Hur kukar man en ängel? Av Lord ByronJag har kukat en ängel, om detta må ni berätta, för jag ger er bara sanningen en gång och endast en gång. Så lägg varje stavelse på minnet mina älskade vänner.

Det var en gång en hora, en fallen kvinna. Hon gav sitt kön till den som bad om det på hennes vis och det var sällan det vackraste man skådat. För varje kuk hon tog såddes ett litet frö i hennes rygg, Det var en synnerligen flitig hora denna lilla flicka. Hon var omättlig och kunde svälja fasansfulla mängder med kuk utan att ens blinka. För horan finns det inga begränsningar, hon slukar allt som kommer i hennes väg skoningslöst. Många aningslösa män har fallit för hennes svarta och depraverade svalg, hennes alltid savande sköte som lockat både rik och fattig i fördärvet. De driftigaste har även äntrat hennes förbjudna helgedom och för evigt lidit förbannelsens kval över de trånga och mörka. Trots att horan arbetade sig igenom en skog av kukar som stod som spett i givakt vart hon än gick fick hon aldrig nog, mången man ville fängsla henne och gömma henne för att plockas fram för att användas vid väl valda tillfällen men hon undflydde dem alltid då modiga och dumdristiga kukar fanns att tillgå i mängder och åter mängder. Men en vacker dag bestämde sig hora att hon skulle sluta hora. Horan såg något som ändrade horan för gott, denna syn som hon fick var bland det okristeligaste bland det okristerligaste en hora kan uppleva och när hon skådade in i helvetets portar brast ryggen upp och för varje kuk som sått sin säd i hennes hål trängde det nu ut en svart liten fjäder. Horan förvandlades över en natt till en svart ängel. Ängeln förstod att hennes aptit på kuk skulle bringa henne i fördärvet och att hon aldrig skulle kunna resa sig igen för att sluta sina läppar runt det hon älskade som högst nämligen, en KUK. Horan såg plötsligt med klarhet att enkom horan var en dödsdömd återvändsgränd full av kukar utan kärlek eller värme, en golgata vandring av svikna löften eftersom kukar inte kan varken känna eller äkta en hora utan bara doppas i hennes sköte för att sen rata henne i avsky när de förstår att denna hora är till för alla och en var som har en lem som reser sig i förtjusning i åsynen av henne med stort H.

Så den fallne ängeln vek snällt ihop vingarna sina och gled långsamt in i vaniljträskets förbannelse och horan gömdes djupt nere i hennes lilla lilla tå där hon spenderade sin tid längtandes efter enorma kukar i mängder. Ängeln med svarta vingar valde sin man och sitt liv och förnekade sin sanna natur till fullo. Lyckan var en vacker fernissa som sig bör, allt enligt konstens regler och manér. Men inombords den unga fröken brann det en liten svart låga av synd, den flämtade efter snuskigheter och depravering men fick föga näring då ängeln ignorerade sina sjukligt syndfulla begär och var den goda hustrun som propert uppförde sig. Men lågan som brann i hennes till brädden fyllda hjärta av kärlek och längtan efter kuk kunde inte släckas och när hon en dag väl beslöt sig för att nu fick det vara nog så gick hon ut på gatan och bredde ut sina vingar, de fjädrar som en gång varit små hade under tiden växt sig stora, starka och hårda. När hon slog med vingarna reste sig alla kukar i land och rike runt och tog genast sikte på hennes vistelse ort. Ja en var som var begiven på kvinnokön kunde helt enkelt inte härbärgera sig utan lämnade vad de hade för händer och med stirrig blick och handen runt sina köttsvärd började de utkämpa en blodig strid om hennes gunst. Hon såg roat på medans kukarna for runt henne i en evig svärm av hets och dårskap. En här av kukar stod i brand runt henne och när hon önskade roa sin sköna fitta ett slag så valde hon ut en kuk att konsumera men kasserade denne då den gjort sin plikt i henne och kastade tillbaka den bland pöbeln som kämpade om hennes gunst.

Dock fanns det en man som under mycket stort möda och besvär lärt sig konsten att inte låta kuken styra särdeles mycket här i livet. Det var en ansenlig och respekterad kuk i de flesta delar av det mörka riket men han var en diskret man som inte var slav under sina begär utan bemästrade dem till fullo. Mången fitta hade irrat bort sig i villfarelsen om att de kunde snärja honom men han stod som huggen i granit och lät sig inte lockas in i någon ljumma grotta. När han så passerade förbi allt ståhej runt kukängeln med sina svarta vingar blev hon högst förbryllad. Vem var detta som månde passerade utan att kasta sig fram för att visa sin resta lem för henne. Han var ingen vän av kalabalik utan slöt sin svarta rock runt sin kropp bligade lugnt och stilla på spektaklet. Kukarna hade fullt sjå med att gruffa sig fram runt henne och märkte inte hur han vände henne ryggen och började sin vandring mot en annan evighet. Detta gjorde horan nyfiken men eftersom hon inte var van vid att jaga en kuk visste hon inte hur hon skulle ta sig till. Hon ropade hans namn och han vände sig sakta om bland alla män med kukar som hade vispat runt henne i många och långa veckor. De första han sade till henne var:

- Ingen fitta äger mig, vill du vara min må du ge din till mig att nära och vårda. Om du vill ha min kuk får du be om denne. Är du följsam så ger jag dig rikligt av den när helst du vill eller icke vill. Jag kommer långsamt att ta kontrollen över din lust och din fägring till många mäns förtret och vrede.

- Men du skall ju tråna efter mig! Du måste bekräfta mig annars dör jag kukdöden och jag är så rädd för detta, o du slake man.

- Om du ger dig till mig du kuk-ängel så lovar jag dig att se till ditt hjärta då jag är klarsynt och låter ej mitt omdöme grumlas av den gudomligaste fitta en man har skådat.

- Men ingen har någonsin kunnat stå emot mig, varför är du sådan omänsklig man?

- Jag är den som ser igenom hela dig, och skåda det ljusa och det mörka. Jag kan frammana ljuset i ditt mörker och mörkret i ditt ljus.

- Jag har aldrig mött en man som dig, jag vill ha dig.


Vid dessa ord reste sig rocken vid mannens blygd och Kuk-ängeln såg med förundran på honom och hans ansenliga uppenbarelse och han log ett varmt leende men i hans ögon såg hon kylan som spred sig genom hennes kropp och tände en eld i hennes hjärta som fick ängelns sköna fitta att ofrivilligt dra ihop sig.


- Lämna då ditt namn Kvinna1986 och bliv min Kuk-ängel min kära flicka.


Så började mannen och kuk-ängeln sin gemensamma vandring hand i hand, många hinder skulle kanta deras väg ty sådan är kukarnas och fittornas värld att de står och bankar på porten till kuk-ängelns hemvist båd dag och natt. Hon roar sig fortfarande med att ge dem en liten munsbit då och då men hennes sköte vet att vänta på den slake kuken med stort K. Mannen bidar tålmodigt sin tid då han vet att Horan som numera är en Kuk-ängel när en längtan som hon själv räds men som så småningom kommer att få henne att flyga till platser som få har fått uppleva och där kommer den ickeslake mannen att vänta på henne i all sin resligaste prakt.


LORD BYRON

Print  Alster ID 22538  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.