Log inRegister
Filmrecension Dog´s Don´t Wear Pants
Igår kväll fick jag tipset från en bekant att det fanns möjlighet att se filmen Dog´s Don´t Wear Pants gratis på Draken Film. Jag har länge velat se filmen men inte haft tid eller möjlighet. Jag tyckte heller inte det var något intressant att se på tv:n. TV4 visade visserligen tv-programmet "Så mycket bättre", men jag hade ingen lust att titta på programmet då jag tycker TV4 har gjort bort sig sedan de började med all reklam!

Nej nu var det äntligen dags att se filmen jag länge velat se Dog´s Don´t Wear Pants. Jag ska inte försöka spoila för mycket för jag antar att det finns många härinne som inte sett filmen.

Filmen handlar om den ensamstående pappan Juha som arbetar som kirurg på ett sjukhus i Finland. Man får även följa Juhas dotter Elli som vuxit och blivit en självständig tonåring. Juha förlorade sin fru i en drunkningsolycka, han har svårt att gå vidare och släppa in människor på livet. Av en ren slump träffar han på en dominantrix (dominnan) vid namn Mona och de inleder en förbindelse med BDSM-inslag. Psykisk dominans, piskning, animal play samt Juhas fascination för strypning leder dom båda till att tänja på människans sinnen och gränser.

Vad tycker jag om filmen? Jag gillar den men jag tror att för en vanlig vaniljare så skulle hen ha svårt att kunna förstå den om man inte är själv insatt i BDSM-världen å andra sidan är väl filmer till för att skapa debatt!

Denna film är ingen enkel romantisk film utan en film som väcker skratt (ja den innehåller viss svart humor som ibland kan få mig till skratt), smärta och den öppnar upp människans dolda sinnen. Hur långt vågar jag som människa gå för att uppleva maximal njutning?

Idag är det sista dagen man kan se filmen gratis på Draken Film, du behöver registrera ett konto på sidan men det går fort!
https://drakenfilm.se/film/dogs-dont-wear-pants

You cannot see or post comments since you are not logged in.