Erotic slavehood - training With miss Abernathy


Boken är lättläst men skriven på engelska. Den finns att köpa om ni söker på titeln ”Erotic slavehood”. Då jag sökte kostade den 169 kr.

Författaren skriver i förordet att boken är skriven för Dominanta som vill ta sin undergivna till en ny nivå, för dominanta som vill ha tips på olika övningar eller undergivna som för tillfället ej har en dominant partner och vill utveckla sig själva.

Boken innehåller beskrivning av 50 olika lektioner i så varierade ämne som lydnadsträning via hushållsarbete till personlig hygien.

Boken innehåller i grunden ett program som sträcker sig över flera månader upptill ett år. Oerhört formellt och övningarna är ofta teoretiska och skall utföras av den undergivna.
Mitt intryck är att detta är på en högnivå och för ett speciellt syfte. Detta riktar sig till de som har en långvarig relation och bor tillsammans. Detta om hela programmet gås igenom, lite pretansiöst för min smak. Skulle detta vara aktuellt så hade jag kunnat tänka mig att plocka ”russinen ur kakan”. Det finns bra exempel i t.ex. lektioner om självkännedom och identitet. För de som tillämpar D/s under bdsm och sexuellt enbart så är detta program i mitt tycke för omfattande.

Som alltid så kan man hämta impulser och det är roligt att ta del av ett så omfattande program. Inte en bok jag skulle välja att köpa om andra alternativ fanns.

Författarens egna ord om alstret:
Träningsprogram i form av Lektioner i vitt skilda ämnen som kan ha relevans i ett D/s förhållande.

Print  Alster ID 28784  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.