Jag vill härmed tacka Harvey Weinstein!Jag förstår att det vänder sig i era magar något å det grövsta när jag gärna vill bjuda in Harvey in till den prestigefyllda klubben Academy Honorary Award, för er som inte vet det är det en Special Oscar... Detta har inget att göra med hans insatser på filmduken utan snarare hans groteska insatser i kvinnors underliv, vilket ni alla vid det här laget känner väl till. Utan honom hade det inte blivit något hashtaggande metoo överhuvudtaget. Ni kvinnoförkämpar kan härmed vomera, så kan vi fortsätta vårt resonemang, det klarnar på sikt men en uppstötning nu kan rekommenderas för det blir värre innan det blir bättre. Jag har av förklarliga skäl undvikit att kommentera metoo av flera skäl, en modefluga kan ju vara en modefluga och inte ge ett kattskit men denna flugan hade lite mer att komma med visade sig. Metoo är en del av en rad långa fittkraftsamlingar som kommer att förändra världen för gott. Den sexuella kvinnliga frigörelsen närmar sig kanske sin absoluta fullbordan, en kan ju åtminstone hoppas det. Den känns verkligen som den i varje fall lurar runt hörnet! Det är ju i sannerligen rättan tid för en så infam fittfantast som jag är, jag får väl skapa en Harvey kultplats på lämpligt ställe? Få har väl längtat efter att få se lavinartade ökningar av välrustade och genomarbetade powerslampor som undertecknad! Jag har ju varit borta en längre tid då jag formligen har begravt mig fullständigt i ett enda kön och det har naturligtvis varit en lyckosam stund men samtidigt har tiden och andra kön rullat hatt utan att jag direkt kunnat analysera deras görande och låtande.

Döm om min förvåning om jag inte börjar se att kvinns börjar ta sig ton på ett aldrig skådat sätt. Min första chock kom under ELLE-Galan, eller inte riktigt. Något före men det var mer som ett subtilt skav på insta mera. Moderiktiga kvinnor som konstigt nog började kopiera "fuckmeall" mode från pornhub rakt av. Vi pratar trendzbabes som delvis sitter som panelhönor i tv-sofforna titt och tätt som visare en ringning som når ända ner till navelpircingen på fyrtioplussaren och detta slänger vederbörande upp på insta och låter sig bli bejublad och hyllad. Bimbon är den nya Greta Garbo i ohelig allians med Adriana Chechik, båda var/är ju brunetter men ni fattar? Vackraste kvinna på ELLE-Galan var naturligtvis Zara Larsson, hon såg ut som direkt hämtad ur en p-rulle från blacked.com.

KLICKA FÖR HELVETE PÅ LÄNKEN OCH SE FÖR ER SJÄLVA:

78.media.tumblr.com/a0d3499dd1307231c097341…

Just nu händer det något med kvinnorna, ni tar er sexuella identitet ett steg framåt och när jag går gatan fram i Stockholms innerstad så möter jag nu långt fler kuksugarblickar än jag någonsin gjort. Vad beror detta på? OM jag vore en narcissistisk psykopat skulle jag vilja hävda att jag är en fittmagnet av rang men jag tror att fröknarna är på krigsstigen på ett helt annat sätt nuförtiden än de varit tidigare. Ögonkontakten har kraft och sug som aldrig förr. Det finns ett självförtroende hos kvinnor nu som inte fanns för bara ett år sedan. Jag känner mig som ett riktigt tvättäkta kukobjekt...

Kan detta vara Harvey effekten? Att kvinnor slutar vara offer och kör fram sin pussypower rätt upp i plytet på random intet ont anande vandrande hyffsade pinne? Jag hoppas verkligen det, jag ser ingen skam i blicken längre utan bara idel jag är en kvinna och jag kan ta för mig av världen på mina villkor och du ser ut att ha något jag kan köra över och lämna i rännstenen. Svinen är liksom väldigt outade nu och även om de säkerligen ruvar på sin revansch och gråter ut som Lasse Króner i Sveriges Radios program Medierna så är han ta mig fan ett offer. Han staplar liksom ned för Götaplatsen i högaklackat med vingliga ben samt rinnande mascara och är såååå körd. Han har iklätt sig en traditionell kvinnlig offerroll. Ingen har ringt mig på JÄTTE LÄNGE! Det är synd om mig för att jag har blivit överkörd av pussypower deluxe i form av en praktikant på TV.

För att bli fri måste man bryta sig loss från sina bojor. Harvey var pussyenslaver delux i ordets mest vämjeliga betydelse men kungen och alla vasaller föll verkligen tungt i ett enda slag. Zara Larsson gjorde det, hon gick klädd som ett luder på ELLE Galan och lyfte det till oanade höjder genom att dessutom göra det i ett par Horny Pony Shoes, och blir så sjukt hyllad att det är helt naturligt. Inte hyllad på ett snaskigt vi spelar fickpingis medan vi ler i mjugg... En svart super unicorn mega powerslut pussy riot I will fuck you to the end of the world looken! Om man bläddrar igenom ELLE Galans bilder på Google så ser man att många tar jag är en Hotter than hell bimbo och stolt över det till helt nya höjder. Men man ser även de som inte ännu hajjat och hasar runt på Harveybojorna och klär sig sedesamt och min sexualitet är minsann inget jag är stolt över offerkoftan. Jag kunde aldrig ana att effekten av metoo skulle bli att kvinnan nu mer vågar vara en sexuell varelse och en varelse som kan och vet att kräva sin rätt, en skön och ståndaktig välsprutande kvinnlig orgasmmaskin. Problemet med detta är att män som ju som vanligt inte fattar ett jävla IOTA kring denna process kommer förmodligen att se sig akterseglade utav Wands, Vomanizers, tjocka grova ofta bruna/svarta dildos. Vi kommer att bli torrrunkande vingliga objekt och offer som låter sig vara ögongodis till välfuktande kraftpaket som tågar fram som powerbimbos längst Stureplans mittfil. Vi män blir strykkatter som ser oss som marginaliserande förpassade orgasmpinnar.

Mitt tips är att höja blicken, vik inte med blicken, förkovra dig i powerslampan möt henne på hennes villkor ty då växer världen verkligen för en gång skull och vi kan ju då bli larger than life tillsammans. Det är tråkigt om vi bara skulle köra Bytt är Bytt och Kommer Aldrig Igen...LORD BYRONPrint  Alster ID 22475  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.