Logga inBli medlem
BDSM filmen Dogs Wear No Pants Ett Mästerverk
This is the shit, det här är en riktig BDSM film

Filmen har 4 storylines

* Den manliga huvudkaraktärens förhållande till sin avlidna fru.
* Hans relation med sin dotter.
* Hans möte med en Pro-Domina.
* Hans emotionella resa.

Till skillnad från 50 shades of grey så finns det inga undertoner av att BDSM är något negativt.

50 shades of grey var en film som påvisade en manlig karaktär, som inte klarade av att ta de emotionella reaktionerna som den kvinnliga motparten hade, vilket belyste honom som en psykopat. En karaktär som aldrig hade accepterats i en etablerad BDSM miljö.

I den här filmen presenteras de två huvudkaratärerna som två starka människor.
Den ena kirurg och den andra fysioterapeut och samtycket är solklart i varje BDSM scen.

Det här är tough shit, för relationen blir S/M till edgeplay; där en del av det de samtyckte till inte skulle ses som lagligt enligt svensk lagstiftning. - Fast med samtyckte mellan två personer. Den här filmen påvisar inte en psykopat som i 50 shades of grey, för i den här filmen så får den sadistiska karaktären stora emotionella reaktioner av deras utlevnad.

Dialogen är typsikt finsk, fåordig och med hela finska folksjälens charm, som visar hur finnar kan kommunicera och förstå varandra med få ord.

Bildberättandet är klassiskt franskt med suggestivitet och hårda bildklipp till absurda kontnärliga närbilder och på detaljer.

Ljudberättandet är i samma stil där många realistiska ljud utelämnas och man fokuserar på en den unika känslan som finns i varje bild.

Skådespeleriet är oklanderligt, otroligt trovärdiga skådespelare.

Samhällsperspktivet.
Vi har i alla tider diskuterat hur våldsfilmer påverkar ungdommar och den här filmen som visar de mest extrema delarna av samtyckt BDSM, leder ju till samma frågeställingar, som av nämnda anledningar också bör diskuteras i dess nivåer.

Hela berättelsen framavlar många tankar.
En nära vän och legendarisk BDSM människa i Canada sa till mig ofta - "When are we using BDSM for the wrong reaons ?"

Den här filmen handlar mycket om det och gränslandet mellan när vi anväder BDSM av rätt anledningar till av fel anledningar, där vi alla behöver göra våra självanalyser om varför vi håller på med det här. Den ena partnern i den här filmen påvisar en viss nivå av oärlighet, som påvisar hur komplext sampelet är på det psykologiska planet mellan BDSM partners.

Själv, är jag nu över 50 år gammal och har gjort ougrundliga funderingar i mitt liv och min barndom omkring balansen mellan mor och far, och har kommit fram till att jag hade en mycket dominant mor och relativt passiv far och hur det eventuellt har påverkat mig.

Vi har ju inte så många filmer som tar upp BDSM på ett bra sätt, det här är en av dem och ett mästerverk.
Det är stor filmkonst som bör ses på stor filmduk och högt ljud.



/ Master C



Tillagd 7 apr 2020   Debattartiklar om sexualitet och identitet   #Disciplin #Psykisk dominans #Fysisk dominans #Piskning/flogging #Service #Skamlekar #Breath control

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
26 apr: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024