Orgasmglappet
Det pratas om orgasmglappet och frågan är har vi ett intresse att åtgärda det? Är frågan prioriterad. Om svaret är ja måste vi prata med varandra om det, våga prata anatomi, leksaker men även känslor, arbetsfördelning i hemmet och hälsa och ohälsa hos samtliga i familjen för mår ens barn eller partner inte bra så påverkar det dig med.

Orgasm är hälsosamt menar jag. Vidare menar jag att om vi verkligen angriper orgasmglappet så blir vi tvingade att jobba med samtliga grundläggande orsaker till att det finns ett orgasmglapp över huvudtaget.

Någonstans känns det som att detta inte är något nytt under solen. Att det finns siffror som visar att färre än 70 % av kvinnorna kommer i hetrosexuella relationer. Vidare finns det undersökningar som tyder på att sex blir bättre i jämnställda relationer enligt podden ” alla våra ligg avsnitt 266.”

Hur jag än vänder och vrider på det ekar den mest förbjudna frågan i mitt huvud ” vad har vi män 40+ att erbjuda den moderna kvinnan egentligen ?” Om kvinnor inte får sexuell njutning, om det stämmer att samboskap gynnar mannen medan kvinnan ofta riskerar att missgynnas av samboskap ex ur hälsoperspektiv, om mina antaganden och påståendena skulle styrkas vetenskapligt varför skulle kvinnan då behöva män som mig 40+ egentligen?

Författarens egna ord om alstret:
Behöver kvinnor män som mig 40+?

Print  Alster ID 30957  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022
Darkside är internationellt känt som Fetopia.