties, and a number of arrests." (the Spanner case, Manchester England 1987)


Photolicous är ett fräckt event för kreativa freaks som vill skapa fotokonst utöver det vanliga. Vi blandar hardcore utlevnad med rena illusioner, gärna i linje med den makabra skit mainstreampubliken ogenerat frossar i genom TV-serier som CSI. Vi skruvar till det politiskt korrekta, vänder på normer, fördomar och fobier. Vi tillåter oss skapa konst som om den varit på riktigt hade gett många år på kåken. Photolicous är dock ingen tävling om att vara värst. Vi har kul tillsammans på teman som fallar oss in, från det romantiskt vackra, det komiska och clownfetischistiska till gangbangs, taggtrådspiskor, militaria och down right horror.

Photolicous är inte en fest, utan ett event där alla deltagare samtidigt är arrangörer som förväntas vara aktiva med sin egen kreativitet och energi. Alla uppmuntras att ta med rekvisita, skruvad klädsel, makeup och sin sjukaste fantasi. Med detta skapar vi cool gränsbrytande fotokonst tillsammans med evenemangets egna fotografer. Photolicous passar inte vem som helst, -man får inte ta sig själv på så stort allvar, vara rädd för att synas eller vara rädd för vad andra ska tycka. På Photolicous kan vi skratta åt det bisarra och makabra, och inte minst åt oss själva."The violence of sadomasochistic encounters involves the indulgence of cruelty by sadists and the degradation of victims. Such violence is injurious to the participants and unpredictably dangerous. I am not prepared to invent a defence of consent for sadomasochistic encounters which breed and glorify cruelty. Society is entitled and bound to protect itself against a cult of violence. Pleasure derived from the infliction of pain is an evil thing. Cruelty is uncivilized." (Sydney William Templeman, Spanner case 1987)Photolicous 2.0 PRO edition

Vi kör lördag från 12 00 non-stop fram till midnatt, och det till ett sjukt bra pris. Det kommer finnas förfriskningar och kaffe till självkostnadspris.Entré:

Lördag 12:00 - 00:00

250 i dörren. Förköp 200.
Cash is always King men Swish är en förutsättning till förköp
- 1234 214 870 (Swish funkar också i dörren)

Var noga med att uppge ditt för- och efternamn och/eller Darkside-nick i swishbetalningen.
Oavsett om man förköpt eller betalat i dörren skrivs man upp på deltagarlistan, varefter man kan komma och gå som man vill under resterande tid av Photolicous 2.0 fram till midnatt.

Intresset för eventet blev större än den tänkta lokalen hade klarat, så vi har uppgraderat genom att hyra in oss i "Källaren" i Nobellberget, Sickla/Nacka, och behöver inte längre oroa oss för trängseln.

Då Photolicous inte är en fest i vanlig bemärkelse, utan mer av ett "temporärt konstnärskollektiv" koncentrerar vi alltihop till ett tolvtimmars non-stop på lördagen för att ge deltagarna maximal utdelning för pengarna.

Vi har fortfarande inga ambitioner om ekonomisk profit, vi ska ha kul tillsammans och alla deltagare förväntas bidra med sin kreativitet.Fotopolicy:

Det finns inga kommersiella intressen i eventet whattsåävver. Ej heller i det resulterande bildmaterialet. Samtliga fotografer avsäger sig sin så kallade ekonomiska upphovsrätt och skänker den till kollektivet, d.v.s. alla medverkande. Eftersom var och en som blivit avbildad därmed äger sin egen upphovsrätt har den enskilda individen rätten att ladda ner samtliga bilder för eget bruk. Individen får även sprida dem under den strikta och självklara förutsättningen att man inhämtat medgivande från samtliga avbildade personer på respektive fotografi man har för avsikt att publicera. Denna skyldighet gäller även personer som är svåra att identifiera, eftersom t.ex. en tatuering, speciell klädsel eller annan detalj kan vara nog så personlig i vissa sammanhang. Att göra direkt profit på de bilder man har rätt att publicera är inte förbjudet, men det är dålig karma och kommer dra en förbannelse över dig så att du får fula vårtor i ansiktet. Photolicous handlar som sagt om att ha kul och skapa tillsammans, inte att sko sig på varandras bekostnad. Vi litar på att samtliga deltagare hanterar denna frihet under respekt och ansvar.

Fördelarna med några få i förhand utsedda eventfotografer är högre effektivitet totalt sett, och en betydligt bättre uppstyrning av vad som kan komma att hamna på bild. På Photolicous 1.0 provade vi att ha fri fotografering i en avskärmad avdelning, men tyvärr fungerade det inte så bra som vi hade hoppats. -En del var rädda att gå in i "frizonen", andra uppehöll den oschysst länge. Med några få i förhand utsedda fotografer blir det lättare att ha en dialog och även lättare att få "cirkulation" i lokalen. Fler hinner bli fotograferade så som de vill helt enkelt, och den som inte vill få kameran riktad mot sig i ett visst ögonblick har mycket större möjlighet att säga ifrån.Fotografer:

Kenneth (Dau):

Jag har ett eget bildspråk som få missat på DS. Arrangerade "Photolicous 1.0 lowtech" som var oerhört uppskattat. Använder uteslutande Mobil (Samsung Note8) för både foto och efterbehandling med ett unikt resultat. Jag kommer vara det vandrande ögat under helgen och dokumentera eventet både som eventfotograf och bakom kulisserna. Hör gärna av er till mig om ni har några egna foto idéer som ni vill lufta.


Johan (NekroMantik)

"Jag gillar att fånga detaljer, djup och känsla, oftast i svag belysning och dunkel, utan extra belysning. Smutsigt, brutalt och äkta med kort skärpedjup - inga platta bilder i studiomiljö. Diskutera och fråga gärna om idéer, möjligheter och begränsningar så att alla känner sig avslappnade och trygga."


