Må-bra-sex
Må bra sex

Vi har alla hört talas om kk och friends with benefits. Det är lugnt. Det är inte alls ovanligt. Men kan man börja söka sexrelationer med motiveringen ”hälsofrämjande effekter?” Sex är antagligen en av de saker som vi som människor generellt mår bäst av. Eller ska vi vara tydliga, fysisk beröring och närhet. Det gör at vi frigör hormoner, vi blir lite gladare och så vidare. Det där är ju påståenden, fäkta som de flesta av oss känner till. Men min enkla fundering är när börjar vi se detta som en kontaktsökande orsak? Varför inte kalla det för ”må bra-sex.”

”Hej jag är si och så gammal och jag söker hen som vill träffas, dela närhet och ha sex regelbundet för de hälsofrämjande effekterna.” Vi ses, vi mår bra ihop vi ligger, vi käkar och möjligen skedar vi med för att få ut maximalt hormonpåslag. Vi ses minst 3 gånger varje månad för att ha må-bra-sex” när ser vi kontaktannonser av det slaget?

Är det moraliskt försvarbart? Samtidigt uppfinner man hjulet igen? KK fyller ju egentligen det behovet? Fast samtidigt så hade jag fått den bilden av att vi skaffar kk för att man har ett sådant behov, man är så kåt. Detta är ju bara för att man ska må bra, lite som en preventiv insats mot höstdepp och en åtgärd för att stärka ens mående om man känner sig låg, har ångest och för mycket stress i ens kropp och tillvaro. Syftet är alltså inte att man är kåt, syftet är knulla och må bättre

Vidare menar jag att vi bör anamma den teori, princip som främst Marika Smith förespråkar, bort med trerätterssex – tre-rätters-sex är sk förspel, penetrationssex och så mys efteråt- fram med buffesexet. Många har sedan länge praktiserat buffesex, men skönt att ändå få en bra term på det. Buffesex handlar om att man väljer vilka sexuella aktiviteter man vill ha.

I ”må bra sex” är naturligtvis fysiskt möte att föredra. Men man ska inte underskatta det digitala. Det är bättre med digitalt sex, ex sexting, webcam osv än inget alls. Det ger ändå litet tillskott av de där måbra-hormonerna. Motion, beröring – kan man få genom att man smörjer in sig själv med hudlotion- sex- inkluderar allt som gör dig upphetsad ex telefonsex- är de tre bästa gåvorna man kn ge sig själv utöver att minska alkoholintag och helt avstå från tobak. SÅ varför skulle vi inte ha kontaktannonser där man enbart söker någon för att ha ”måbra-sex.”

Författarens egna ord om alstret:
Rfår man söka någon bara för att må bra i höstmrkret

Print  Alster ID 29879  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.