Logga inBli medlem
Rhineharts tärningar

Del 1

Del 1: Ett oväntat besök

Tärningen rasslade över det lilla brickbordet i tågfåtöljen. En tvåa. Utropet för snar ankomst till Malmö hade nyligen skrällts ut i högtalarna men en tvåa betydde att jag skulle ta första bästa tåg tillbaka till Stockholm. Camilla skulle bli förvånad, förhoppningsvis inte besviken när jag berövade henne en helg ensam hemma, men definitivt förvånad när jag skulle komma inklampande fram emot kvällningen. Tanja, som vid det här laget antagligen redan låg naken i lägenheten och väntade på att jag skulle öppna dörren om bara någon halvtimma skulle bli desto mer besviken. Det måste bli en helg i Paris eller en vecka i Toscana för att kompensera för det sveket. Tärningen skulle få avgöra. Tanja skulle få bestämma vilka alternativ som slumpen skulle få välja mellan. Men fram till dess skulle det vara åska över Malmö.

*

Någon gång i det tidiga 70-talet skrev Luke Rhinehart (pseudonym) boken The Dice Man, Tärningsspelaren, om en man som väljer att överge sitt traditionella liv i förmån för slumpen. Ett liv där tärningen bokstavligen får avgöra stora och små vägval. Det är en historia som initialt framstår som närmast rimlig men som snabbt urartar då Rhineharts tärningsspel blir starten för en personkult med fri sex, kriminalitet och fullständigt livsavgörande ödesval.

Ah, där var det: Fri sex. Även sexualiteten utforskas med tärningens hjälp vilket blir en spegling av det sena sextiotalets hippierörelse och frigjorda sexualitet. Och det är naturligtvis vad som lockar än idag och ledde mig till att försöka få delar av min vardag att efterlikna Rhineharts idealvärld.

Det visar sig snabbt att det inte är så lätt att låta slumpen avgöra livets alla vindlingar (annat än på det vis livet tycks indeterministiskt ändå). En tärning har bara sex sidor och även om fler tärningar används begränsas utfallsmöjligheterna av den egna fantasin – vad ska varje sida representera? – och känslan för rimliga proportioner – ska mitt skamliga förslag till arbetskamraten få ske med sannolikheten en chans på sex, eller ska det vara fifty-fifty?

Lösningen blir att begränsa tärningens makt till väl avgränsade val, där möjligheterna begränsas av omständigheterna och att man undviker katastrofala händelsealternativ utan strävar efter att alternativen ska vara på sin höjd besvärliga om slumpen går en emot, och lustfyllda när det går väl.

*

Att lämna Malmö mindre än tjugo minuter efter att jag anlänt var inte lustfyllt och med handen knuten i fickan, gnidande av missriktad upphetsning ömma ljumskar var minst sagt besvärligt om inte rent av smärtsamt, åtminstone i stunden.

’Jag: Fick en tvåa när jag anlände till Malmö :p’
’Camilla: Hmm..? Upplys mig, vad betyder det?’
’Jag: På väg tillbaka till Stockholm. Framme strax före midnatt’
’Camilla: Det är min egen helg! Jag har besök.’
’Jag: Vet. Förlåt. Smyger in till gästrummet’
’Camilla: så länge du uppför dig 😉’
’Jag: Vem är där?’
’Camilla: Jeanette. [Bifogad bild.]’

Långt brunt, nästan svart hår, med mörka ögon som formligen sög in en i bilden. Någon orientalisk anknytning. En gnutta Persien? Lite Indien? Mellersta östern? Smärt med endast försiktig rundning över höfterna och små toppiga bröst som putade ut under en tunn blus på fotot. Kanske mellan tjugofem och trettio och därmed minst tio år yngre än Camilla. Ibland känner man sig gammal: säkert över tjugo år yngre än jag.

’Jag: Vilken snygging! Det rycker i ljumskarna’
’Camilla: Stopp och belägg! Du måste som sagt sköta dig!’
’Jag: LMAO, bara skojar. Ni kommer inte märka av mig. xoxo’

Låtsades sova hela resan men för mitt inre spelades ett intensivt sceneri upp som involverade min älskade hustru Camilla i full färd med att förverkliga sina lustar med den unga Jeanette. Ett smärtsamt stånd ville inte ge sig utan pulserade närmast pinsamt uppenbart under mina hårt stramande jeans. Hur jag än korsade benen tycktes erektionen flagga till alla och envar i grannstolarna och förbipasserande. Om jag blundade eller tittade ut genom fönstret gled jag bara djupare in i feberfantasier som spelade upp hur Jeanette lapade safter ur Camillas svullna fitta, hur Camilla bet i Jeanettes toppiga bröst, smiskade hennes fasta stjärt, förde gigantiska dildos in i Jeanette, ömsom in i Camilla.