Christopher (LeChef)

Jag vill fånga det personliga uttrycket och reaktionen hos den jag fotograferar. Lidande och njutning, skratt och gråt går rakt igenom kameran. Utan reaktioner blir bilder rätt ointressanta.
Reaktioner, objektifiering och exponering får mig att gå igång på riktigt.
Hör gärna av dig till mig om du har idéer du vill diskutera.Fotografisk backspegel - Photolicous 1.0 lowtech, december 2016:

Officiella bildgalleriet
Edit by Dau
Vi hade sjukt kul och producerade mycket knas. 2.0 PRO edition blir annorlunda, men exakt HUR vet vi så klart inte förrän efteråt eftersom alla deltagare bidrar med sin egen kreativitet.Rekvisita och lekmöjligheter:

Alla uppmanas ta med sig kul saker. Tron spetsar till detta med valda delar ur sitt underjordiska och garanterat oetiska forskningslabb. -Electroplay, magpumpningsmaskiner, och militära vevtelefoner. Tronklassiker som Långkuvösen, Borrkryckepiskaren, Frustrationsmaskinen och Kinky-Ken Wood. Gamla mystiska apparater som blinkar och surrar... Tortera på riktigt eller fejk spelar ingen roll, bara det blir coola bilder.

Kommer finnas ett "badrum" för blöta lekar som Svajen basar över. Vattenpistoler och vita bönor i tomatsås kan vara kul, men på Photolicous är vi inte rädda för att gå all out och köra the yellow stuff med de som vill, men vi drar en tydlig gräns omedelbart efter "gult" och "rött".
Uppdateringar av detaljerna kan komma att ske.


Arrangörer
Mary_deChain, Dau, Tron och LeChef

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Någon som råkat få med sig min svarta halsduk hem?
Den är saknad.
  9 jan 2018

Ikke jeg. Däremot har jag bordslampa, skarvsladd, karbinhake och stetoskop som inte är mina. Vet vilka prylarna tillhör, däremot inte vad jag eventuellt saknar. :-D

En tanke/insikt slog mig just: Varför väljer man att gå på kinkyfest/utlevnadsfest/BDSM-klubb/fetischdisco/whatever, en gång till? Jo för att MINNENA av förra gången gör att man vill uppleva det underbara igen. Varje gång en fest (eller vilken härlig sak som helst egentligen) är över har vi bara minnena kvar. På sätt och vis är nog minnena värda mer för oss än själva upplevelserna..? Fråga dig själv vad du helst har, rent hypotetiskt - Härliga upplevelser du aldrig minns efteråt eller huvudet fullt av sköna minnen? Ja jag tänkte väl det! ;-) Photolicous-konceptet maximerar antalet minnen, för här får vi massor av coola bilder till hjälp, och vi har dessutom hjälpts åt att skapa dem, inte bara låtit oss fotograferas. Jag ÄÄÄÄÄLSKAR detta koncept!
  1 jan 2018

Underbar tanke 💖

  1 jan 2018

Så rätt. Vi har verkligen samma Tänk 😁

  1 jan 2018

Redan i presentationen av eventet står det att "Photolicous passar inte alla", och det anser jag vara en viktig sanning. Jag föreställer mig hur vi för varje ny Photolicous bygger vidare på detta sköna "konstnärskollektiv" och att när gänget med tiden blir mer tydligt och självklart så kommer vi kunna göra många fler, men mindre och mer spontana saker tillsammans, där bildkonsten är en självklar biprodukt av att vi har kul tillsammans. Hemma hos-fester såväl som "tillslag" på olika platser ute i det fria. Vad sägs om en sommarnatt i en öde park? Kanske i något rivningshus (med tillstånd) eller typiska UE-objekt? De 100-åriga militära bunkrarna utmed Korvlinjen norr om Täby, eller kring Myttingeforten ute på Värmdö? Kanske bara tillslag (med eller utan tillstånd) i en container full med kasserade bildäck? En lekpark medan barnen och deras föräldrar sover?

  1 jan 2018

Haha, nu kom jag att tänka på filmen Total Recall där en bakomliggande viktig idé är den om att falska inplanterade minnen av en cool semester är värt mer än semestern i sig. Photolicous är på sätt och vis ett förverkligande av den idén!

  1 jan 2018

Det finns så många sätt att göra det här på. Mitt finaste minne är att vi hade det roligt. Vi gjorde det här tillsammans och tog hand om varandra. Många saker låg det verkligen känslor bakom och det kommer synas i bilderna sen 💖 Själv greps jag så mycket av stunden och det som hände att jag glömde bort kamrorna. Att nu i efterhand frågar jag mig själv: varför fota vi inte det där? Men så kan det vara. Det lär komma fler gånget och jag tvivlar inte på att det blir lika fantastiskt om inte bättre, om det är möjligt

  1 jan 2018

So much this.
Fantastiskt med ett sånt här inspirerande mega event, men inget hindrar ju mindre sammankomster 😊

  2 jan 2018

Jag är helt klart intresserad av ett utomhusevent. Eller delvis utomhus... Rivningsområde där det står kvar någon byggnad. Får bli vår igen bara.

  3 jan 2018

Jag är så avundsjuk att jag inte kunde gå..det är som skapat för mig. Jag blir grön av avund🤢 och kräver....eller Ber...om en photosession i casa del Tron så snart det bara går. Snälla jag ber...

  3 jan 2018

  3 jan 2018

Vad gör finfolket nu i helgen? Själv tycks jag få huset för mig själv. :-)

  3 jan 2018

Ojoj. Låter helt underbart 🦄

  3 jan 2018

Helgen!
Måste rodda inför helgen. Det vore som den ljuvaste härlighet. Alla kläder, allt snusk! Alla apparater och alla pervon!

  3 jan 2018

Pervon? Var då? Nej fy så äckligt! :-D

  3 jan 2018

Här håller vi händerna på täcket ffs :D

  4 jan 2018

Ledig 😍

  4 jan 2018

Du lär inte bli lämnad ensam speciellt länge i huset i helgen Tron. 😈 Får jag bara allt att klaffa här hemma så står jag på din tröskel lagom till helgen. Tar såklart med mig alla outfits jag har o min Msh...och förmodligen även lilla Doris the fearless. 🐶 Men hon kan ju vara fin rekvisita kan man tänka...Hoppas verkligen att vi ses till helgen alltså!

