Club Abzint Side Circus Show
Club Abzint Side Circus Show Stockholm

Cirkusen kommer till stan den 18:e juni!

Ärade publik! Club Abzint kan stolt presentera Side Show Circus med de mest remarkabla och hisnande artister som just nu turnerar i Europa!

Se den fabulösa contortionartisten Ylva Maia bredda ditt sinne för nya möjligheter med den mänskliga kroppens smidigheter!

Möt de tre fakirerna och se deras spektakulära sätt att vidga ditt medvetande - Toby Fakir, Conny the Conman och Q!

Se upp och låt Harley Queen fascinera dig med sina kroppskonster!

Om ni aldrig sett en Kinklesqueakt har ni chansen nu med den förföriska Anisha Mirage i ett snärtigt nummer!

Allt börjar redan i vår kö på vägen in. Givetvis har vi en äkta spådam på plats som kommer att avslöja dina innersta önskningar om du har mod nog att slå dig ned hos Mary and her moon!

Djs för kvällen heter James Lorentzon och Andreas Barth, som lägger rätt vibe för lek, mingel och utlevnad. De kommer att hålla volymen och valda toner på en behaglig nivå som kommer att få er att vibrera i takt.

Våra vänner BDSM Architecture möblerar vårt lekrum. För de lite blygare men åndå nyfikna har vi red-room, och vår rephörna rekommenderas till alla. Vi har totalt foto och telefonförbud på våra event. Detta för allas trevnad och säkerhet. Men för er som ändå vill föreviga er själva, vänner, bekanta eller side shows som tar bilder för oss att använda eller för er att beställa.

Kom taggad, kom i tid och framförallt kom uppklädd. Våra dresscodevärdar är erfarna och entusiastiska över att få kvällens kreationer. Om dom mot all förmodan skulle vara tvungna att neka en medlem inträde görs det på goda grunder som inte kan överklagas. Är det däremot mindre justeringar som kan göras på plats, enligt instruktion, följ den! Chansa inte, för då blir det hemgång.

Dress up, play hard, act sharp!

All info och biljetter finns på clubabzint.se.

Välkommen!

Författarens egna ord om alstret:
Cirkusen kommer till stan!

Print  Alster ID 32362  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.