Logga inBli medlem
Information till er som har biljett till Dekadance Classic
Det här mailet går till dig som köpt en biljett till Dekadance Classic, har du sålt biljetten vidare uppskattar vi om du kan maila även detta vidare. Allt för en så fantastisk upplevelse för våra gäster som möjligt!

I denna snabbt utsålda fest kommer vi nostalgiskt att göra en liten throwback tillbaka till en klassisk Dekadance. Dresscoden för kvällen blir därför helt enligt vår ordinarie dresscode. Därtill kommer det givetvis finnas utrymmen för utlevnad för den som är på det humöret, men det visste ni nog redan

Ja, informationen är lång och detta för att entré ska gå smidigt och du ska känna till hur natten är planerad oavsett om du är förstagångsbesökare eller veteran!


Dansgolvet, en enastående lineup:
22.00 - 23.00 Emmon
23.00 - 23.45 Starving Insect
23.45 - 00.30 Straffbas
00.30 - 01.15 Emmon
01.15 - 02.00 Straffbas
02.00 - 03.00 Starving Insect
Fina vibes på golvet är att vänta med andra ord! Men, musik är inte det enda vi bjuder på!

Fittglitter & Obscurity, ca kl00.30 vid dansgolvet. In this bratty switch-orama of trash, skirts and dirty mouths we will see how real the struggle actually is. Do they long for the sensual taste of dirty defeated or the thrilling taste of bitter victory? Does it really matter as long as they both get what they want? Come and see..

Sexperterna är tillbaka för att prata sex med er så ni kan ställa alla frågor ni någonsin funderat över. www.sexperterna.org


Är det din första gång på Dekadance?: Säg till i entré så kan vi ta några minuter och prata om festen och våra regler. För din och vår skull. Kanske har vi någon som kan ge dig en rundvandring om du kommer tidigt. https://dekadance.se/?page_id=109

Shiner kommer som vanligt för att få er latex att glänsa extra fint. Nummerlapparna går ofta åt i rasande fart så kom i tid och håll koll på ditt nummer.

Fotografer kommer finnas i lokalen, de bär särskilda fotobrickor. All övrig fotografering i lokalen är förbjuden. Jörgen Grundström, Darklark och Nylora är festfotografer den här gången.

Sex och lek: Samtycke, samtycke och, samtycke! Vår crew och styrelse finns på plats om något får dig att känna osäkerhet eller otrygghet.

Vacuum-bed, på entreplan mellan 00.00-02.00. En vacuum-bed är en stor ”latexsäck” uppspänd på en plastram, som du kryper in i och andas genom en luftslang. Luften i säcken sugs ut av en dammsugare och latexmaterialet smiter åt kring huden, låser dina lemmar och gör dig även blind och döv för omvärlden. Det enda du upplever är känseln av eventuella händer som smeker din kropp på utsidan av latexgummit. En oförglömlig upplevelse.

Dresscode: För att skapa en tät, fetischpräglad stämning har vi som regel strikt dresscode på våra fester. En strikt dresscode bidrar även till att gäster som bara vill gå för att titta på andra, utan att själva bidra till fetischfeststämningen, sorteras bort. Dekadance ska vara en frizon för partyglada kinksters! https://www.dekadance.se/?page_id=74
Är du osäker, maila info(at)dekadance.se senast fredag kl18:00 för att få en bedömning och godkännande.

Crew, frivilliga och Dekadance styrelse finns på plats i lokalen under hela festen med synlig bricka. Vill du fråga något eller känns något obekvämt så kom till oss!

Entré. Dörrarna är öppna 22.00-23.59. Vi kommer först läsa av din biljetts QR-kod. Därefter visar du giltigt ID och anger ditt Dekadance medlemsnummer. Efter ombyte och garderob finns våra dresscodevärdar. Deras beslut är slutgiltigt. Ingen återbetalning av biljetten om dresscoden inte uppfylls. Dresscodevärdarna kan föreslå att du ska ta av dig ett eller flera plagg för att bli godkänd, om kläderna följer dresscoden i övrigt. Det är inte för att vi vill se så mycket hud som möjligt, utan så lite tyg som möjligt.

Packning/Ombyte: Det finns utrymme för ombyte och en förbetald garderob, packa smart och smidigt så går det snabbare att komma in till festligheterna. (Ta helst inte med mer leksaker och verktyg än du orkar bära runt på)





Save the date!
Dekadance Stockholm Fetish Weekend party 20/5
Dekadance Perv Pride 2023 5/8

Vi vill också tacka alla våra roddare som kommer att ställa upp och hjälpa oss. Utan er hade det inte blivit någon fest så vi vill passa på att göra en stor shout out till er!

Vi ser fram emot att dela denna kväll med er. Så låt oss dansa, festa, njuta och umgås i sann Dekastyle. Vi ses snart!

Kontaktvägar
info(at)dekadance.se
https://dekadance.se/
https://www.darkside.se/profil.php?id=18890
https://www.instagram.com/dekadance_stockholm/
https://www.facebook.com/dekadancestockholm

Tillagd 3 mar 2023   Guider, tips och instruktioner   #Konst #Vår kultur

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024