Logga inBli medlem
Lelo Sona 2 Cruise + Get Real 7 inch dildo
Häromdagen läs jag hos en väninna att den klitorala lufttrycksvibratorn Lelo var hennes bästa inköp och eftersom skatteåterbäringen är på väg tog jag tag i saken och kollade efter vad den kostar. Priset skiljer sig rejält mellan olika butiker så jag rekommenderar att jämföra innan man köper. Jag kollade på pricerunner och den billigaste fanns hos MShop. Klickade hem Lelo samt en klassisk 7-tums kuk med sugkopp då jag saknade en sån, notan hamnade under tusenlappen.

Lelo Sona 2 Cruise är en lufttrycksvibrator i samma stil som min Pingu (Satisfyer Pro Penguin) men med stora skillnader som gör den mycket intressantare. Den platta sidan gör att den sitter bättre i handen än Pingu, som är lika rund åt alla sidor och känns klumpig i jämförelse. Leksakens mun/sugyta är större än hos Pingu, vilket är en fördel då den möjliggör större spridning av lufttrycksvågorna.

Lelo har tre styrknappar (av/på, plus och minus), 12 olika vibrationsmönster och 8 styrkor. När man sätter igång leksaken är den i någon mellanstyrka, så man behöver inte trycka så mycket på knapparna för att komma till en styrka som ger njutning. Jag är inte riktigt den som använder olika vibrationsmönster så jag testade bara konstant surr. Luftvågorna som Lelo skickar är starkare och djupare än andra leksaker, istället för att endast reta klittans huvud så känns vibrationerna över hela klitoris, djupt in i kroppen.

Det som gör Lelo Sona 2 Cruise unik är "cruise" systemet, som gör att när man trycker leksaken hårdare mot kroppen så får motorn en rusning och blir starkare en stund - det räckte gott för att ge mig den lilla kicken som krävdes för att komma.

Leksaken har en batteritid på en timme - jag lovar att ingen kommer att orka ladda ur batteriet på en gång!

En nackdel med Lelo är att den låter högre än andra leksaker jag använder, Pingu är tystare, Lush2 tystast. Om man inte behöver smyga och "duscha" som jag så är det inget problem alls.


Igår testade jag båda leksakerna samtidigt, satt fast dildon i badkarets kant och började rida samtidigt som jag riktade Lelon mot klittans knopp. Den kombinerade njutningen blev så intensiv att jag behövde sakta ner och pausa några gånger för att inte få slut på det för fort. När jag väl kände att det var dags att komma höjde jag intensiteten några klick, njöt av stunden, tryckte leksaken mot kroppen och kastades i en så stark orgasm att jag bankade pannan mot väggen. Pannan gör än ont i skrivande stund och jag är så glad!

***VIKTIG UPPDATERING***
Den här leksaken lämpas inte för längre oavbrutet bruk direkt mot klittans huvud, suget är så starkt att det kan tvinga fram blod genom huden. Använd inte längre än några få orgasmer. Ta pauser emellan!
Recension av nyinköpt leksak

Tillagd 2 apr 2021   Kultur- och faktaartiklar   #Egenupplevt #recension #sexleksaker #lelo #onani #masturbation #vanilj #orgasm #dildo

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024