Hur närmar man sig 24/7 och mer TPE liknande relationer och får dem att fungera
Jag har under dagarna som gått blivit allt mer inne på att expandera mitt BDSM liv. Jag har haft många stora privilegium i de väldigt fina undergivna kvinnor jag mött som givit så mycket av sig själva. Det har nästan alltid legat under ytan att jag är mer eller mindre permanent dominant mot de kvinnor jag ansett vara mina och de ansett att de tillhör mig. Men jag har inte velat ta det ett steg längre. Kanske därför jag allt som oftast sökt mig till kvinnor som varit nybörjare eller inte varit så hardcore och ganska mycket format dem och deras sexualitet. Just det att kunna påverka en kvinna är väldigt få förunnat känner jag. Det är i det som min stora tillfredsställelse ligger. Makt är bara ett medel. Bara tanken är att jag skall vända allt emot dig är extremt lockande men samtidigt en mycket stor utmaning för en undergiven kvinna, jag är en intensiv person och jag skulle vilja säga att mitt sätt att kunna hantera situationer på är väldigt verserat men samtidigt stringent. Min oro är väldigt stor kring de långvariga effekterna de kan skapa hos någon man tycker om. Speciellt som att min starka övertygelse om att jag redan nu har en kapacitet att påverka kvinnor i väldigt stor utsträckning redan och att den förmågan kanaliseras allt mer mot ett enda föremål och det är du. Det ställer helt andra krav på både mig själv och den som jag väljer att ta i min famn.

Så varför växer denna känsla av att man vill ha mera? Varför är jag inte tillfredsställd med att vara helt uppe i dom-space på en fest? Ett forum där jag kan djupdyka ner i depraveringens sköna källa och känna att jag "flyger ja jag svävar fram" Där jag möter de undergivnas blickar och de antingen låser sig vid mig eller tveklöst undviker mig. Det uppfyller mig inte att bli matad med undergivenhet på det sättet längre, det är vackert, men som en sommaräng en ganska kort upplevelse. Ja det känns alltså inte dåligt men samtidigt så är det svårt att känna den där genuina känslan av stark intimitet och närhet som det innebär att konstant ha ett band till en kvinna som bara växer och växer över tid. Ett Tills man är helt sammansvetsade och upphör lite att vara en person för att uppgå i något helt nytt och okänt. Jag har nog aldrig riktig sett på tvåsamhet på det viset. Det är dags att börja bygga ett fundament som är lite större och lite vidare. En platform som är något som klarar stå emot tidens tand och vädrets makter.

En liten fröken sade till mig en dag att hon tyckte att jag skulle starta en sekt. Det var ganska märkligt för att jag har ju en dragning till slutna sällskap eller små grupper av individer som till viss del har en gemensam grundsyn men trots detta tar hänsyn till individuella behov. Nästan alla undergivna jag har varit involverade i har varit ganska fokuserade på sig själva och många har genomgått olika former av kriser och haft det ganska tufft i allmänhet. Jag är kanske en klippa att luta sig emot men bara ibland har både jag och den undergivna fått erfara. Jag är tyvärr ingen service dominant eller top... Det kan man liksom bara fetglömma. I mitt förhållningssätt så strävar jag efter att balansera upp det jag åstadkommit på ett eller annat sätt. Jag har ju starka faderliga tendenser och även min bushwacka intuition som gör att jag överlever det mesta men den kan naturligtvis även vara en rådgivare och axel att gråta ut emot både för mina egna oförrätter och andras.

Man frågar sig stilla var min undergivna service dominanta med-kvinna håller hus? Hon sitter liksom på halva grunden och jag på andra. Man drömmer om det här flock-lika tillståndet där man som par potentiellt kan ta över vilket rum eller vilken situation som helst och vända den till njutning och stark depravering. Jag säger det sannerligen vad är en bal på slottet när man kan erövra hela slottet?LORD BYRON

Print  Alster ID 22593  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.