”Ankommer till Stockholm Central om fem minuter.”

Frågande blickar från nästa fåtölj antydde att även jag ropat till när jag vaknade av högtalarrösten. Så hastigt som kvinnan rafsade ihop sina saker och sprang ut från tåget väl inne på perrongen gissade jag att jag inte varit mitt mest respekterade jag när jag drömt om Camillas hemmakväll med Jeanette. Torkade med baksidan av handen bort en liten sträng av saliv som rann utmed min haka och försökte diskret lägga snoppen rätt innanför byxan så att inte ståndet skulle vara alltför uppenbart när jag reste mig. Tveksamt resultat men det var åtminstone ingen som skrek högt när jag fäktade mig ut ur vagnen.

Taxiresan från Centralen tar oftast nästan tjugo minuter men så här mitt i natten och en chaufför som körde som en biltjuv gick det på drygt tio minuter. ”Gick det” – nej, inte riktigt men en anledning till att chaffisen körde som hon gjorde var att hon lade märke till att jag halat ut mitt värkande stånd och antagligen var orolig för att jag skulle göra otillbörliga närmanden. Ingen fara, hade jag kunnat säga, det var inget fel på henne – jämnårig med mig i alla fall – men inte tillnärmelsevis lika tilldragande som Camilla och lilla Jeanette var i min fantasi. Men med fingrar kladdiga av försats gick det inte att undgå att kortläsaren markerades en aning av min upphetsning.

Smög in köksvägen, vilket tydligen var väntat för ljuset var tänt och det låg en stor lapp på köksbordet. Lappen låg under en tärning och för ett ögonblick kände jag en strimma av hopp men under tärningen stod det ”Tyvärr!” följt av tre dekorativa hjärtan. Fan också. Ja, ja, man fick sig åtminstone en liten tanke även om slumpen tydligen inte var med mig.

Ute i hallen var jag på väg ned för trappan till gäststugan i källaren när jag från övervåningen hörde lustfyllda skratt och dämpade stön och skrik. Uppenbarligen var Camilla och Jeanette i full gång fortfarande. Jag visste att Camilla var i det närmaste outtröttlig och tydligen var inte Jeanette sämre.

Bedömde att femtio procents chans att tjuvtitta var rimliga odds och för första gången idag var Fru Fortuna på min sida när tärningen slutat att rulla så jag smög på tå uppför den knarrande trappan till övervåningen där dörren till sovrummet stod på glänt.

Det var en härlig syn. Camillas stjärt guppade – nej hamrade upp och ned och två långsmala ben satt som klistrade runt hennes rygg. Läderband vittnade om att Camilla hade på sig sin strap-on och bara tanken fick det att rycka till i mina ljumskar och krampa i ändan. Camilla kunde vara skoningslös när hon satte i gång och det var uppenbart att Jeanette tog emot hennes kraftfulla stötar med stor njutning. Långt, mörkt hår svängde av och an när hon kastade med huvudet från sida till sida och hennes ögon strålade av lust när hon med jämna mellanrum kysste och nafsade Camilla i ansiktet, halsen, axlarna. Samtidigt som hon liksom en vampyr sänkte sina tänder i Camillas nacke, tittade hon upp och nästan svarta ögon låste min blick samtidigt som både hon och Camilla skakade av en förlösande orgasm. Jag märkte inte ens att jag stod med staken rakt ut och runkade vilt förrän Jeanette blinkade till mig och log. Försiktigt, om än motvilligt, drog jag mig undan bakom dörren. Jag ville inte inkräkta alltför mycket på Camillas utrymme – tärningarna hade trots allt sagt sitt. Lite snabbare tassade jag nedför trapporna hela vägen till gästrummet. Det fick lov att bli en kall dusch om det ens skulle vara möjligt att sova. Att slösa bort en sådan erektion på en soloraid föreföll slöseri på kärlekssafter – de skulle Camilla få i överflöd tids nog och då skulle klimax kännas så mycket bättre.

