Club_Lesso/GB

Fredag 8 december 2017, klockan 15:00  Nacka  (Stockholms län)  

⚠ Föranmälan krävs  
Annat open-minded evenemang som är en trygg plats för kinksters   (Logga in för att se medlemsinfo)  
Du måste logga in för att kunna anmäla intresse.
Hej gott folk !

Nu är de äntligen dags att på riktigt introdesera Club_Lesso för stockholmarna och ta in klubben in på Darkside.

Club_lesso började redan för ca 12 år sedan när jag var 15 år och en helt vanligt skolgrabb. Från början ordnade jag jag vanliga fester i en industri lokal som tillhörde min familj i Göteborg där kunde jag ordna fester för mina vänner och vänners vänner. Festerna som ägde rum var vanliga fester där folk fick själva ta med sig egen dricka och ett leende på läpparna och jag stod för lokal och dj utrustning och musiken.

Inte för att jag direkt var eller blev någon dj stjärna men folk som kom gillade tydligen musiken eller festerna och de kom alltid nästan mer personer än gången innan. Jag tror att jag hade som mest 300 personer på en och samma fest vid något tillfälle.


Men som världen ser ut kan inget vara som den var tänkt från början då allt utvecklas hela tiden, Antingen till de bättre eller sämre

Med facit i hand så tycker jag faktiskt att de blev väldigt lyckad för min del då jag kunnat hålla på med samma sak i över 10 år genom att ordna fester för personer med likartade intressen som mig själv.

Jag vill också säga att de är fester där man inte har satt intresset för pengar före gemenskap/vänskap då jag känner att jag aldrig har haft intresse av att försöka tjäna pengar på mina vänner eller tjäna pengar på att ha roligt och trevligt.Men åter till varför jag valde att ändra koncept från ren festfixare till att ordna fester åt äldre personer.

Eftersom jag själv är väldigt nyfiken person och försöker alltid ta reda på så mycket som möjligt om allt så kom jag in på dessa banor om att byta ide helt. Men de tror jag beror på dels för att jag är väldigt social kille som de är väldigt lätt att ha göra med men också för att jag är hjälpsam person och genuint snäll person i grunden.

Som jag nämnde så är jag nyfiken kille, Så när jag väl ha de fyllt 18 år så hamnade jag och några vänner på en strippklubb efter en väldigt trevligt utekväll med vännerna i Göteborg några tjejvänner ville gå och titta på strippor helt enkelt och jag hängde ju på.
När man väl var på plats så är de skyltat
Wandas Swing.

Dagen några dagar efter utekvällen så ser jag en skåpbil där de åter står wandas swing och jag är ju nyfiken och tar fram min telefon och försöker ta reda på vad wandas swing är för något. Då får jag veta att de är en swingerklubb och den klubb jag och vännerna hade besökt fast då enbart strippklubbem och inte swingers delen.

Jag bestämmer mig för att besöka swingers klubben och får en helt ok bild av vad som händer där. Några månader senare har jag ändrat inriktning på mina fester och har en fungerande klubb där jag har folk som kommer och går vecka in och vecka ut.

2017 i juli månad valde jag att flytta till Stockholm och studera och jobba i huvudstaden.
När jag valde att gå på olika bdsm fester i stan så frågar många om varför jag inte har startat något i Stockholm också ? Många ger mig väldigt mycket positiv feedback och ville att jag en dag skulle även starta något i Stockholm. Nu ger jag mig alltså även in i leken Stockholm.

Kommentarer

Du måste logga in för att kunna kommentera.

Recensioner

Recensering av denna händelse är inte möjlig, då den ägde rum för alltför länge sedan.

2 deltar
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
8 intresserade
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)
(Logga in för att se medlemsinfo)

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2020
Darkside är internationellt känt som Fetopia.