Mitt-i-livet-transformationen blev två erotiska romaner tillsammans med DS-männen
Förra julen djupdök författarpseudonymen Kay Coquette ner i Darkside för att utforska makt med syftet att bli en bättre chef. Kontot hade dock funnits sen ett decennium, så dragningen till bdsm-världen hade funnits länge, men under det dåvarande äktenskapet var det inte aktuellt att leva ut.

Två erotiska romaner senare inser hon att det egentligen handlat om att göra en mitt-i-livet-transformation genom att väcka upp sexualiteten som legat i Törnrosa-sömn.

"Som beteendevetare med förkärlek för CG Jung, så är jag alltid nyfiken på livsberättelser utifrån ett mytologiskt perspektiv. Gudinnedyrkan, wet eller vuxenamning - vilka psykologiska behov fyller de? Under det här året har jag forskat på mig själv, tillsammans med flera underbara Darkside-män som generöst delat med sig av sina längtor, och dansat fysiskt, mentalt och emotionellt tillsammans med mig."

Resultaten är ”Mia och Mr Tigher” som kommer ut på Bookea Erotica Förlag 17/11.

Den medelålders Mia leds av den dominante och hälften så unga affärskollegan Jonas Tigher, in i en palett av sexmöten. Samtidigt växer en kärlek som är omöjlig att stå emot, fram emellan dem. Efter en vild helg i Berlin måste de bestämma sig – allt eller inget?

”En MILF:s dagbok – Kajsa Warg och Pojkarna” kommer ut i december. Den började som en chatt mellan författaren och en DS-medlem. Med tiden har det blivit sju noveller som hänger samman genom Kajsa Warg och hennes kinky-lekar med olika pojkar.

"Jag kan ganska tydligt se hur mina egna gränser förflyttats och vilka preferenser jag har, med vartenda kapitel jag skrivit. Det finns fortfarande tvivel att publicera för det känns väldigt sårbart att exponera sig så här, även om jag förstås har både förläggarens och beteendevetarens blick på texterna.

Berättelserna ska främst vara härliga att läsa, och jag som individ är inte unik i min livsresa. Därför känns det viktigt att stå upp för alla oss kvinnor som är kåtare än någonsin. Och för de männen om vill ha oss. Som njuter av mogen, feminin energi.


”En MILF:s dagbok” är helt och hållet producerad av författaren själv – från text och inläsning till omslag. Foto är ett stort intresse och det har varit en spännande del av arbetet att dela boudoir-bilder av sig själv. Att våga visa upp den åldrande kroppen och ändå känna sig sexig vid 50.

Även om det finns en dröm om att kunna leva på sitt skrivande, så är lusten drivkraften.

"Jag utövar omvänd orgasmkontroll. Blir jag inte het själv av det jag skriver, så att jag måste gå till sängen och lätta på trycket – så publiceras det inte. Ett rikt sexliv är bevisat bra för hälsan och jag vill rädda världen, en orgasm i taget."”Mia och Mr Tigher” finns från 17/11 som ljudbok på alla strömningstjänsterna och att köpa i bokhandeln.
”En MILF:s dagbok – Kajsa Warg och Pojkarna” kommer under december som ljudbok och e-bok. Utdrag finns att läsa och lyssna till på Darkside

Print  Alster ID 30634  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.