  4 jan 2018

Jag är sjukt nyfiken på dom där sugkopparna vad man kan göra med dom. Så. Vill du ha sällskap/försökskanin är jag öppen för förslag.

  4 jan 2018

Don't! They just suck! :-D Skämt åsido, varje försökskanin är ett välkommet tillskott! Har en jättestor variant i metall också, från 1940-isch. Den kan ensam lyfta en hel person, bara man orkar tyngden. :-) (finns i något av mina äldre bildgallerier med leksaker)

  4 jan 2018

! 😍😍😍

  4 jan 2018

Wow 😍

En fråga vem var det som hade massa fina rep till försäljning på eventet? Blev sugen o köpa mer o bättre än det jag har:)
  2 jan 2018

LeChef

  2 jan 2018

Mary_deChain och LeChef

  2 jan 2018

tackar!

Tusen tack alla för igår, ser framemot 2018 och massor av sköna bilder från detta event!
  1 jan 2018

Så fiiint med lilla sagoprinsessan (?) hängande och gungande från taket i en mjölkbur med enhörning, tiara och blinkande trollspö! Sånt händer inte på en vanlig utlevnadsfest/fetischdisco/BDSM-klubb. På Photolicous kan däremot vilket knas som helst ske, och det är underbart!

  1 jan 2018

Haha nä det kanske inte ör den vanligaste synen, men vilken syn! Och hur roligt som helst! Måste tacka för initiativet av dig tron och ch ta fram buren och vincha upp mig i den!

  1 jan 2018

Jåår wällkåmm! Jag skickar fakturan i början av veckan!

  1 jan 2018

Haha strålande😂

Detta var den "Mentala orgasmen" !😂😂😂 några ideer som ligger och ruvar i skallen,
Rökmaskiner och färgade neonspolights
Låt oss säga man hittar en industrilokal med stor ugn och lägga in sig där med rök och neon?
Jan Jörnmarks sida om övergivna platser är en bra sida att få vilda ideer till
www.jornmark.se/
⇓ Visa alla ⇓
Nu e bildens från Lechef och Nekromantik på G. E dock ca 4 000 bilder och gå igenom. 😂🤣😉
  1 jan 2018

Gott nytt år på den 😍
Man kan ju nästan tro att det är jul och vi väntar fint på våra klappar 😂

  1 jan 2018

Påminner om hur det lätt blir med Wish och AliExpress - man förväntar sig, och får, en liten julafton var och varannan dag medan man väntar.

Helt magiskt, Ett fantastiskt jobb ni gjort och att ni gör det möjligt att få möjlighet att iscensätta foton i en kreativ miljö med fantastiska fotografer, crew och njuta av vad andra kreerar.
Dela idéer, tankar med andra i en härlig miljö.
Tusen Tack!!! Ser så fram emot att se alla fantastiska bilder
Ligger här och försöker smälta dom senaste dagarnas upplevelse. Vilket marathon av idéer och bilder och möten.

Av dom få bilder som kom upp så här vi bara fått en försmak av vad som komma skall. Vi alla dom kvar där igår var helt otroliga. Kan inte hitta någon högpunkt ens. Det bara hoppades mer och mer.

Kommer bli en lugn nyårsafton. Känns som jag behöver smälta alla intryck och upplevelser.

//Dau
  31 dec 2017

Ni gjorde ett fantastiskt jävla bra jobb. All eloge till er som fixade det här. Jag har fortfarande inte hittat orden. Blir helt klart en vaniljkväll efter det här. Grymma människor med underbara idéer. Så roligt.

Bäst va nog när du blev bunden. Ditt smile efteråt. Thihi. Rephög.

För övrigt så finns jag med på några bilder så är det bara att köra 👍

Finns 200 meter ny glänsande taggtråd och en st köttkrok att tillgå om någon har nån vild ide att utveckla😂
  30 dec 2017

Helt underbart ♥

  30 dec 2017

Åhh, jag har tänkt mig taggtråd hela tiden som idé!

Egentligen taggtråd och snö men det är inte så vitt längre! 😊

  31 dec 2017

Ville du ha tillbaka den överblivna taggtråden?

  31 dec 2017

Tack så mycket för möjligheten! 💜💜

  31 dec 2017

Helt underbart och se taggtråd användas på ett sådant modigt sätt 😍

  31 dec 2017

Jag ska spinna vidare på den idén med en styckad kanin 😍

Ååh! Jag skulle också vilja vara med. Ser jättemysigt ut. Ha det så skoj idag 😍
  30 dec 2017

Kom då . Vi har dock inget körs uppspikat på en jeep denna gång 😁😂

  30 dec 2017

Det är ju så långt att åka nu 😢

  30 dec 2017

Skärp dig. Du har åkt längre för annat förr 😁🦄

  30 dec 2017

Ja det är sant.....förr 🙃🐧🙃
Jag som ville vara clown 🤡

  30 dec 2017

Kom då ffs. Vet nån som kommer bli glad om det finns en eller flera clowner 🤣

  30 dec 2017

Tyvärr inget clownande idag :(

  30 dec 2017

:(

  30 dec 2017

Saknar er alla......ju!

Någon som kan ta med en "ljudsladd" så vi slipper Daus lilla symaskins-boombox? Jag behöver en sladd med vanlig 3,5mm hörlurspropp i ena äden och 2st phono-stift (RCA) i andra änden. Alltså för inkoppling av en mobiltelefon till en vanlig hemstereoförstärkare.
  30 dec 2017

.

Lägger upp bilder löpande under kvällen .

Så kom in till mig och dräggla o bestäm er för att komma hit och delta ♥
Precis kommit hem från ett annat party, ska bara packa väskan på nytt med rekvisita, så dyker jag upp runt kl 16!😂😂😂
Du som har svårt att gå i smala trappor
Vi har en entré helt utan nivåskillnad också. Hör av dig för beskrivning om hur du hittar den
För bild av entrén så det blir lättare att hitta:
Gå till Dau och titta i dagboken eller galleriet
Folsom och jag hade en bra spåning igår:
Han ville ha sin rosa fluffy-outfit medan det hände något hemskt i bakgrunden. Kontraster😍
  30 dec 2017

Det kan nog bli två tre Kakmonstret också. :-)

  30 dec 2017

Kan fan inte hitta min kakmonsterdräkt

  30 dec 2017

Jag har en kakmonster också. Men min är hemma nu 🙈

  30 dec 2017

Men äsch... Sånt vill vi inte veta. Nästa som säger att de har kakmonsterdräkt blir nersprutat med chokladsås, strösslad med nonstop och utsatt för Kakmonstrets hämningslösa glupskhet!

