Slyndekryptering min fetaste kink av Lord ByronJag vill höja ett varningens finger.

Utnyttja aldrig en slyna som inte är i en position där hon vill bli utnyttjad. Du får bara betala dyrt sen ändå.

Varje slyna är sin egen slyna. Om dominanta män bara förstod vitsen att ödmjukt lyfta blicken fån sitt bultande köttsvärd hade stormen i denna lilla pöl av förnedringsvilliga fröknar stillnat på ett par dagar. Jag har extremt svårt att förstå att man som dominant man inte vill dekryptera sin slyna.

En slyna är ett magiskt pussel!

Oftast är det sju resor värre än Rubikskub men det är galet underhållande att sysselsätta sig med detta. Detta är utan tvekan min STÖRSTA kink.

SLYNDEKRYPTERING.


Om man nu tror att man är dominant vilket majoriteten av dominanta män tror, så har ni faktiskt väldigt en sjukt låg kvalité enligt min erfarenhet. Detta bygger dels på empiriska fakta från x otaliga fröknar som jag konverserar med här inne, samt att en stor del av manligheten härinne håller på att sticka ned sina köttsvärd i brevlådor konstant. Minst cirka femtio om dagen. Det de märker att det är en jävligt rabiat slyna som hugger på den och det var ju för fan inte så undergivet precis...

Gud vad undergivna slynor är jobbiga alltså!

En slyna måste studeras, värderas och dekrypteras. Det tar tid fan i mig. Ju mer häftig slyna det är frågan om desto mer komplext pussel är det frågan om. De som tror att de kan bygga om en slyna kan ju ta och börja med ett års praktik på Säter och se hur lätt det är att bygga om tokiga personer hjärnor. Klarar ni att lägga ned Säter är ni välkomna hit och lägga ner DS och idka harem med samtliga hopplöst trötta slynor. Man måste förstå att varje slyna har sin egen unika slynbana. En slynbana är hur slynan går från att till synes vara en stängd mussla med attribut av en slyna till att bli en underjordisk djuphavssjö av rang när det gäller sköna perversiteter. Alltså måste man dekryptera varje litet steg till hur man får henne att trippa fram på banan helst liiite mot sin egen vilja lite så att hon blir riktigt på gång.

Att mappa upp en slynbana gör man genom att prata. Man pratar om allt möjligt men man har slynradarn på högsta möjliga sökbara frekvens. Slynor ger ifrån sig små hemligheter hela tiden men om man bara står mitt på gårdsplan och glor på den blå svullna toppen på sitt eget kön så tappar lätt man att slynan borta vid uthuset ger ifrån sig små detaljer om vart dörren till slynvärlden ligger. Ens viktigaste uppgift är att göra ett omfattande slynbibliotek med hyllmeter av tät och gedigen fakta kring damen i fråga. Under tiden hon läcker slynfakta så underhåller man henne. Det kallas att flirta. Ju mer man flirtar desto mer läcker en slyna. Här måste man vara extremt noga med att inte hålla på att talla på slynan alls. 99% av slynorna är neeeeeedy och tro det eller ej så hat/älskar de sin needyness. Det är där de är svaga, panikartade och skitnödiga överlag och det gillar de inte... Att förstå en slynbana handlar alltså om att kartlägga hela vägen från HEJ vem är du till SPRUTORGASM, där satt den ja! Har man inte mappat upp hela vägen har man inte gjort sin läxa som dominant man och slynan är bara mer eller mindre krånglig och snart så är hon ett pain in the ass!

Det var ju inte så tanken var från början va? Att det var den dominante arsle som skulle svida??????

Varför skall man då bemöda sig med detta? Kan man inte bara få lite undergiven fitta och så är det bra sen? Måste vi vara sådär feely -touchy-needy-emotional-nervy-loco? Alltså DOMINANS handlar om kontroll. Har du inte kontroll på din slynas helt unika slynbana så är du inte dominant rätt och slätt. Javisst man kan ju provsitta en formel ett bil alltså. Men för att köra 24 timmarsloppet krävs det att man har hjärnkoll på slynbanan. Alltså den som inte bryr sig om att lära känna sin slyna utan och innan och förstå hennes väg till en blöt snuskig liten fröken är enligt min mening sällan värd henne. Vad är det då som får henne att ge ifrån sig bitar av sig själv och blotta sig? Det ordet heter TILIT.

