Varför är en undergiven dum i huvudet när den är undergiven? Av Lord ByronDetta är ju en väldigt provocerande fråga för de flesta här på DS men min känsla är att en hel del Dominanta inte förstår hur undergivna fungerar när de subbar ned sig. Jag förväntar mig rimligtvis en del påhopp redan på rubriken men den som orkar läsa igenom texten kommer att se att ha undergivna som är dumma i huvudet i sin närhet är helt i sin ordning. Jag skulle till och med vilja säga att det är önskvärt ur ett dominansperspektiv.

De flesta är inte djupt undergivna men ju mer undergiven och into sin egen undergivenhet desto mer korkad blir en. Detta är inte något konstigt alls tycker jag, för att oftast vill många undergivna vara helt passiva och förledda in i någon slags pervers total kåtdimmighet som gör att deras kognitiva och för den delen rationella delar av hjärnan kopplas bort i mycket stor omfattning. Nja, en och annan brattig liten slyna kanske vill opponera sig här men oftast ser jag den brattiheten initialt. När man väl har bearbetat en motståndskraftig röv i en timma så är det oftast väldigt lite av det där uppkäftiga kvar utan slampan verkar till synes vara helt docil och är oftast synnerligen medgörlig.

För mig finns det en poäng i att en undergiven blir dum i huvudet och trög och såsig. De är extremt avtrubbade och lätthanterliga. De får oftast mycket starka reaktioner på sexuell stimulans och de är väldigt mjuka och goa att handskas med. En del tänder ju på motståndet, även dominanta kan göra det och det gör även jag. Men man vill gärna ha en rejäl vit "fan, jag kapitulerar" flagga som gärna hissas ur en fuktig sjö av safter runt blygden. Det är ju där och då en dominerande sida kan verkligen komma till sin rätt tänker jag. Fältet är liksom öppet för hunnernas fullständiga skövling av den ack så jungfruliga mark som en fröken består av, ja de kan ju få vara så i fantasin i varje fall. Själv föredrar jag ju väl genomarbetade slagfält i typ formen av Somme eller liknande där de har skett tusentals återupprepade anfall och marken är en enda lång skyttegrav av idel fukt. Men det kanske är en bisak.

I grund och botten handlar nog undergivenhet i många fall om att när väl tilliten är etablerad och solid så vill den undergivne helt eller delvis totalt abdikera från allt som andas rim och reson. Att i samtycke lämna över de delar av hjärnan som normalt knäcker ett avancerat sudoku på ynka tre minuter till den dominante som slänger igen locket och kastar bort nyckeln. Det är mycket härligt att vara dum och lågintelligent tycker de flesta undergivna. Surret som är där jämt och ständigt stillnar och problemlösarstressvaktmästareviktigpettern tar den dominante resolut hand om och formligen lustmördar med ett snabbt skott i nacken bakom första bästa lada. Kvar finns en kåt, lallande samt foglig individ som gärna hänger sig åt total sybaritisk ickerationell verksamhet. Det är ju just därför som man skall utverka ett samtycke i förväg för när väl hela den undergivna kommandobryggan checkat ut och ligger fullsubbiga och dana nere i kölsvinet är det för sent för kursändring oavsett hur många grynnor som torna upp sig i horisonten.

Som dominant man brukar jag ibland mäta just hur långt en person är inne i sin undergivenhet just genom att se hur pass korkade de är. Inte så att jag skriver det på näsan men jag kan till exempel hetsa en fröken hårt under en shoppingtur så till den milda grad att hon tydligen knappt klarade av att köra bilen hem från handlingen utan diverse låghastighets fadäser alá tantförarpenisonär, på grund av bristande förmåga att kunna klara av de moment som krävs för att kunna föra fram ett fordon. Stundom kändes det som att jag skulle be henne stanna på närmsta busshållplats och placera henne i bakluckan för att själv framföra fordonet och det korkade objektet hem på ett säkert sätt. Nu klarade vi oss de cirka två kilometer det rörde sig om på ett lätt hysteriskt sätt, men notera att när de blir nersubbade under en timma eller två så finns risken för att ridån går ned för bilkörningen ganska raskt alltså.