  30 dec 2017

Det hade ju vart fantastiskt 😍

Om någon vill ha en piskbild på filthymcnastys fina kors så ställer jag gärna upp som piskare i ss/kgb-uniform eller i någon nätstrumpbyx-outfit🤗
  30 dec 2017

Jag står gärna slagpåse 😊

  30 dec 2017

Kanon! Vi får prata mer på plats🤗 Hur sent siktar du på att komma?

  30 dec 2017

Själv hoppas jag att komma en stund efter öppning.

  30 dec 2017

Jag måste förbi en affär, men runt 13 skulle jag tro. Vet inte hur lpng tid det tar att köra här ifrån än 😂

  30 dec 2017

Men då låter det ju som vi är lite synkade i tiden. Att båda kommer vara där på eftermiddagen iaf😊 skickade även pm

En hel jäkla släpkärra står på gården, lastad upp till taket men en massa skum rekvisita och leksaker! Tack för bärhjälpen Mr_Lee! ♥
  30 dec 2017

Ni kan ni. Din lekbur står o väntar på dig och leksakerna 😘

  30 dec 2017

Jag har med elektrisk bur också! Och enhjuling. Och rullstol. Och Kakmonstret! Och....

  30 dec 2017

Och jag har....

Välkommen till en fantastisk dag och kväll i fotografins tecken.
Photolicious 2.0 PRO edition hålls i en ruffig källare i ett rivningsområde i utkanten av stan.

Ta tvärbana mot Sickla till hållplats Sickla udde eller buss från Slussen till hållplatsen Sickla Industriväg.
Lokalen ligger på ”Nobelberget” i det gamla industriområdet mellan Sickla och Hammarby Sjöstad – adress Sickla industriväg 6 B
Gå in i området och håll vänster. Entrén till vår tillfälliga fotostudio ligger i det hus som har skylten ”restaurang en trappa upp” och entrén till källaren hittar du längst ut på hörnet av huset nära vägen till baksidan av byggnaden.
Gå nerför källartrappan innanför det vita staketet och välkommen in i en helt annan värld.

Telefonnummer för frågor om vägen eller om eventet 0706 96 14 34 eller 0738 27 87 03.
Betalning i entrén med cash, swish eller kort – i baren enbart cash.

Varmt välkommen!
Photolicious Crew
Kamerastativ! Flodljus! Presenning eller liknande som industri-rå bakgrund!
  27 dec 2017

Är det saker du behöver? Jag kan ställa upp med ett kamerastativ (standard för systemkamera)

  27 dec 2017

Nja, detta var ren brainstorming. Jag vågar nästan hoppas fotograferna tar med åtminstone stadiga stativ, det ÄR onekligen bra saker att ha när belysningen är dålig och konstiga små detaljer ska fångas i diverse äckliga scener. :-)

  27 dec 2017

Då brainstormar jag också lite. Apokalyps, rök, laserljus...

  27 dec 2017

blod, kiss, saliv, blåmärken, magsaft 😘
Det kanske inte alltid behövs så mycket för att skapa något äckligt och kärleksfullt perverst....

  27 dec 2017

Magsaft, tja jag listade det inte i mitt dagboksinlägg som mer tveksamma saker man bör höra sig för om innan man drar igång lekarna. Jag hade ju ändå tänkt ta med minst en av mina magpumpningsmaskiner och har länge varit sugen på att testa en sådan så som den är avsedd. Kommer kännas extra speciellt sedan nästa gång jag använder maskinen för att tappa upp mitt hembryggda mjöd. :-) Som inspirationskälla rekommenderar jag för övrigt att söka på Youtube: "Jim Rose Circus"

  27 dec 2017


Jag kan bjuda på min favoritdrink Bloody Mary, bara jag slipper få tillbaka den efteråt.

  27 dec 2017

Jag är nyfiken på att både få prova och smaka... 😁 men om vi låter ditt söta honungsmjöd gå fram och tillbaka, blir det suröl (det heter säkert något helt annat egentligen) då?😜

  27 dec 2017

Bläääää, utvisning av Ceibaa! Jag gillar suröl, men det där lockar mig inte. För övrigt är min mjöd tämligen torr. Åtta kilo honung, men den jäste ut fint ändå, det känns efter ett glas kan jag lova. :-)

  27 dec 2017

Flåt, men om du gillar suröl så måste du ju bara prova magpumpad mjöd. Vi kanske har 2018 dunderhit på gång.

  30 dec 2017

Speciella sugslangen med rundade kanter och sidohål preparerad och nerpackad! Suröl, slurk, skål! :-)

  30 dec 2017

Hihihi.... busigt ;)

Jag ville ju ha camomålning imorgon på någon tidspunkt. Kom på att det iofs var en nackdel att jag behövde duscha en längre stund för att få bort den🤔 finns det dusch eller handfat med varmt vatten? Tänkte åka kommunalt hem sen (en taxichaufför blir nog också lite skeptisk)😅
  29 dec 2017

  29 dec 2017

Finns vatten. Ta med tvål :)

  29 dec 2017

Jag kan köra hem dig när de stänger. 😉

  30 dec 2017

Tack! Får se om jag stannar ända in i kaklet eller om jag lyckas tvätta mig.

  30 dec 2017

Det blir slangen! >:-D

Ses imorgon 😈❤️
  29 dec 2017

Oh ja.. i vinrött bara för jag bestämde det :)

  29 dec 2017

Härligt! Du får låna mitt hagelgevär igen som accessoar. Tyckte det passade dig bra🤗

  29 dec 2017

Haha jag fick tre instämmande på rött, men det bästa var att jag hann välja den själv innan svaren kom *stolt tjej* och Jaaa Bazooka FN vad kul! 😍

Sitter i bilen nu och tänker på vad jag packat och inte...

