Preludium till hur man närmar sig en - undergiven av Lord ByronDetta är ett fängslande ämne tycker nog de flesta men jag har verkligen funderat på hur man bör gå till väga. Nu är detta ingen flirtskola tyvärr utan det får man läsa om i andra dagböcker som jag skapat eller andra eminenta guider av bröder och systrar i detta tarvliga värv. Jag tänker mer på hur det som komma efter skall hanteras. Jag misstänker att det finns mycket åsikter i ämnet och hoppas på och fruktar naturligtvis er kritik, klok man som jag ändå är.

Det är bra att börja prata om erfarenheter från andra förhållanden först. Att pejla in var på resan subjektet eller objektet befinner sig. Detta är högst minerad mark men jag tycker nog att man bör kliva in här ganska raskt. Går det åt helvete är det bara att stöppla ut på benpiporna efter brisaderna. Men om man inte vet var den undergivne befunnit sig de senaste två tre förhållanden så är det lite lite som att bjuda in en black box i sin dominanta kammare och det kan bli både väldigt spännande men samtidigt väldigt knepigt. Ett stalltips nu är att inte hålla på och jiddra massa domme munläder kring detta. Please, behave och var varlig i detta skede. Det är minerad mark för många undergivna att tala om ex och deras inverkan på dem och undergivna är i regel väldigt lojala så här kastar ni bara in grus i ert eget maskineri om ni stövlar på i ullstrumporna. Locka ur er de viktigaste delarna utan press, hemligstämpla och se till att den röda tejpen sitter i femtio år. Detta är mycket förtroendeskapande om det görs på rätt sätt och med ett ärligt uppsåt. Jag vill förstå vem du är och varför du har hamnat där du hamnat.

Efter att man känt att man kan prata om historien så kan man göra ett nedslag i nutiden. Börja bygga en långsam distans dominans som ofta bygger på det mentala. Håll dig i cyberrymden ett bra tag. Kommunicera högt och lågt och vänta på en invit. Undergivna ger sjukt sköna subtila inviter så håll för helvete korpgluggarna öppna. Det kommer en liten rad rätt som det är som är lite mer flörtig eller öppen. En tolknings rad. Det kan vara en hit eller dit. De flesta undergivna är smarta på det sättet att de vill gärna visa när du skall ta ditt initiativ. Vänta ut öppning och gör ett subtilt motdrag som andas av lite mer styrning och riktning. Båda vet att det är en honugsfälla men kliv av den höga hästen och plocka upp den fallna damen i famnen.

När du väl har henne där så tycker jag att man bör ses. En dejt skall det inte vara på ett traditionellt sätt. Det skall vara en aktivitet. Något att tala om och göra tillsammans. På det sättet kan man glida in och ut ur aktiviteten och sin dom/ug space på ett naturligt sätt. Så att man get henne space att inte känna sig trängd. Var försiktig med kroppskontakt. Visa respekt för hennes integritet och var artig men mjuk. Fika inte... Kemi fika är något för studenter inom vetenskaperna kan vi inte komma överens om det. Mer krystat kan det inte bli. Kemi i hjärnan är något för anala neurologer och inget vi dominanta bör ägna sig åt.

Nu när man vet lite mer om varandra så kan man med lätthet öppna upp djupet. Man vet efter att ha setts i typ tre timmar om detta är en medioker barn karusell eller spökhuset det är frågan om. Nu kan man be henne öppna upp sin undergivenhet och i textform börja förhöra sig om vad det är som fröken i frågan om är begiven på att låta en stoltsera med i olika former av kinks och perversioner. Nu börjar åkturen i form av en ett milt förhör om hennes knappar, knoppar och inkrökta depraverade skrymslen i slamphjärnan som undergivna är synnerligen unika i att ha utvecklat. Det är underbart mina vänner att skruttinera och undersöka allt med dominansluppen och ha farbror doktorn i pervorrocken på sig. Mild tvångströja anbefalles. Ju mer godsaker det ramlar ur flickebarnets mun desto mer matas repertoaren av sessions partituret fram. Men här kan man höja ett mycket starkt VARNINGENS FINGER och det är att nu etableras även tydliga gränser för vad man som dominant kan och inte kan pyssla med. Checklistan med dos and don'ts skall vara komplett och huggen i granit när du är klar.

Sen dejtar man med hela pappi tomtesäcken full med allehanda fröken klappar, väl inslagna i guldpapper och rosa rosetter och njuter av synen när hon hoppar jämfota så att man nätt och jämt kan skymta den lilla trosan under kjolen.LORD BYRON


Print  Alster ID 22641  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.