Logga inBli medlem
Kreativt, exhibitionistiskt och feministiskt kliv?
Kreativt, exhibitionistiskt och feministiskt kliv?

Sedan jag vid fler än ett tillfälle fått till mig att jag borde testa mina kreativa vingar bortom darkside så har det grott en nyfikenhet… och en beslutsamhet i mitt sinne.

Efter många år av den ständiga självkritikern som den röst som skränat högst i min hjärna har den börjat överröstas av ett flertal andra.
En som kräver att jag släpper min rädsla för att misslyckas, en som bönfaller mig att jag börjar ta för mig av livet och den som i trettio år tyst (men kanske inte alltid stilla) lyssnat till en värld som menar att den tappar sitt värde så fort ägarinnans kropp smutsas ned genom sån ondska som att ha en sexualitet kontrollerad av henne själv, tjäna på sin kropp på något sätt över huvud taget eller liknande hemskheter. För att denna röst just tillhör en kvinna. Den rösten vrålar.

Samhället tjänar på kvinnors nakenhet och utsatthet men när vi tar oss rätten att själva styra så är vår röst helt enkelt inte myndig i officiella sammanhang och vi tvingas därför välja tidigt, ibland innan vi ens vet vad vi vill ha av livet. Politisk karriär om du skickat nakenbilder eller tjänat pengar på din kropp? Tro dig inte, du är inte värd att lyssnas på längre. Jobba på skola om du är swinger eller engagerar dig i fetishistsammanhang? Usch nej, tänk på barnen!* Klä av dig på överkroppen om du är kvinna, på samma plats där män gör det? Vad är det för fel på dig, omoralisk, sjuk och vill bara ha uppmärksamhet!? (*Källa verkligheten i P3)

Det låter inte som ett sekulariserat land i mina öron.
Det låter inte heller som att kvinnor kommer kunna vara politiker och ha officiella uppdrag om några år om det här ska fortsätta. Kvinnans bröst anses fortfarande vara tabu på internet och även i vardagliga sammanhang d.v.s inte ens i närhet jämställda med mannens. Inte ens om kvinnan är plattbröstad och mannen har stora (så låtsas inte som att det har med storlek att göra). Den här sidan är absolut den mest toleranta för den här typen av diskussioner men vi ser ibland inte utanför bubblan vi skapat oss (klart vi helst stannar här!). Det faktum att vi behöver välja mellan att på olika sätt och på egna villkor dela med oss av vår kropp i det offentliga rummet ELLER om vi vill bli tagna seriöst, bli respekterade som någorlunda intelligenta individer och vår röst ha ett uns av värde ÄR FRUKTANSVÄRT ORÄTTVIST och FULLSTÄNDIGT ORIMLIGT.

Vi skadar ingen med att sälja en bild på oss själva,
närvara vid fetishfesten eller spatsera barbröstade på stan en svettig dag.
Men män på officiella poster kan köpa våldtäkt, skicka dickpicks och antasta kvinnor och ändå behålla sina positioner, röster och trovärdighet i officiella sammanhang (blänger mest åt USA, men även på våra egna led).

Jag har skaffat ett konto på en hemsida där jag kommer försöka tjäna på min konst. För det är vad nakenbilder är för mig. Konst. Glädje. Frigörelse. Utlopp. UPPLOPP. Jag kommer sedan (någon gång i framtiden) om allt går som det ska göra ett försök att engagera mig politiskt. Jag ser det lite som ett offer, för jag förväntar mig att normsamhället kommer anse mig vara för depraverad som individ för att acceptera mig och vilja trycka ner och tysta mig. Men då har jag iallafall bidragit till att debatten lyfts, kanske tänt lite eldar på vägen och jag har haft ER vid min sida. Då hoppas jag att vi ALLA SKRIKER I EN FÖRBANNAD OCH FÖRTROLLANDE JÄVLA KÖR MED HJÄLP AV VÅRA KLOKA, VÄRDEFULLA OCH STARKA RÖSTER!

Tillagd 26 maj 2023   Debattartiklar om sexualitet och identitet   #Kvinna #Egenupplevt #Min vardag #Vår kultur #Samhälle #Min omgivning #Fritid/hobby #Konst #Personligt #Exhibitionism

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024