En slyna som skall vara beroende av dig som dominant man. Hon vågar bara vara det om hon känner att hon kan lita på dig. Vad just hon behöver för tillit kan man inte köra på recept. Varje slyna har sina svagheter som gör henne needy och behövande. Det är hennes USP (unic selling points) alltså där hon säljer sin lust/själ/kropp till dig och är man en bra dominant man är det till och med gratis! Amatörer får ju ofta betala för sig med fancy bilar, resor, underkläder,hotellnätter etc. Ja you name it.... Tillit uppstår genom att man först visar att man är någon som man kan lita på. Enklast är att göra som man säger. Säger jag att jag hämtar klockan 19.00 gör jag det. Säger jag att jag skall ringa gör jag det. När jag pratar med min slyna så ser jag bara henne. Jag skall inte stirra på min egen kuk för att meningen med allt är att hon skall göra det inte du. Du får henne att sakta vandra med blicken dit genom att se på henne. Att bekräfta henne. Nu blir det sjukt farligt. För här ligger en jävla rysare och döljer sig. Två needy jäklar kan inte har D/s dynamik och slynbanan går upp i rök på en sekund, så passa dig jävligt noga. Som dominant kan du inte bekräfta henne på ett needy sätt för då är du helt rökt min gosse! Hon måste vilja ha dig mer än du vill ha henne, initialt är detta extremt viktigt. Nästan alla dominanta går in via muffen, det är en jäkligt jobbig väg att gå för muffen den är helt illojal mot vem som är dominant. Vill man ha en fullblodslyna går man in i huvudet först och skapar mycket stark tillit till sig själv. Detta tar tid och mycket kraft. Vi pratar om samvaro runt veckor utan att du ens får slänga ett getöga på gylfen om det är en riktig praktslyna.

När tilliten är etablerad då ramlar hon av sin pidestal rätt som det är. Det kan hända när fan som helst! Oftast händer det precis när det inte skall hända alls så man får ha ninjadräkten på 24/7. Jag har varit med om att man upplevt bland det svåraste tillitskriser och har megafokus på att räta upp ett eller annat bröte i needyträsket och sen så märker man plötsligt att hon gnir sig mot ens lår med glansig blick helt oförhappandes mitt uppe i allt kaos. WTF liksom? Var jag inte ett A-hole för typ tjugo sekunder sen? För mig ligger det en Black box inne i denna sektor som jag inte dekrypterat ännu. Jag kan alltså inte på något sätt förutsäga när Slynan ramlar av sin höga vita häst av kåtslag och håller på att dra i backen rejält. Men jag vet vad man gör i varje fall. Man fångar henne mjukt, alltså fan vad det är fint. Det är nära postorgasmisk glöd alltså. Att fånga en kåtvismsig slyna mitt i fallet... Gör man det på rätt sätt så är man hemma på riktigt i henne, hon blir på så många sätt din på riktigt. En fångad och landad slyna är väldigt lojal och trogen min vän. Gör dig själv den tjänsten att ta hand om henne sen! Dra upp henne pervonirvana och gulla om henne efteråt...

Snälla gör det hela vägen för det första hon gör när hon är fångad är att börja stirra hypnotiskt på din mandom och vägen till saligheten är er. Förvalta henne väl och inget slit och släng. En avgrundsdjup slyna är mer värd att utforska under åravis av passion än sexhundra vattenpölar en regnig sensommardag.

Tack för en fin tågresa igår min slyna där du gav mig din slynbana....

LORD BYRON

Print  Alster ID 22537  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

Sedan maj 2020 är det webbläsarstandard att alla bilder måste fungera med den moderna tekniken HTTPS. Detta kan medföra att följande bilder på den här sidan, som är förknippade med den äldre tekniken HTTP, kanske inte visas som de var tänkta:

Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.