Stora ord och karska tankar men ens en kall dusch kunde inte stävja kåtheten och det krävdes all viljestyrka för att inte runka mig till sömns. Utan täcke fick kuk och pung åtminstone någon enstaka fläkt som mildrade pinan och tillät mig någon enstaka slummer. Att jag trots allt somnat blev jag varse genom att jag vaknade av att dörren försiktigt gnisslade när den gick upp. Utan att röra mig försökte jag få en glimt av Camillas nakna kropp som skulle komma genom dörröppningen. Hon var väl ute efter en riktig kuk, tänkte jag lite stolt.

Men icke. Under ett nattlinne som knappt nådde knäna skymtade en visserligen lång men väldigt slank kvinna med långt hår som gick över axlarna, över brösten och hela vägen ned till midjan. Skymningsdunklet fick kontrasterna mellan det vita linnet och det korpsvarta håret att se nästan spöklikt ut och effekten förstärktes av att hon rörde sig helt ljudlöst och innan jag visste ordet av stod den späda varelsen alldeles vid sängen. Hon sträckte ut en hand och gav mig något litet och hårt. Trä. En tärning. Visste inte om jag skulle tacka ödesgudinnan eller Camilla för att låta mig få en chans över huvud taget.

”Schhh!” Hon satte ett finger över sina läppar och signalerade åt mig att vara tyst och det gnistrade till i hennes ögon. Jag kunde nästan fysiskt känna hur blicken gick över min kropp som låg helt öppet utan täcke i sängen, svettig och med ett stånd som inte givit med sig ens den minsta lilla gnutta.

En darrande hand strök över mitt bröst, smekte min mage och kittlade mitt lår ända till knät och puffade lite med båda händerna för att sära mina ben ytterligare. Jag var inte sen att hörsamma och skrevade så att Jeanette fick gott om utrymme när hon klättrade upp i sängen, mellan mina ben och fortsatte att smeka min överkropp, nu med båda händerna. Inte lika darrande, inte fullt så försiktigt utan mer målmedvetet. Snart kände jag Jeanettes andetag alldeles ovanför mitt skrev och min pulserande kuk och hennes händer grep tag om mina höfter.

Sekunden senare öppnade sig himmelriket och mjuka moln och änglavingar slöt sig rund mitt ollon. Varenda nerv i kroppen vibrerade och fortplantade sig i musklerna som darrade. Instinktivt sköt jag upp höfterna varvid kuken gled in i Jeanettes varma och våta mun som hon pressade nedåt och mötte min stöt. Min pulserande erektion begravdes djupt i hennes hals men i stället för att dra sig bakåt, greppade hon tag om mina skinkor och höll kvar kuken i munnen samtidigt som hon masserade skaftet med sin mjuka tunga. Vad som följde var en överjordisk avsugning där djupa drag varvades med fjäderlätta kyssar och retfulla slick över ollonet. Hennes fingrar borrade sig djupt in i min stjärt samtidigt som hon girigt och ljudligt lät läppar, tunga och munhåla bearbeta min svullna erektion. Hon sög allt intensivare och när jag avslöjade genom djuriska grymtningar och ett fast grepp om hennes huvud att jag var nära klimax, grep hon tag om pungen med den hand som inte var fast inne i anus och sög kuken hela vägen in i halsen.

En lång dags sexuell frustration nådde sin klimax när jag exploderade i en orgasm och sköt min säd rakt in i hennes öppna mun med flera kraftfulla sprut. Hon svalde girigt och morrade lustfyllt som för att locka mig att släppa ifrån mig ytterligare sperma men till slut hade hon sugit mig torr och lät munnen släppa taget om kuken som äntligen slappnat av och låg blöt och slak mot låret. Hon slickade lår och pung och mage och lät till slut tungan spela ännu en gång över kuken som ryckte till, om än bara en aning. Sedan kysste hon mig och delade frikostigt med sig av saliv och säd när våra tungor möttes. Ett finger mot mina läppar som signal att inte säga något och sedan gled hon ut ur rummet lika tyst som hon kommit. Dörren stängdes. Jag kunde äntligen somna.

(fortsättning följer)Slumpen får avgöra valen och det leder till både frustration och upphetsning samt oväntade möten.

Tillagd 10 jan 00:27   #Egenupplevt #Erotik #Sex #Siden/silke #Analism #Anonym rendezvous #Annat kön #Crossdressing #Dominant #Undergiven #Voyeurism #Verklig åldersskillnad #Play parties / Kink parties #Gruppsex/Orgier #Kvinna som top

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 34116  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.