Många kan förledas till att tro att undergivna är korkade jämt men så är det naturligtvis inte. Det är ett tillstånd som att vara kåt eller vad som helst. Det är temporärt och det säger inget om hur en persons intelligens är i andra avseenden. Många kan förledas att tro att man är lika intelligent alltid men det är tyvärr inte sant. När våra mer primära behov tar över så blir vi mer enkelspåriga och väldigt fokuserade på en sak och det är det som är tämligen nära nästippen. Jag skulle vilja påstå att vi har en flexibel typ av intelligens och att det faktiskt är skönt ibland att sluta vara så sjukt kalkylerande och smart och bara låta sig förledas, behovet av att bli mentalt övermannad kan ju ser olika ut naturligtvis, en del lägger sig mer frivilligt ner i fluffigt sub bomull andra behöver mindfuckas dit och måste luras in att "Hey you are mentaly fucked" till syvende och sist så finns det ändå ett behov av att vika ned sig mentalt för sin dominante motpart innan det blir något åka av. Sen kan man ju alltid diskutera hur det går till.

Det som hjärnan inte vill ta i med tång vill dock gärna fittan sluka hel alternativt, dit kuken pekar går den. Detta är kanske en sanningar som få är villiga att erkänna, varken som dominant eller undergiven. Här finns en paradox som är svår för väldigt många. Både dominanta och undergivna kan ha svårt med det faktum att våra böjelser och perversioner verka gå emot väldigt mycket som är rationellt och vettigt. En del fröknar jag känner har extremt skamfyllda fantasier kring riktigt äckliga män. Alltså män som är helt slemmiga och vidriga och ofta är nedgångna och är flottiga och svettiga till sin natur. De har ganska svårt att kännas vid detta när man sitter över en middag och diskuterar saken. Ibland kan jag ta upp det när man är på en fin eftermiddagspromenad vid havet och börja lite lätt provocerande diskutera gamla fiskargubbar och hur det skulle vara att följa med en trålare ut på en fisketur och de blir helt till sig i trasan. En del fröknar trivs bäst nere på golvet bland män, där njuter de av att krypa runt och vara till lags, kan användas lite hur som av männen som gärna får håna dem och de mår toppen av att behandlas som en slags bimboleksak. För mig är detta inte speciellt hyperintelligenta åtaganden om man säger så.

En del av dessa fröknar är synnerligen begåvade framgångsrika och högpresterade yrkesmänniskor. Här har vi helt klart ett problem för män generellt kan absolut inte skilja på en styrelseledamot ena sekunden och att denne sen är en lite fröken som är en cumdumpster för diverse snuskhummrar i nästa. Jag har även en känsla att en del dominanta män även har svårt för att en person kan pendla mellan att fatta synnerligen vettiga beslut ena halvan av dagen för att andra halva utsätta sig för risker som är tämligen ekivoka. Det är förmodligen därför de söker sig till en dominant man som kan hantera tänket åt dem i de ovanstående fallen. Som dominant har man ju även ansvar för att ens undergivna motpart inte vill ha alla hästar hemma jämt utan att en del helt enkelt vill släppas ut i en hage som är full av vettiga andra dominanta kukar till exempel. Det är då den dominantes uppgift att se till att hagen är i ordning inför förestående kaos som skall utspelas.

Så i dag önskar jag hylla er alla ni temporära bimbos som verkligen älskar att låta slynan härja fritt på en säker och väl avgränsad yta, eller som vi brukar säga: Fröken imorgon kanske det vankas slemmig gubbkuk på en avskild parkering för dig min lilla sötröv....


LORD BYRONPrint  Alster ID 22476  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.