Integritet och respekt en definition av människovärdet av Lord Byron
För mig börjar alla möten med inlevelse. Jag vill leva mig in i den undergivna personligheten. Om man skall vara krass så kan man säga att jag numer inte kan leva utan undergivenhet. Många säger att de inte kan leva utan BDSM men jag kan inte leva utan undergivenhet. Har jag inte den i närheten kan nämligen jag inte vara jag. Plötsligt blir jag en mindre person av mig själv. Bleknar och känner mig tunn och livsovillig. Som Dominant måste jag ha undergivenhet för det definierar mig själv, utan den blir mina konturer suddiga och jag blir oskarp. Jag kan tydligt känna det i det att jag nästan aldrig missbedömer saker när jag är Dominant men gör det ganska mycket när jag låter den sidan vila i mig. För mig handlar Dominans inte om att ha rätt eller fel det handlar snarare om samverkan mellan integritet och respekt.

Som Dominant är jag väldigt långsam, frustrerande långsam tycker många. Jag sänder ytterst sällan några kukbilder. Har du fått en är det en raritet kan man säga. Jag vill ha integritet. Min kuk är reserverad för de som är utvalda för att uppleva den inuti sig för det mesta. För mig skulle det vara att vika ner mig om jag sände en kukbild till någon. Ett tecken på att jag är helt desperat och i princip gör vad som helst för att få lite fitta. Jag vill inte det, jag är inte desperat för att vara desperat är en svaghet och väldigt odominant. Jag vill äga min fitta helt och hållet och det gör sig knappast genom att man gör ner sig i byxan och visar upp det med stolthet. Min integritet är något som skyddar mig och dig som undergiven. Den är en begränsning som gör att du kan uppleva mig i väl valda bitar. Jag är en ganska stor bit mentalt och fysiskt och du skulle inte må bra om du svalde mig med hull och hår. Därför skriver man mycket med mig, man är i varandra mentalt långt före det fysiska. Kuken kommer alltså absolut sist i min BDSM-ekvation för att jag har integritet och har inget som helst behov av att visa den för någon som inte är redo att ta sig an den.

Detta leder oss in till att jag genom att öppna dörren till huvudkontoret först och boar in mig där. Vi får väldigt bra möjligheter att se om jag kan och vill ge det som behövs i en relation med just dig. Jag vet vad du vill ha, ibland faktiskt före du själv vet det. Speciellt om du har en djup undergivenhet som gör att du inte vi se dig själv utan vill bli sedd istället. Du njuter av att jag hittar dig och ditt hemliga ställe där du har gömt alla dina perversa och sjuka fantasier. Genom att vänta ut dig så säkerställer jag dig. För du låter bara den rätte komma in. Den du litar på. Även om jag skulle gå ur dig så är det så att jag lämnar dig intakt. Det kan ju bli en vindil och ett korsdrag men det är oftast bara temporärt. För jag har stor respekt för dina hemligheter och att de är just hemliga för att du tycker om att de är hemliga. Har man inte integritet så får man ingen respekt för sin undergivna motpart, det leder till att du som är Dominant blir djupt beroende av din undergivnas vilja att ge ovillkorligt utan tillit och till slut fallerar något och man misslyckas. Det som återstår då är bara straff och härskarteknik vilket endast kan leda till att man tappar respekten för sin undergivna motpart. Alltså är att respektera sin undergivna är väldigt kritiskt, tappar man respekten för den så tappar man allt.

Även om jag förnedrar någon väldigt djupt så hyser jag enorm respekt för den undergivne förmåga att sänka sig så lågt att rännstenen framstår som Babylons hängande trädgårdar. När min integritet och respekt samverkar inför den undergivne så känner jag att den som är med mig är komplett med mig. Då kan jag se på henne med ögon av is, ögon av eld, ögon av det mörkaste mörka. Jag kan förtära henne för att jag vet att hon ändå är intakt och är värdefull. Hon kommer att förintas för att återuppstå och söka min integritet som när vår ömsesidiga respekt och osökt åter leder henne ner i sig djupet av sig själv där hon önskar visa sina mörka hemligheter för mig igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen och igen
LORD BYRON


Print  Alster ID 22521  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.