Kinks in Kinks ? Exhibitionist eller Voyeur?
Jag funderar på om alla är så olika, oavsett sexuell läggning eller identitet, och om vi njuter, frestas och tänder på helt olika sätt. Naturligtvis har vi ju alla vår smak och mer eller lika/olika kinks. Och när, var och hur vi njuter, frestas och tänder, varierar ju också förstås. Lite som med glass, ibland gillar jag jordgubbssorbeten bäst, ibland salt gräddig kola….

Jag njuter av skönheten, frihet och stämningen av nakenbad. Solens hetta och en frisk bris från havet med dofter, virvlande smekningar och skiftningarna från stekande hetta till svalkande vind. Skönheten i naturens former och solens glitter i havet, men också av en kvinnas fylliga former eller tighta hud, virvlande hår i brisen, blickar av värme eller sololjans blänk och nybadat vatten som glider och gömmer sig i nakna kroppars undangömda delar.

Jag frestas av att kasta mig naken i vågorna eller volta ner från berget i det glittrande vattnet. Springa i den heta sanden längs stranden eller klättra i berget ovanför. Surfa i vinden och känna hur brädan lyfter i vågorna eller efter kraften i en gipp. Likadant frestas jag av mitt söta sällskap, en annan naken skönhet eller ett par som är där och njuter, frestas och tänder som jag. Då frestas jag av deras exhibitionistiska sida, hur de är, rör sig, bjuder in med blicken eller är fullt upptagen med sig själva eller sin partner och tänder på att andra ser hur de är, rör sig och bjuder in.

Då jag tänder när jag får kämpa med att krawla i stora vågor en bit från stranden, kämpa mig upp för berget där ovan eller stå emot vindens kast i ett vindsurfingsegel, tänder det mig förstås lite annorlunda när det är sensuellt, erotiskt eller nästan djurisk kåthet. Att ligga där på stranden helt öppet, eller mer undangömt i en skreva i berget med en partner. Se hennes bröst tighta till och vårtorna lyftas. Se henne smeka huden med varm olja och när hennes blygdläppar fuktas, hennes blick som blir djup och fylld av åtrå, läppar som putar och smekande händer som vill. Då tänder jag helt annorlunda, men kanske med samma kraft och glöd, som i en volt från klippan vid havet, men ändå väldigt annorlunda. När hennes blick letar sig över min kropp, smeker den och slukas av mitt växande stånd, och hon ler. Då tänder jag ännu mer…. Andra som ligger bredvid, nära så att de kan se, och vill se, letar med sina blickar för att se mer, och tänder kanske också de av förväntan eller hopp om att uppleva stunden mer och vad som kommer sen. De som ligger lite längre bort för att se precis vad som händer kanske tänder på en erotisk känsla som sprids som vinden och vill se mer, eller lever vidare på deras fantasi om vad som sker.

Det tänder mig av att andra ser, kanske njuter, frestas eller tänder på vår lust, inoljade former eller växande erotiska zoner och att de får inspiration till själviska aktiviteter eller erotiska lekar med sin partner.

Jag tänder också på andras lust, erotiska smekningar eller kåthet, när jag ligger nära andra, eller lite längre bort. När de tänder på att andra ser, får erotisk inspiration eller visar sin kåthet.
I bland är bara känslan varm och njutbar, ibland mer erotisk och ibland blir jag riktigt kåt. Jag kanske bara njuter och stunden, känner solen steka min rygg och vinden virvla i mitt hår, och jag ler, spelar mer musik i lurarna och vilar huvudet på handduken framför. Eller så känner jag mer av den sensuella eller erotiska stämningen och låter min blick dansa över formerna och leta efter ögonblicken som skänker extra njutning. Jag kanske låter våra blickar mötas och våra leenden bjuda in till mera spel. Det kan ju stanna där och vi delar upplevelsen med lite extra pirr och värme, något vi kommer minnas på var sitt håll ett tag, som en av de där tillfällena, ni vet, som gör sommaren till det där extra. Men ibland så växer kåtheten och tanken bli handling och vi börjar spela i samma pjäs. De den andre gör får ett svar som hon eller dom svarar vidare på. Dom kanske ser hur min kåthet växer, kanske är det andningen, blicken, det lilla bettet i underläppen eller min hand som kramar sololjan ur huden. Hon eller dom kanske ser mitt stånd växa och hur jag sakta smeker mig. En blick, putande läppar eller en vinkning som säger mer….. kan elda på min kåthet mer och styrkan i min onani. Det kanske går för mig där och då, eller så låter vi pjäsen fortsätta längre. Vi är kanske nära, men skulle kunna vara närmre. Om vi har samma tanke kan vi hamna där, alldeles bredvid eller så tar vi över varandras kåthet och låter den blandas i ett.

I bland serveras glassen på en helt annan plats och kanske inte alls jorgubbssorbet eller salt kola, men den kan vara lika njutbar, frestande och tändande ändå.

Jag är en heterosexuell man som njuter, frestas och tänder på både kurviga och tighta kvinnor och par med olika läggning och identitet. Ålder har sällan betydelse. Utstrålning, sinne och uppförande spelar däremot nästan alltid en stor betydelse.

Ni som sållar er till gruppen som liknar mig? Eller som är av annan läggning, identitet eller par tillsammans; njuter, frestas eller tänder ni som jag på en exibitionistisk eller voyeuristisk ådra som får det att växa i er…..? Och vad gör ni för att svara på den känslan……?
Vad har ni för erfarenheter och vad kände ni?

Svara gärna här eller med PM

Författarens egna ord om alstret:
Jag njuter, frestas och tänder! Eller något av det. Gör du/ni på samma sätt eller annorlunda? Och beror det på att vi är annorlunda eller tillhör en annan grupp….. Men på ett helt annat sätt!

Print  Alster ID 30220  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.