Känner egentligen att jag behöver fylla på mitt repgförråd. Gärna jute eller hampa och gärna färgglatt och preppat.

Kan jag ha sån tur att möjligheten finns att köpa rep på eventet?
  29 dec 2017

Skicka ett pm till Mary_deChain eller LeChef och fråga så kan dom säkert ta med 😉

  29 dec 2017

😍 toppen, tack

Nu e vi i lokalen så om det finns folk som vill vara med ikväll och utveckla konceptet då är ni välkomna 🦄☠😁
Osmidigt datum för mig är jag rädd. I'm out. Snyft. Ville ju någon tog fina bilder på mig.
Blir en första gång för mig så srr väldigt mycket fram emot lördagen 😁🤗
Jag längtar 😍
Jag ser en härlig bild i mitt huvud.

Tänker att jag blir fastbunden vid tex en stol av någon repkunnig medan två svampelektroder från violet wand sprakar på vardera tinning från en elmästare.
Typ lite kinky Gökboet, finns intresse att vara medbrottsling till något liknande? 😍🙈
  27 dec 2017

Kanske kanske liiiite så att jag kan offra mig att stå ut med medverkan till en sådan scen, om du nu måste vara få förbannat jobbig och tjatig. :-D ♥

  27 dec 2017

Jag kan räcka dig verktyg Tron!

  27 dec 2017

Tyvärr har jag bara ett fungerande VW, och det är dessutom ganska svagt, så man bör nog fotografera i svagt ljus med stativ och "stor" lins som släpper in mycket ljus. Något för herr Nekromantik kanske? Jag tar med några mystiska apparater av vintagetyp som rena "props" och en del andra coola prop-prylar. Har även en plasmaglob och en liknande pryl som sprakar rena åskvädret innanför en glaskupa. Kanske kan gaffatejpa den senare på ditt huvud! :-)

  27 dec 2017

Jag tar givetvis med min oxå... men det är ju en tråkig nyproduktion.

Förresten vet jag inte vad ditt referensmått för klen är, det står fortfarande ”tron” inbränt på min arm sedan i somras 😂

Gaffatejpa globen i skrevet 😍

  27 dec 2017

Räcka verktyg är bra... och då står du troligtvis tillräckligt nära för att kunna bita objektet oxå 😇

  27 dec 2017

Oh, tror du vi kan göra det? Den är inte så stor den här. Vore det inte jäkligt hett med hela världen hängande i dasen? ;)

  27 dec 2017

Med en krok då? 😅
Isf får vi nog prata ihop oss med Dau, för ska 4mm krok genom ollonet vill jag nog ha ett smycke där när vi lekt färdigt.

(Tänker mig att det inte är något jag kommer göra så många ggr, så att få ut något av det efteråt vore nice)

  27 dec 2017

Ska jag ta med min nya röda fina garagelyftkran? Oh shit, ska det krokas ollon? Tror inte jag har något antikt strykjärn att hänga i, men kan säkert hitta något annat fint och tungt vintagepryligt som hängsmycke.

  27 dec 2017

Jag bara spånade lite fritt när hela världen skulle vara hängandes i dasen.
Men jag har ju sagt det förut, ni får vara försiktiga för jag tål inte såå mkt smärta. 😇

  27 dec 2017

Är väl bra om prylarna går att använda till annat efteråt? Både dase och lyftkran...

  27 dec 2017

Jag vet ju hur en gemensam vän till oss drar i både dase och pläp, med grov metall dessutom. Och med tanke på hur nöjd han är med livet misstänker jag att om sådana aktiviteter gör den oanvändbar efteråt så behövs den inte 😂

  27 dec 2017

Åh, nu fattar jag hur tråden hänger ihop. Ad_Astra fick ut sitt första inlägg just innan mitt, och nu minns jag ett sms om att ta med en jordglob. Därmed förstår jag det där med "hela världen hängande i dasen". Haha, underbart! (åtminstone för mig som då rakt inte vill ha något hängande i kuken eller bli penetrerad i någon kroppsöppning jag inte hade innan eventet) :-)

  27 dec 2017

Jo, det blev ett lite hopp från plasmaboll till jordglob... men jag är inte så kinkig 😅


På lördag smäller det på nobelberget.

I en ruffig källarlokal ska vi gå loss och vara galet kreativa i timmarna tolv.

Vi öppnar portarna kl12 på dagen och bjuder in till ett event där vi sätter standarden och låter oss själva vara dom som ställer oss framför kameror där dom som står bakom är proffs eller semiproffs.

Kommer vara externa blixtar som flashar. Skön bakgrundsmusik.

Tron som kommer med sina galna elmanicker och Mary dechain med sina rep. Dau med krokar och nålar och ideer .
FilthyMcnasty kommer ha med sitt otroliga metallkors som bakgrund och har ni tur en Sybian.

Det kommer finnas en uppsjö möjligheter och ni som deltar och vill ställa er framför kamerorna sätter gränserna. Även Nekromanik kommer ta allt till en högre nivå och utmana bildspråk och provocera fram ännu mera vacker konst.

Självklart kommer allt gå igenom nålsögat som på Photolicous 1.0 lowtwech innan det kommer upp några bilder. Ingen kommer bli fotad helt random.Och vill du får du gärna nmaskera dig så det ståtr härliga till. Varför inte köra helt lädergimpstil.

så sluta vara så rädda och upplev en eftermiddag och kväll i en miljö där ni kan få bilder på er själva där ni kan få vara er själva för en stund.

//Dau
  27 dec 2017

❤️ längtar!

  27 dec 2017

Låter galet underbart MAGISKT! xD 👍👌👏

  27 dec 2017

Tar med mina uniformer, vapenreplikor, övrig militaria samt nätstrumpor och hotpants😄 hoppas på att få till någon militaria-slampbild🤗

  27 dec 2017

Tar med mig ett kors i metall!
Och kanske något tillbehör :)

  27 dec 2017

Prylar, prylar prylar! :-) Ju mer vi har tillsammans, tillsammans, tillsammans...

