Logga inBli medlem
En undersökning kring kondomanvändande
Under de senaste månaderna så har jag läst flera studier, hemsidor och böcker med inriktning på sexuell hälsa och fokuserat på hur kunskapen ser ut runt kondomer. Utifrån de studier, hemsidor och böcker jag har läst så har jag märkt att få av dessa hanterar komfort, problem eller stigma som dyker upp runt kondomer på ett konstruktivt sätt, och där flera rent av repeterar myter. För att försöka utveckla allmänbildningen kring kondomer så är tanken att jag skall hålla en föreläsning på Pride i Stockholm där jag sammanfattar mina fynd och upptäckter.

För att få in en så bred bild som möjligt hur användandet av kondomer ser ut idag så har jag tagit fram nedan formulär för att få in alla dessa svar. Formuläret inriktar sig till personer som har penis eller vagina, och att du som svarar på enkäten har penetrativt sex med personer som har penis och använder kondom eller att har du penis och använder kondom.

Du kan hitta det anonyma formuläret här: https://forms.gle/1SohGFZqm5owNk9c8

Beroende på hur stor svarsfrekvensen blir och hur stor efterfrågan det blir så kommer möjligen föreläsningen att skrivas ihop till ett blogginlägg som kommer att delas någonstans.

Stort tack till er som fyller i formuläret och hjälper till med allmänbildningen!




Tillagd 29 jun 2022   Debattartiklar om sexualitet och identitet   #Sex #Vår kultur #Relationer/kärlek

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Idag: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024