Conquer me av Kasey Cunningham
Den här boken vänder sig till undergivna kvinnor. Men är såklart oerhört informativt för dominanta som vill dejta och förstå dom, samt alla andra möjliga varianter.

Särskilt kapitlet om kommunikation är guld. Folk i BDSM-världen tjatar ständigt om att kommunikation är jätteviktigt inom DS och BDSM. Men det är väldigt lite information om hur man ska kommunicera. Det liksom förutsätts att det bara är att prata så blir allt toppen. Kommunikation är jättesvårt. Särskilt i en DS-relation. Sveriges passivt aggressiva kommunikationskultur gör det bara ännu svårare. När jag läste om kapitlet om kommunikation fick jag mer än en skamskjöljning när jag tänkte tillbaka på hur jag katastrofalt missförstått slavinnor i mitt liv. Det är jättesvårt att få det rätt. Den här boken ger en massa konkreta tips.

Bitarna om vad som driver undergivna kvinnor till att vilja underkasta sig en man är värdefulla eftersom jag kan nu ge dom till en slavinna och fråga "om jag tolkar dig rätt, är det det här du menar?". Tills nu har jag inte haft en bok av det här slaget. Bara generella relationspsykologiböcker. Den här boken är fantastisk, eftersom den är så specifik till livsstilen jag föredrar att leva, dvs dominant man/undergiven kvinna.

Den här boken är även värdeful om man är en kinky kvinna, men inte passar in i straight CIS-slavinnenormen, eftersom den hjälper dig att sätta ord på vad du INTE är men du kan ge dig fan på, i brist på annan information, att de du dejtar kommer anta. Det är ju så normer funkar. Oerhört informativt för dom. Samt dominanta som vill ställa mer meningsfulla frågor till de de dejtar.

Jag kan varmt rekommendera den här.

https://www.amazon.com/Conquer-Girl-girl-fulfilling-submissive/dp/189015976X

Författarens egna ord om alstret:
En bok om psykologin bakom undergivenhet, vad undergivna vill och praktiska råd för dom hur dom ska få det.

Print  Alster ID 31684  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.