  27 dec 2017

Själv har jag tänkt att INTE vara mig själv för en stund. :-) Det var ett tag sedan Osiris fick komma ut ur lådan och det vore kul att skapa något mer intensivt och galet kring den figuren. Osiris behöver lite knas för att fylla på sitt skräckkapital som otäck demonfigur. :-)

  27 dec 2017

Jag känner osiris alldeles för lite, men jag ser fram emot att stifta mig lite ljupare bekantskaper med honom/henne/henom/det...

Fantastski initiativ. Med lite tur kan vi bidra någon typ av könsöverskridande gummifigur(er), med eller utan rep.
  20 dec 2017

Risken är överhängande att det blir fler gummifigurer. Osiris har legat i sin låda ganska länge nu. ;-)

  27 dec 2017

Mer gummi och glans 🦄

  27 dec 2017

Yesss! Osiris, den fjantige lille oskulden, behöver glansiga kompisar att brottas med! Jag lär nog ta med en del diverselatex att låna ut till seriösa personer. Silikonolja/shine har jag dock inte mycket kvar av.

  27 dec 2017

Osiris, om någon undrar: www.darkside.se/g.php?bild=1280551#ctop

Tänkt på att vi kan ha detta kommentarsfält för öppen brainstorming såväl som ingående diskussioner kring något specifik scenario man vill försöka skapa.

Jag kommer t.ex. packa en släpkärra full med skumma prylar i vintagestil, mätapparater, en gynstol (om jag får hjälp att lasta det ryggknäckande åbäket), mina pervoapparater en del säkert sett på KGB/KBB, Dekadance, Whipclub, Abzint, Club Sade t.ex. Man får önska öppet eller i privat mail om något specifikt ska tas med, och vad man kan göra med det. Ta gärna en titt i mina bildgallerier! Vi har redan som exempel en idé om något slags oetiskt forskningslabb där en stackare torteras med elektriska blixtar tills hjärnan börjar koka.
  27 dec 2017

Jag har som sagt en gyndstol/undersökningsbänk av seriöst blytung proffsmodell från en vårdcentral. Har en hel del annan skit också, och en del är tyngre än min ruttna rygg vill vara med om. Bor en knapp timmes bil- eller bussfärd norr om Stockholm. Om någon kan/vill komma ut och hjälpa till att lasta har vi alla mycket att vinna på det!

Taggad här också, trots irriterande förkylning som stryper orken just nu. (men det går bort i kremeringen om inte förr) Här är mina egna entusiastiska tankar kring eventet på lördag: www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=948065
Taggad till tusen :D

www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=948056
Snart packar jag mina rep :)
www.darkside.se/dagbok.php?a=v&id=948048
Biljett köpt. Game is on!
  18 dec 2017

You're game! :-P

  18 dec 2017

Det är just det jag är lite rädd för, Tron :P

Hittils har jag bestämt att jag ska packa labbrock, jordglob, blingbling, glidmedel, rep, peruker och skor. Massor med skor.

Haters gonna hate. Ska det göras ska det göras ordentligt.

  19 dec 2017

Glidmedel... hmmm.... Jag har länge undrat hur det skulle funka om man sträcker ut en kraftigare presening mellan några träd, och sedan tillsätter ett par nakna pervon och en liter silikonolja. Tanken är att höjden för upphängningen anpassas så den bara blir några decimeter över maken när folket samlats i mitten. En studsmatta med slaka fjädrar att lägga presenningen på skulle kunna funka som alternativ.

  19 dec 2017

Jag lägger till hjälm på listan!

  20 dec 2017

Med visir eller tandskydd! *funderar fortfarande över jordgloben*

Alltså den andra videon...
Hur har jag aldrig hört talas om In This Moment förut?

Är det nedervåningen där Deka hade SFW-festen 2016?
  19 dec 2017

In this moment.. mums mums 😍

Jag vill gärna vara med. Men känner mig tom på idéer just nu. Så om någon behöver en extra person till något är jag öppen för förslag 😊
  18 dec 2017

Idéer löser vi alltid på plats 😁

  18 dec 2017

Som ovanstående redan sagt... idéer kommer det nog finnas gott om på plats

  19 dec 2017

Jag tycker om att ha någon form av plan. Men det är en bit kvar

  19 dec 2017

Skicka PM om du vill.
Oavsett om vi kommer vara på samma kort eller ej så kommer jag gärna med idéer och förslag.

Tex, el, plast, vakuum, knivar, rep, kedjor, perceptionsberövande, osv.

  19 dec 2017

Yes I will 😁

Spännande! Planerar att gå om tiden finns då jag är bortrest under jul, vore kul med sällskap!
  10 dec 2017

Du är Jue i sällskap med mig 😁

  10 dec 2017

True! :D

Vad hände med fredagen? Och hur förköper jag?
  8 dec 2017

Intresset blev stort och då fick även lokalen bli det! :-) Därmed blir det mer effektivt att köra 12-12 på lördagen endast. Lugnare fotostudio under dagen och mer fotoparty på kvällen. :-)

  8 dec 2017

Förköp m.m. är under konstruktion.. Mer info kommer.

Jag vill tipsa om en extremt professionell makeup artist med cool stil som passar temat. @stormdunder på Instagram. Kolla in tidigare erfarenhet och skillz!!! Skriv ett privat meddelande så får du svar snabbt ❤️
  26 nov 2017

Finns det något annat sätt att få kontakt med människan? har inte instagra.

  27 nov 2017

storm.dunder@hotmail.com

  7 dec 2017

Snyggt men säkert inte gratis ;-)

  8 dec 2017

Inte gratis men inte dyrt! Skriv och kolla innan du dömmer 😊🌸

NICE! Men vafan, då är jag ju pluffsig av julmaten. :\
  23 nov 2017

Då slipper vi som e pluffsiga för jämna må dåligt när vi ser din mindre perfekta kropp 😉🤣

  23 nov 2017

Jag har TRE magpumpningsmaskiner att suga ut plufsigheten med, förutsatt att den är ganska färsk. En sådan session skulle göra sig fin på bild!

