Logga inBli medlem
Jag vill skriva en f*cking debattartikel!
Följande skrev jag på mina sociala medier idag:

Hej vänner! Jag är på krigsstigen. Instagram och Facebook har under det gångna året stramat åt reglerna kring vad man får och inte får posta gällande kroppar, naket, s3x etc; kort och gott utformat strängare regler kring censur som medför att flertalet konstnärer, modeller, fotografer och artister begränsas i att synas och verka i sin proffession. Detta är förödande! -vanligtvis också, men i synnerhet nu under rådande pandemi (jag har fått känna på det här litegrann nu under hösten sedan vi lanserade vår nya podcast S.M.O. exempelvis). Jag är sugen på att formulera en text kring det här! Jag är bra på att uttrycka mig i text och jag är dedikerad när det gäller att slutföra en uppgift! Det vore fantastiskt om jag kunde teama upp med några artister/modeller/aktivister/profiler som känner att det här är viktigt, att vi behöver diskutera det här utifrån rätten till yttrandefrihet osv och om vi gemensamt kunde samlas kring en text som kunde gå i tryck på någon väletablerad tidning. Vem är med mig? Skriv i kommentar eller skriv meddelande till mig. Dela gärna vidare ❤ Tack!
Foto: Åke Cappelin Ake Cappelin - Creative Output
Söker artister/modeller/profiler/aktivister som vill vara med att skapa en debattartikel på ämnet censur i sociala medier och yttrandefrihet.

Tillagd 18 dec 2020   Debattartiklar om sexualitet och identitet  

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024