Varför välja bort då vi kan välja till
En del personer pratar ibland om vaniljsex och bdsm, som om et är motpoler. En del vill göra det till att man är som i en fas i livet då man är vanilj och en då man inte är det utan sm. Andra menar att man självfallet har både och i en relation men att det fortfarande är två olika saker.

Så har jag aldrig sett det. Jag ser det snarare som att vaniljsexet är en grundpelare. Om vi ser det som en tårta. Vanilj är en del av tårtbottnen, bdsm en annan. Hur skär du en tårta? Uppifrån och ner. Du har ju med samtliga bottnar när du lägger upp tårtbiten på tallriken? Samma sak med det där fysiska och psykiska osv. man har väl med lite av varje. De psykologiska aspekterna är ju hur viktiga som helst, men så även de kroppsliga. Ibland vill man få tantran till att den enbart är en mental bit till skillnad från ”vanligt sex” som då är fysiskt och eventuellt kanske inte så mentalt. Tantra är visst beröring och även genitalierna inkluderas. Men hela kroppen får vara med och själen. Och jag menar att vanligt sex också kan rymma hela själen, alla sinnen.

Varför ska vi skapa motsatsförhållanden. Vi väljer det ena eller det tredje? Då allt kanske bara är en tårta med olika bottnar. Man skär uppifrån och ner och får med samtliga bottnar eller hur? Sen kan en tårta ha två eller tre eller fler bottnar. Men de flesta tårtor har åtminstone två lager av bottnar. Jag delar helt enkelt Marika Smiths syn, vi ska inte ha trerättersex, vi ska ha buffébordsex. Det vill säga vi kan vakna på morgonen pilla lite, kanske slicka lite gå upp och dricka kaffe. Sen kan vi knulla lite och åka och handla. Komma hem, göra mat, piska lite. Pulla lite på kvällen. Vi måste inte alltid köra trerätters. Vi kan äta enbart förrätten. Eller kanske gå all in på grönsakerna och ge fasiken i allt annat. Utifrån det tänket menar ja att man även måste kunna prata om en tårta. Det är inte så att man måste välja bort, att det är motsatsförhållanden, bdsm och vanilj kan rymmas i samma tårta. Det är inte ett dugg konstigt. Varför ska man välja bort när man kan välja till?

Författarens egna ord om alstret:
Vanilj och bdsm är wow

Print  Alster ID 29731  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.