  23 nov 2017

Haha, tack för stöder Tron. Tror jag står över den hjälpen dock. :-)

  23 nov 2017

Lätt att säga sådana otacksamheter när man inte kommer vara med! :-P

  23 nov 2017

Upphängning i fötterna med huvudet nedåt kan vara en lindrigare metod.

  24 nov 2017

Kan vara intressant för mig 😈

  24 nov 2017

@Faustian: var inte sån nu! Carpe YOLO!

  24 nov 2017

@Molly: Snälla sääääg att det är magpumpningen du syftar på! Upphängning i fötterna har vi ju redan testat. :)

@Ad_Astra: Det finns slang så det räcker till (ner i) dig också! :-P

  24 nov 2017

Haha jaaaa det var den jag menade! Men bara kanske, beror på dagsform 😈🌸

  26 nov 2017

@Astra... om vi tar ingredienserna till vår favoritdrink var för sig, dansar rund det i magen lite grann, suger upp det och bjuder varandra på den drinken vi gillar.😉

(Efter att ha försökt äta keso i helgen matandes med en elektrifierad sked så kan jag ju inte annat än föreslå att tron får lösa det praktiska med elektriska sugrör oxå) 🙊😅😇

  26 nov 2017

Poesi, yey hooorayyyy! :-)

:) Detta kan bli fantastiskt!
Kommer det att tillkomma fotografer? Vågar man isåfall hoppas på någon kvinnlig sådan?
Intressant koncept men blir ointressant för mig då jag fotar och att fotograferna redan är bestämda i förväg. Så må eventet bli lyckat för er som deltar :-)
  23 nov 2017

Tack Jörgen_Grundstrom.
Vi som arrangerar och deltar är övertygade om att detta kommer att bli super. Både fotografer och motiv och idéskapare är överens om det :)

  23 nov 2017

Ja nu är lokalen inte så stor som förra gången, och hur fint det än hade varit att få ha Jörgen och en rad andra välkänt duktiga som ytterligare fotografer behöver det ju faktiskt få bli lite plats över också för de som vill bli fotograferade... ;-D

  23 nov 2017

:)

  23 nov 2017

Tackar Tron för dina positiva härliga ord och med en begränsad lokal så förstår jag det helt och fullt ut. bara tråkigt att inte ha möjligheten att fota dina objekt tillsammans med andra objekt (ok, dina kontraptions med kvinnliga/manliga/hen personer)

  23 nov 2017

Tack för tacket Jörgen! :-)

  24 nov 2017

Planen finns för flera photolicous då intresset är stort. Det kommer flera möjligheter. Har redan nu planer för ett event som INTE kommer lida av att det är för trångt 😂🤣

Så misströsta inte 😉

  24 nov 2017

*Ser framför mig en hangar med 2000 perverterade fotografer som fotar varandra* :-D

  24 nov 2017

Utomhus, största lokalen EVER!

  24 nov 2017

Only the sky is the limit

  24 nov 2017

Okej, insidan på Daus hjärna kan vara en ännu större lokal.
Lite som TARDIS 💜

  24 nov 2017

Haha 😂😍

Kan man köpa biljett redan nu? 😈
Vill påminna/varna alla att fotografen äger upphovsrätten till fotona som tas.

Ergo, litar ni inte till hundra procent på samtliga fotografer bör man tänka till lite innan man går.

  23 nov 2017

www.kamerabild.se/fotoskolor/vi-f-rklarar/a…

30 frågor och svar ang fotografier och upphovsrätt. Visserligen ur fotografens perspektiv men kan nog vara lärorikt för många att ta del av.

  23 nov 2017

"När det gäller en bild så är det sällsynt att flera personer delar på upphovsrätten, även i de fall då flera personer är involverade i en fotografering. Det är fortfarande bara en person som trycker på knappen och därmed kan anses vara upphovsmannen." Lagvändare och teknikmicklare som jag är gjorde jag blixtsnabbt en konstruktion i mitt huvud (rent hypotetiskt), där alla kameror länkas samman elektroniskt till en slumpbox. På boxen finns en "avtryckarknapp" som ALLA deltagare trycker minst en gång var på. Boxen väljer sedan EN av dessa knapptryckningar som startsignal till samtliga kameror, varefter "fotograferna" bara går omkring och siktar, utan kontroll över avtryckaren. På så vis finns bara EN upphovsman, men ingen vet vem. Jag vill gärna tro att kollektivet då äger bilderna, eller så får de prova att stämma varandra. :-D

  23 nov 2017

En twist på ovanstående: De automatiska kamerorna med "kollektiv avtryckare" tar en bild per sekund, men var och en av "fotograferna/kamerasiktarna" har möjlighet att tillfälligt PAUSA fotograferingen så länge hen vill. Att välja att INTE ta en bild kan ju inte påverka upphovsrätten för övriga bilder. Det blir ju i praktiken som att avsiktligt "trycka av", men ändå är det precis tvärt om. Vore intressant att prova detta juridiskt, men det får bli en annan gång. Jag är då rakt inte orolig att det ska bli något strul eller tjafs under Photolicous denna gång heller. :-)

  23 nov 2017

Skämt åsido (för ja, jag var inte speciellt allvarlig ovan), en fråga om upphovsrätt som ur artikeln Rzzie länkade till är:

"19. När jag och min kompis var ute och gick på stan blev vi fotograferade av en främmande person. Jag hittade sen bilden på nätet, och tycker den blev fin så jag lade upp den på min blogg. Men då krävde fotografen att jag tog bort den, varför?" Har man varit på en fest där det finns fotografer (t.ex. Dekadance) och bilderna sedan publiceras för medlemmarna på webben, innebär det automatiskt INTE att ens de avbildade personerna har rätt att själva publicera bilderna på annat håll. Ändå ser man ofta bilder hos darksidemedlemmars gallerier där t.ex. Deka:s logga är med. Jag kan nog själv vara en av dessa, och även om jag vid något tillfälle fått muntligt tillstånd att återpublicera vissa bilder har jag ingen koll på vilka de var...

