Logga inBli medlem
Helene och Elias

Del 1

Kapitel 1

Hej jag heter Elias och jag lider av en enorm baksmälla. Igår firade vi min 18 års dagen rejält minst sagt. Min mamma är på jobbet, skönt att vila ut. Tur att vi pluggar hemma idag. Vi bor i en lägenhet i en i centrum, en trea. Jag och min mamma och min syster. Jag går på ekonomiska programmet och jag tycker det är mycket tråkigt, mina betyg är tyvärr inte lysande och hemstudier kanske inte är det bästa för mig sin inte är överdrivet motiverad från början. Jag sätter mig framför datorn men tyvärr blir det en del slösurfande och ingen annan är hemma en hel del porr. Terminen närmar sig slutet och min mor kommer nog inte direkt bli överförtjust när hon ser mina betyg.

Jag hade skapat en profil på Darkside för ett par år sedan. Den hade inte gett så mycket respons och jag hade väl mer och mindre tappat hoppet om att hitta en domina. Jag var alldeles för nervös för att det skulle funka tror jag. Jag hade inte knappt någon erfarenhet av kvinnor. Det var kanske inte lättare av att jag var undergiven och sökte en dominant kvinna. Min läggning ville jag heller inte gärna avslöja för någon så jag antar min profil var ganska anonym och tråkig, jag hade heller ingen profilbild, utan bara en a de allmänna exempelbilderna. Jag kände mig snart trött och innan jag han börja mina egentliga studier så somnade jag igen. Jag hörde dörren öppnas och jag tyckte det verkade bäst för husfriden att försöka se ut som att jag pluggat hela dagen. Jag åt sen gick jag och la mig igen.

De väckte mig tidigt i hopp om att jag skulle ta tag i mina distansstudier. Jag åt frukost och låtsades sen studera fram till att de andra lämnat lägenheten för jobb och skola. Gick in på Darkside och surfade runt lite. Jag såg en profil om en lite äldre kvinna som sökte en slav. Jag skrev snabbt en ansökan utan större ansträngning eller förhoppning. Jag hade ju som sagt varit med två år utan nån spännande egentligen hade inträffat. Till min förvåning så fick jag ett svar efter nån minut. ”Din profil ser bra ut. Jag vill träffa dig. Kan du komma över direkt?” Jag höll på att ramla av stolen och pulsen dunkade i min kropp. Jag svarade genast ja medan jag fortfarande var omtöcknad. ”Kom direkt, jag vill inspektera dig.”. Jag fick hennes adress, hade inte en tanke på pandemier, cyklade dit på ett par minuter och stod utanför hennes port kanske 5 minuter efter jag fått hennes adress. Jag ringde hennes mobil och hon låste upp porten med sin telefon. Jag tog hissen upp till våning åtta, översta våningen där hon bodde och hon släppte in mig. Hon stängde dörren och sa ”Klä av dig!”. Jag frågade om hon menade allt vilket hon menade. Jag tog snabbt av mig allt vek ihop alla kläder snyggt och lade dem på en hallmöbel. Nu stod jag naken framför henne. Hon var medelålders snygg ljusbrunt halvlångt hår där den nedre delen av frisyren såg ljusare ut. Klädd som en affärskvinna med vit blus och en mörk kavaj och byxor samt svarta pumps. Hon hade nog inte bytt kläder sen jobbet. Kom sa hon och hon gick in i vardagsrummet. Allt var modernt och hon satt in en fåtölj som var del av en ljus soffgrupp. Allt såg väldigt genomtänkt och designat ut. Det var ett stort vardagsrum. Det var gott om möbler att sitta i men jag vågade inte sätta mig. Hon jobbade på sin laptop och verkade avsluta något. Jag vågade inte göra något utan stod bara naken en och en halvmeter ifrån henne bredvid soffbordet.

Hon arbetade vidare utan att förefalla ta någon notis om mig. Hennes ”likgiltighet” för mig och den maktförskjutning det visade fick mig att bli upphetsad och jag kände långsamt min kuk bli styv. Jag kämpade inte mot och snart stod den rakt ut i full storlek. Det kändes som en evighet. Jag visste liksom inte vad jag skulle göra. Jag stod bara där med händerna vid mina sidor. Samtidigt kändes det bra att bara stå naken bredvid den fullt påklädda kvinnan. Hon satt och jobbade ett bra tag och tog ingen vidare notis om mig. Senare fick jag veta att hon jobbade som fastighetsmäklare så kanske var det nåt jobbrelaterat som var brådskande hon jobbade med. Efter ytterligare en stund sa hon. Gå och duscha noggrant, jag har ett munstycke för analen med, använd det också. Kom tillbaka hit när du är ren och fin. Duschningen kändes lite lugnande men analduschningen kändes konstigt och ovant. När jag kom tillbaka pekade hon på en dyna på golvet på vilken jag skulle stå på knä. Hon intervjuade mig om min utbildning mina betyg. Min sexuella erfarenhet. Hon skrattade till lite när jag berättade att jag var oskuld. Hon frågade om min familj, var jag bodde, om jag tränade, jag sa att jag gick på gym ibland men ofta också hoppade över träningen. Hon ville veta, allt, var smickrande att hon var så intresserad. Hon fråga allt möjligt. Han hade bett mig vara helt ärlig vilket jag också var. Konstigt egentligen att avslöja allt för en kvinna man bara känt en kort stund. Hon visste nu allt om mig men jag visste nästan ingenting om henne. Jag tänkte jag skulle fråga henne nånting för visa mitt intresse. Jag frågade vad hon jobbade med. Då svarade hon bara. ”Det är jag som ställer frågorna sötnos.”, och log. Hennes överlägsenhet fick min penis att göra ett styvnade ryck, vilket hon säkerligen observerade.

