Prostatamassage
Läst på Mshop så sanningshalten låter jag vara osagd!!
Finns mer att läsa om prostatastimulering på
www.familjeliv.se/forum/thread/77602477-buttplug-a-prostata

"Vad är prostatan?

Prostatan är en körtel som producerar vätska som skyddar och berikar spermierna. Du hittar den lilla knölen precis nedanför urinblåsan, framför tarmarna. När vissa celler i prostatan reproduceras snabbare än vanligt, uppstår en tumör – d.v.s prostatacancer. Du kan läsa mer om det här!

Prostatan är även känd som p-punkten – den manliga g-punkten. Precis som med g-punkten kan den vara svår att lokalisera och faktum är att de flesta inte ens vet om att den existerar.

P-punkten hittar du ungefär 5 cm upp i analen, precis under urinblåsan. Den brukar liknas med en valnöt; både till storlek och yta.

Genom att massera p-punkten uppnår du klimax, men precis som med den kvinnliga g-punktsorgasmen, så är den helt olik den du vanligtvis får genom t.ex. penetrerande sex. Den upplevs som mer intensiv och långvarig, och producerar mycket större sats än vanligt. Varför? För att du, samtidigt som du kommer, även tömmer prostatan på sin vätska.

Det är denna vätsketömning som minskar risken att drabbas för prostatacancer. Genom att du kontinuerligt tömmer körteln, rensar du den från celler som kan vara skadliga."

Författarens egna ord om alstret:
Läste detta på mchop, så sanningshalten idet kan inte jag bekräfta! Men är skönt....

Print  Alster ID 28580  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.