Logga inBli medlem
Helene och Elias

Del 3: Kapitel 3

Kapitel 3

Det kändes jättekonstigt att ha kyskhetsbältet på sig under kläderna och särskilt mycket när jag cyklade hem. Jag var väldigt nervös att någon hemma skulle märka mitt bälte. Det var torsdag och alla var på jobbet. Det första jag gjorde var att kolla vilka kläder som gjorde att bältet syntes så lite som möjligt. Jag hitta byxor som var pösiga och dolde det så mycket som möjligt. Jag hade ju inget val kändes det som bara försöka dölja det så mycket som möjligt och hoppas att ingen skulle misstänka något. Dubbelkolla att man låst badrummet ordentligt. Pluggandet var omöjligt att koncentrera sig på. Kolla på porr var rena självplågeriet. Att sova var heller inte så lätt. Allt jag gjorde nästan var att tänka på Helene. Mina två möten med henne och när hon skulle kalla på mig igen. Jag hade skrivit flera meddelanden till Helene på Darkside. Berättat hur tacksam jag var och hur lycklig hon gjort mig. Jag hade varit noga med att inte klaga på bältet eller något annat. Allt var smicker och positivitet. Hon hade inte svarat mig fast jag sett hon varit online mycket på Darkside och läst mina meddelanden. Det hade nästan gått en vecka sen jag senast träffat Helene. Det var onsdag förmiddag. Jag hade väldigt svårt att koncentrera mig. Det var ungefär en vecka sen jag senast runkat. Min kuk gjorde sig ständigt påmind när den kämpade sin ojämna kamp mot kyskhetsbältet. Det kändes inte lägre så fräscht, det gick att tvätta det ganska bra i duschen men det var förstås vissa platser under bältet som inte kunde rengöras. Jag kollade Darkside ofta för meddelanden från henne.

Ett inkommet mail. Jag blev genast hoppfull. Jag öppnade brevlådan genast. Det var från henne. Pulsen går genast upp. Det löd "Hej! Skicka mig ditt mobilnummer.". Kort och koncist. Vi hade konstigt nog inte bytt mobilnummer tidigare. Jag gjorde som hon sade och en stund senare fick jag ett SMS "Avsluta ditt medlemskap på Darkside. Jag kontaktar dig via SMS i fortsättningen." Givetvis gjorde jag som hon hade sagt. Jag hade ändå inte så många vänner och kontakter på Darkside så inte så stor förlust och dessutom hade jag inte vågat göra något annat. Det jag saknade var att kunna följa Helens onlinestatus. Det var ju den enda kontakten jag hade med henne mellan mötena.

Helene jobbade hemma och satt i ett privat samtal med en annan vän Linda. "Du skulle se hur gullig han är. Helt formbar och vågar aldrig sätta sig emot.", sa Helene. "Är det inte roligt när de stretar emot och du får besegra dem, visa vem som bestämmer?", sa Linda. "Nej, lydnad från början är mer praktiskt. Dessutom är det det jag går igång på. Hi Hi", sa Helena, Hon fortsatte, "Jag har bara känt honom i två veckor men ändå känner jag för att ta ägarskap. Tycker du att det är för tidigt?" Linda svarade, "Nej det är ju du som bestämmer. Tycker du att det är dags så är det ju dags, eller?" Helene sa "Ja det har du rätt i. Jag ska kalla hit honom direkt."

Det plingade till i Elias mobil. Det var ett inkommet SMS, "Kom hit direkt. Du ska inte sova över. Kram H". Det dunkade i hjärtat och pulsen var stark. Lika stark som innan första besöket. Han åkte direkt. Han bytte inte om då kläderna förmodligen skulle åka av direkt. Han bara slängde på sig en jacka o tog cykeln till Helene. Hon öppnade porten och han var strax uppe. Som han befarade blev han tillsagd att ta av sig allt. Helene låste också upp bältet. Sen blev han tillsagd att duscha. Han tvättade sig noggrant, särskilt noggrant på de tidigare inlåsta delarna. När han såg det anala duschmunstycket men han ansåg det vara säkrast att också använda detta. Sen gick han in i vardagsrummet där Helene och Linda som var på besök väntade. Lind hade blåa Jeans och en grön v-ringad topp. Hon hade en fin kropp och var snygg. Hon hade blåa ögon ljusbrunt hår i en tofs bakåt och blåa örhängen som matchade hennes ögon. Hon såg ung ut. Hon såg ut att vara i hans egen ålder, Hans kuk hade varit styv sen bältet blivit upplåst. När han tvättade sig var det ganska nära att han kom. Han var livrädd det skulle hända. När han också såg Linda blev hans stånd om möjligt ännu hårdare.