Gå ut i badrummet och hämta ett par latexhandskar år mig. Medan jag var där ute så hörde jag ett ljud av elmotorer. När jag kom tillbaka så jag häpet hur en hel spegelvägg hade åkt åt sidan och bakom den var det fullt av BDSM utrustning. Verkligen ett seriöst bygge. Nu var vardagsrummet plötsligt en jättestor dungeon. Hennes undersökning av mig var en blandning av en läkares och en hästhandlares, Hon kollade hela min kropp, hon bad mig hämta glidmedel, hon smorde in och sen hon stack in ett finger i min anal, -”Har du blivit knullad här?”. ”Nej!”, sa jag. ”Jaha en dubbel oskuld så att säga då”, svarade hon. Efter ytterligare lite undersökning bad hon mig återigen sitta på knä på samma dyna som tidigare. Hon återgick till att arbeta på sin dator. När hon jobbat ett tag bad hon mig att gå till skrivaren och hämta en utskrift och en bläckpenna. När jag kom tillbaka sa hon, ”Jag tycker att du är bra slavmaterial och om du accepterar kontraktet så kommer jag börja träna dig.” Hon häftade ihop kontraktet och gav det till mig.

Allt kändes så overkligt, på en liten stund från att jag bara satt hemma tills nu jag var hemma hos henne och kanske skulle tränas på riktigt. Tankarna for runt i mitt huvud och jag hade verkligen svårt att koncentrera mig på texten i kontraktet. Det var 3 sidor långt. Jag titta egentligen bara på de få rader som stod i fetstil. Jag såg mitt och hennes namn fullständiga namn i början av kontraktet. Det stod att hon kunde avbryta kontraktet när hon ville. Om hon var nöjd med mig skulle när hon önskade och tyckte det var lämpligt skulle hon avbryta provperioden och då skulle jag få chansen att säga om jag ville bli hennes egendom eller inte. Min hjärna var helt omtumlad och jag kunde inte tänka klart. Jag sneglade mot henne från min plats på min dyna där jag knäade. Hon jobbade med sin dator så jag vågade liksom mer i detalj titta på hennes hela person. Hon var fräsch för sin ålder, Ena hand gled ner från tangentbordet och ner i mitt synfält. Hennes naglar var snyggt målade med vitt svart och naturellt nagellack i ett lite konstnärligt randigt mönster och hennes tumme bar en bred silverglänsande ring. Mina ögon blev fastlåsta på hennes hand av någon anledning. Jag samtidigt hur jag gick från mjukt stånd till ett hårt och min lem pulserade.

Det hade nog bara gått tre fyra minuter sen jag först sett kontraktet till att hon såg att jag tittade på hennes hand och hon sa - ”Har du läst klart sötnos? Skriv under på sista sidan ett om du accepterar det!”. Jag skrev under i ett kåthetstöcken. När jag skrivit under bad hon mig knägå fram till henne och ge henne kontraktet. Hon jobbade vidare med sin dator och sa sen efter nån minut. ”Jag har inte tid mig dig längre nu sötnos. Jag kontaktar dig senare. Klä på dig och gå hem.” Jag överraskade mig själv att jag vågade kolla på hennes ansikte och hennes bröst under den vita blusen innan jag knägick ut i tamburen där jag tog på mig mina kläder ganska snabbt och gick ut sa hej då och lämnade lägenheten.

Jag cyklade hem och så mycket hade hänt så snabbt så det hela kändes overkligt. Hade jag inte haft hennes inledande meddelande kvar på Darkside hade jag nog nästan trott att det hela var en dröm. Jag var om än mer okoncentrerad på min skolarbete dagen efter, jag bara tänkte på det som hänt. Kontraktet hade jag egentligen inte så stor koll på, Vad jag hade skrivit under. Jag kom i alla fall ihåg jag var hennes slav under träning, hennes slavmaterial, hennes slav på prov.

Jag tänkte på henne, kom ihåg hennes manikyrerade hand och ring, hennes attityd, men jag hade inte någon klar bild av hennes ansikte i mitt minne, men visst skulle jag känna igen henne om jag såg henne på stan. Jag var inloggad på Darkside hela tiden och bevakade hennes profil efter minsta förändring eller uppdatering av hennes profil. Hon var online ibland men inte några längre stunder.

En kvinna tar en betydligt yngre slav

Tillagd 8 dec 2021   #Kvinna som top #Man som bottom #Naken vs. påklädd #Orgasmkontroll #Rakning #Kyskhetslekar #Body modifications #Tatuering/branding #Fisting/töjning #Strap-on

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 30772  Anmäl 

Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2023  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.