  23 nov 2017

Så, nu är det förhoppningsvis lite tydligare med hur eventmakarna ser på det juridiska! Litar man sedan inte på fotografer bör man nog över huvud taget aldrig gå på stan utan en påse över huvudet, för fotografer finns överallt! :-D Och jodå, man FÅR faktiskt ha påse på huvudet på Photolicous också! Det kan vara bra att veta för de som vill vara med men inte vågar riskera att synas. Gasmask, krigsmålning m.m. är också ok, men halshuggning är kanske lite onödigt drastiskt, samt att DET om något gör det jobbigt med det juridiska sedan...

  23 nov 2017

Det är dock skillnad på att gå påklädd på stan och gå på detta event, får man anta.

Och hur eventmakarna ser på saken spelar väl ingen roll när det är fotograferna som tar bilderna och därmed har upphovsrätt?

  23 nov 2017

@Dopebitch: Du läste inte uppdateringen med eventets fotopolicy?

Och ja, visst är det skillnad på stan och eventet. Det vore ju rent ut sagt skittråkigt med ett event som detta om det var helt mainstream att schplatta, kladda, binda och prygla fritt på gator och torg. :-)

  23 nov 2017

Rätten att sprida bilder som man vill kan man inte avtala bort. Den är fotografens.

  23 nov 2017

@Dopebitch. Fotografen kommer alltid ha den Ideela Upphovstätten men det har bara med fotografens rätt att bli erkänd om bilden används. Självklart går det att avtala hur bilder ska få användas och visas för allmänheten.

  23 nov 2017

Förutsatt att artikeln hos den välkända fototidningen stämmer så har Rzzie rätt här, jag läste det nyss själv. :-) Den s.k. ekonomiska upphovsrätten kan man förhandla med lite hit och dit, och det är detta som nu förhoppningsvis tydliggjorts i eventets senaste uppdatering. Målet är som sagt att ha kul och skapa tillsammans. På Photolicous har vi inga gäster, alla är deltagare och vi delar med oss av de olika saker vi är bra på. :-) Nu är det skrivet i klartext så många gånger att folk som orkar läsa borde förstå.

En blodig "Latexjesus" med törnekrona av taggtråd😂
  23 nov 2017

Åh ja snälla. Drömmen!

  23 nov 2017

😂😂😂

  23 nov 2017

Ja! På korset och Dau får vara ”romare” med motorsågen👌

  23 nov 2017

Ja bra ide ! Dau får vara "pilatus" i en uppdaterad version😂😂

  23 nov 2017

Fan. Nu måste jag släpa med någon av alla motorsågar

  23 nov 2017

Nåt annat är otänkbart! Kan vi få se lite blårök från sågen ackompanjerat av folkets jubel!😂

  23 nov 2017

Haha

  23 nov 2017

Jag känner mycket starkt att jag vill fota detta, om det så är det sista jag gör i livet. Fanimej

  23 nov 2017

Ska jag ha toga på mig också 😂

  23 nov 2017

Du får se det som en julklapp Nekromantik, Och se Dau i Toga vore väl en syn😂

Helt klart sugen på att ta lite bilder med uniformer, militaria, vapen och kanske lite inblandning av nätstrumpbyxor.
  22 nov 2017

Lite blod och kamomålning måste nog också till...

  22 nov 2017

xD
Kommer det finnas område så man får möjlighet att fota själv med egen utrustning eller är det bara avsedda fotografer som får fota under detta?//sugen med ny utrustning
  22 nov 2017

Undrar också. Vill gärna endast fotas av folk jag litar på.

  22 nov 2017

Lokalen är så begränsad så det går inte att genomföra denna gång.

  22 nov 2017

Det är enbart ovan nämnda fotografer som fotograferar.
Det är förutsättningen och syftet med eventet.

Meh !! Barnhelg :(
  22 nov 2017

Då löser du det. E Madeleines barnhelg också

Häftigt initiativ!!❤
  22 nov 2017

Varför vara som alla andra när man kan göra något helt eget 😁😉

  22 nov 2017

Precis så😘

Taggtråd, snö och naken hud, har några idéer jag velat göra länge 💜
Fantastiskt! Hade jag jag varit i Sverige hade jag definitivt kommit, men ack. Jag hoppas ni får en underbar helg!
Så kul!
Recensioner

Så häftigt med alla idéer och att nu få se det färgiga resultatet! <3

Konceptet fungerade underbart bra, igen! Jämfört med en "vanlig" utlevnadsfest (där det ibland finns festfotografer) ger Photolicous så många fler härliga möten mellan människorna, kors och tvärs. Alla hjälps åt att ha kul ihop. Djup i stället för yta, och många sköna skratt. Samtidigt kan intensiv utlevnad och ångande kåthet ändå få plats. UNDERBART!

Bästa eventet på länge!

Lär inte bli sista gången det hära! Tack för en underbar dag/kväll ❤

Igen! Igen! Igen!!

Fantastiskt och imponerande! Tack till arrangörer och fotografer!

Tack för en fantastisk afton Dau och crew för att ni gör detta. Hjärtlig stämning och mycket fint att se och uppleva!!

Greeeeeat på alla sätt!

Då jag känner mig lite jävig måste jag ge mig själv o crew en rejäl örfil av kärlek. Det här kommer igen. Vilket koncept. Vilken dynamik. <3

Riktigt bra gjort! Hejja er!😘

Fantastiskt! Något utmattande men helt underbart.

Så jävla bra jobbat. Ni är grym 💖

Tack alla inblandade!!

Stort tack för idag, jag fick mersmak

OUTSTANDING!!! Ett varmt tack till alla inblandade😂

Letar ordet... MAGISKT!

Gott om om kreativ spänst❤️ Förstår att ni arrangörer släpat! För egen del blev det 3 väskor med rekvisita...

Stannade hela dagen. Grymt gång och ännu bättre fotografer! <3

Superbra arrangemang, så bra gjort. Läckra bilder och underbar stämning !

Härligt initiativ och lika fantastisk upplevelse

Så extremt och extremt bra. TACK Dau+crew!


Medianbetyg 5

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

44 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
132 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.