Ja jag har hittat en klinik i Tyskland som verkar göra riktigt fina jobb. "Är du inte glad att få bli fin där nere för din härskarinna?". " Ja, härskarinna!". "Man ser på hans ögon att han inte vill men han vågar inte säga nej. Ha ha, så gulligt". sa Linda. "Ja han är som ett lydigt litet husdjur. Han litar på mig. Han ska vara glad att han får behålla sina pungkulor". Båda kvinnorna skrattade. "Ja men det är ju en win win, han kommer ju få slippa ut mer ofta när det läkt och jag vill visa upp det för mina väninnor.", sa Helene med ett leende på sina läppar.

"Nu ska vi ha lite gissningslek. Hur lång tror du hand kuk är?", sa Helena. "Slak eller hård?", sa Linda. "Gissa båda", sa Helena. "Hård är lätt att kolla men hur ska vi kunna se hur lång den är slak?", sa Linda, samtidigt som båda kvinnorna skrattade och hade mycket roligt åt frågan. "Du får helt enkelt lita på mig. Jag gjorde en grundlig undersökning när vi först träffades.", sa Helena, så fort hon hämtar sig från skrattattacken." "Gå lite närmare Linda Sötnos", sa Helene. "Är du rädd för mig Elias, kom närmare!".sa Linda. "Du kanske vill träna lite på att undersöka en slav Linda", sa Helene. "Varför inte. Kan bli spännande.", svarade hon. "Sötnos, hämta latexhandskar och glidmedel till Linda.", sa Helene. Jag gick snabbt och hämtade det. Medan Linda tog på sig handskarna förklarade Helene, "Vi kan koncentrera oss på att undersöka underlivet idag. Du kan börja med att kolla kuken, mäta den slak och hård. Vilket du inte kan göra nu. Skulle vara fusk. Du kollar om slaven är omskuren och om den är ordentligt hårfri." Hon tog tag i min kuk och rörde den försiktigt. "Det är egentligen analen som är viktigast. För en arbetsslav är det ju bara analsex som är aktuellt.", sa Helene samtidigt som jag blev helt omtumlad av chocken. Vadå bara analt? Tänkte jag. Samtidigt sa Helene å mig att böja mig framåt och ta tag runt mina anklar. Straxt kände jag ett finger i analen. Helene visade Linda var prostatan satt. "Hittar du den. Du måste veta var den sitter om du ska mjölka slaven. Har de inte fått komma måste man mjölka dem." Tjejerna verkade förstå varandra och jag kände Lindas finger lätt hitta den punkt i mitt anus som jag tror är prostatan.

"Vad tyckte du Linda?", sa Helene. "Det var kul. Han var ganska svår att komma in i.",svarade Lind. "Den menar du, det är ju en slav vi pratar om. Ja Den är väldigt tight. Oskuld där bak också.". sa Helene . Jag måste ha rodnat kraftigt. Jag kände mig helt varm i ansiktet. "Vissa dominor låter sina slavar träna upp sin anal så de kan ta enorma pluggar, dildos o strapons. Det är givetvis upp till Ägarinnan att bestämma." Sen var de klara med undersökningen och Helene instruerade Linda hur hon skulle sätt på kyskhetsbältet och straxt var det på plats.

"Nå vad gissar du på nu Linda?", sa Helene "Jag tror den är 11, hård och 5 slak", svarade Linda. "Ha ha, du gissade nästan rätt, den är 12 hård och 7 cm slak."

Kom hit sötnos. Sätt dig framför mig. "Jag har beslutat att jag vill ta ägande över dig för gott." Om du accepterar gör du dig av med alla ägodelar. Säljer de som går. Slänger resten. Du kommer ge mig alla pengar och id kort och pass o liknande när du kommer. Allt ska vara klart om en vecka. Du kommer hit om en vecka på Onsdag kl 19:00 med allt avklarat och ber mig att ta ägande över dig.

Fortsättning:

Del 1 (25 jan 2023)
Del 2 (10 feb 2022)
Del 3: Kapitel 3 (25 jan 2023)

Tillagd 25 jan 2023   Noveller   #Kvinna som top #Man som bottom #Naken vs. påklädd #Orgasmkontroll #Rakning #Kyskhetslekar #Body modifications #Tatuering/branding #Fisting/töjning #Strap-on

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 34257  Anmäl 

26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024