Att som man utsättas för smisk, och visst krävs det en MAN som är stark i sin manlighet för det!
”Smisk” – en av de mest centrala aktiviteterna i en Femdom-relation. För mig var det filmer med smisk som var ingången till BDSM och även om en massa andra aktiviteter har tillkommit förblir smisk en självklar och återkommande situation i en Femdom-relation.

När jag beordrar mannen att dra ner byxorna och lägga sig över knät för fostran förtätas stämningen direkt. Han kommer helt av sig, ser förvirrad ut och blir smått paralyserad. En autopilot aktiveras hos honom och mannen lyder som i trans utan att ifrågasätta. Man kan se hur generad han är medan han börjar klä av sig. Blicken är ömsom flackande och ömsom tittar han på mig som han vore förhäxad. Den vuxna mannen har med den korta ordern att det vankas smisk förvandlats till en handfallen pojke.

Väl liggandes med den nakna rumpan över mitt knä växer min ömhet för honom. De välvda, mjuka skinkorna som ligger framför mig är så inbjudande att jag skulle vilja sätta tänderna i dem – vilket jag också gör ibland. När handflatorna börjar smattra rytmiskt mot hans stjärt rycker han till. Spänner sig så jag måste tillrättavisa honom. Under smisket får han höra varför smisket utdelas och ofta är det för några försyndelsers skull. Fast ibland kan det vara preventivt eller bara för att jag känner för det. Självfallet kan det också vara som en markering av mina dominanta rättigheter.

Plågad av smärtan får han berätta om vad han har gjort fel, slarvat eller glömt och berätta hur han avser att förbättra sig. Han bannas efter förtjänst och får förstås tacka för smisket. Han inser att jag gör det för hans bästa. Jag har hela min uppmärksamhet riktad mot honom och hur han reagerar. Tid och rum försvinner och det är bara vi och det är ett ”här och nu”.

Hans skinkor antar successivt en ljusrosa, vacker färgnyans. Jag stannar upp och växlar med att smeka mjukt och jag håller honom hela tiden i ett stadigt grepp. Återupptar smiskandet, varierar tempo och hårdhet. Han gnyr, trycker huvudet i kudden och snyftar. Hans kropp trycks lite framåt vid varje klapp för att sedan glida tillbaka. Hans kuk gnuggas därmed fram och tillbaka över mina nylonklädda lår. Jag stannar upp och min hand letar sig ned. Jag smeker hans pung och når hans kön. Han rycker till och stönar lätt. Minsann, han är hård. Han är slynig också. Mera smisk och mera bannor. Så respektlöst att under fostran bli kåt. Han får veta att om han mitt i alltihopa skulle komma kommer han få veta att han lever. Då kommer rottingen fram.

Jag smiskar hårdare, håller honom stadigt i håret samtidigt som jag viskar i hans öra att detta är för hans eget bästa. Han hulkar fram att han förstår det. Stjärten är ordentligt varm nu och blossande röd. Jag greppar tag om en bit av hans skinka och vrider om. Han kvider av smärta och vrider sig. Det är roligt. Jag vrider mera. Kanske ska huden gnidas in med lite tabasco. Han har ju varit rätt olydig. Med den inbjudande rumpan i vädret framför mig kanske även en bit ingefära skulle vara på plats att föra in i anus. Oj,då. Han stönar av vällust när jag masserar ingången. Den rackarn. Återigen får han bannor och mera smisk. Jag för in biten ingefära och förklarar för honom varför han behöver den.

Han får med jämna mellanrum berätta för mig varför han ligger där över mina knän och hur han ska förbättra sig. Han är spak nu. Jag märker hur han har anpassat sig till situationen. Jag kan se i hans ögon hur påverkad han är av situationen. Han får en omgång till och han tar emot. Jag hör på hans röst hur förändrad han har blivit av smisket. Jag ökar till ett crescendo som ett avslut och övergår till smekningar. Jag stryker över stjärten, hans huvud, leker med hans hår och torkar en tår på hans kind.

Jag håller honom i min famn och stryker över hans rygg. Jag känner hur rofylld han är och min ömhet växer för honom och fyller mig i varje tum. Han är min. Han är min MAN. Denna ljuvliga varelse är min. Jag kryper ned bredvid honom och vi håller om varandra. Vi känner närheten till varandra. Inte bara kroppsligt utan psykologiskt, emotionellt och själsligt. Vi bara ÄR och jag är stolt över honom.

Det är i mina ögon oerhört manligt att kunna tumma på "manligheten" som mannen får göra i en Femdom-relation. Jag utmanar i Femdom den traditionella manligheten, laborerar med den - och det krävs mycket mod och styrka hos mannen för att klara av det. Den ytliga manligheten rinner av honom under smiskets inverkan och ersätts av…en djupare manlighet. Han har gjort detta för min skull. Att som man "tvingas" in i en förnedrande situation som provocerar manligheten inför den kvinna han håller av är - MANLIGT och stort. Det krävs en styrka att klara av detta.

Jag får sen dessutom möta honom som människa utan skal och i en total närhet. Det är hudlöst, intimt, innerligt, vackert och…mycket starkt.*****************************


En undergiven manlig vän till mig beskriver hur han upplever smisk:

Smisk är onekligen starkt och intimt. Och väldigt varmt och nära samtidigt. Det är på något sätt den stund då jag som undergiven är som mest undergiven, och kvinnan är som mest dominant. Och det är nog kombinationen av skammen och den oerhörda svedan som släpper loss de bådas roller så naturligt. Även om smisk utdelas "regelbundet" är det något som man inte kan vänja sig vid. Det är så otroligt starkt att få ligga över knät och få smisk på bara stjärten av sin kvinna och tvingas släppa loss alla känslor och släppa all stolthet.

Det är blandade känslor som möts och brottas när jag fått smisk, Skammen är som du själv skriver en väldigt intim del av agan, och när stjärten blottläggs inför kvinnan rodnar jag alltid på allvar. Själva agan är i sig väldigt omhändertagande kan jag känna. När jag känner att min kvinna håller mig på plats över hennes varma knä, samtidigt som hon fullt ut nyttjar sin rätt att fostra mig, är det minsann en kombination av värme och stränghet jag känner. Den känslan blir bara starkare i takt med att agan blir strängare och jag mer och mer tappar kontrollen och ger vika för hennes vilja. Att efteråt få förlåtelse och ömhet är ett oerhört erkännande av min kvinnas bestämmande roll i mitt liv.

Varje gång som jag skall få smisk på allvar känner jag oro...! Och emellan gångerna glömmer jag bort hur det verkligen känns. Skammen över att få lägga upp stjärten bar över knät på kvinnan är också lika stor varje gång. Men framför allt går det inte att vänja sig vid svedan.... Varje gång har jag tänkt att "denna gång ska jag ligga still och behärska mig". Och varje gång bölar och tjuter jag okontrollerat i takt med att agan fortsätter....Jag känner nog dominansen som tydligast när jag får smisk. Att få smisk låter i mångas öron som något lite banalt och larvigt. Men att få rejält med smisk på bara stjärten gör oerhört ont! Det går inte att hålla emot känslor och tårar! Det var något oerhört starkt som händer inom mig när jag fick smisk

Författarens egna ord om alstret:
Att som dominant kvinna ge smisk och som undergiven man motta det - bådas perspektiv belyses.

Print  Alster ID 22797  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.