Ett litet tillägg till mina kinks Gräfenberg punkten. Lord Byron om sprutorgasmen 2011Kära, läsare

Kvinnlig Orgasm: ++

G-punkts Orgasm: LS

Ernst Gräfenberg är en mycket kär vän till mig. Han har givit mig möjligheter som jag annars förmodligen aldrig kunnat ana existerade. Denna begåvad man var naturligtvis en gynekolog och som jag misstänker en tämligen pervers sådan. Ernst efternamn har givit oss män och kvinnor ett område att utforska som befinner sig på lite olika platser beroende på vem man frågar. Jag talar naturligtvis om G-punkten. Denna lilla bultande varelse är inte lätt att hantera men mycket angenäm när man väl träffar på den. Om man som jag är intresserad av att ge njutning och retning till maximal höjd så är detta en mycket god och värdig final. Orgasmen som frammanas ur denna stimulans är som ett fullständigt färgsprakande fyrverkeri i både min och min partners hjärna. Man bör enligt min mening vara mycket varsam med att gå på att framkalla den i ett tidigt skede eftersom att den tenderar att sluka en hel del energi hos kvinnan. Jag vill tydligt skilja på ett par saker i orgasmens tecken så som jag upplever den och nej jag har inte en vagina men jag frågar och har fått många svar kring detta som jag skattar högt och respekterar.

En orgasm har flera mycket komplicerade element. Det första och helt undervärderade är vilken avslappningsgrad som man har när man får den. Få funderar kring detta, men det är en mycket viktig del. Ju mer trygg och lugn och behaglig man känner sig desto större utlevelse, detta är en tämligen generell bild inom BDSM men jag tycker att man kan applicera den på just orgasmen. Vill man ha en kraftig G-punktsorgasm rekommenderar jag massage innan. Speciellt om man inte har vanan inne. Nu är det ju tack och lov så att en kvinna inte är den andra lik så då kopplar vi in den mentala delen.

Ju mer eggad och upphetsad en kvinna är desto mer kommer hon. En orgasm har ett fysiskt element men även en mental. Som jag uppfattar det så styr vi till viss mån vår förmåga att komma. Ett fåtal tillfällen har jag upplevt helt oförberedda och spontana orgasmer hos kvinnor och de är lite lätt flyende och undvikande och endast ett par unika har varit starka. Min målsättning är att aldrig komma före min partner och därmed basta. Varför denna självförnekelse? Jag sätter en ära i att ge min partner en stark upplevelse och då triggar vi varandra mentalt och stegra på detta viset vår lust och resa. Det är ingalunda fråga om en tävling men då man är lite beroende av sin resning i leken så är det lite tråkigt om den nu inte löper linan ut. Kvinnan både kommer och går först i min värld.

Jaha hur går detta då till och var håller den lilla rackaren hus? Rent praktiskt så finns det en oftast lätt skrovlig yta ca en långfinger in i en ljuvlig grotta. Området är på framsidan av vaginan. Om man har en väldigt upptänd kvinna framför sig så kan man känna en pulserande effekt som små snabba korta kramper eller samandragningar. Hittar du dessa så är du sport on så att säga. Man bör inledningsvis smeka ganska intensivt men inte för hårt, man är nära blåsan och det kan kännas lite obehagligt speciellt i början om kvinnan inte är tillräckligt het och avslappnad, få henne det och använd sedan glid så att det stänker om det.

Det finns lite olika tekniker som jag brukar använda mig av och alla har två eller tre fingrar inblandade. Låt oss kalla den första Kapten Krok. Fingrarna används här i en in och ut rörelse som smeker hela den skrovliga ytan med fördel så kan man även trixa till det lite med att involvera klitoris i det hela med sin tumme. Låt oss kalla det en utveckling av Kapten Krok och benämna detta som den heliga treenigheten. Smek alltså hela det räfflade området med två fingrar i och låt tummen jobba med det yttre. Nu tenderar det att hända saker min kära publik. De vanligaste signalerna är tung andning och högre puls och flammighet. Då tycker jag att man tar det till nästa nivå.

När man märker att ens partner börjar skruva lite lätt på sig och kommer in i en lite ormande fas då skall man eskalera en aningen med att börja locka ut den lille rackaren i från sin ljusskygga tillvaro med komsi komsi manövern. Denna kräver lite mera fingerfärdighet och uthållighet då man med sina två fingrar gör en lockande rörelse och mer pressar den nu förhoppningsvis mer svullna ytan mellan sina två fingrar. Detta är inte så mycket en ut och in rörelse som i kroken utan en mer fram och tillbaka. När fingrarna omsluter hela området kan fingertopparna ytterligare pressas något uppåt och framåt och är man känslig så noterar man ryckningar i nerverna som löper i området med ett myller av förgreningar.

Vid detta laget så är vi ganska nära ett klimax och här kan det ske tvära kast och njutningen kan ta sig rent extatiska proportioner. Förvåna dig icke om du får en fot i ditt bröst som ämnar att stöta bort dig då känslan strax före det episka klimax som komma skall känns överväldigande för din motpart men den djärve står bi och löper linan ut. För mig är detta delvis en forcerad orgasm som innehåller såväl hög njutning som ett visst mått av obehag. När hon väl kommer måste du vara redo att hantera konsekvenserna. Dels kan det bli mycket vått, en sprudlande och livlig fontän av vätska omsluter dina fingrar och jag förordar att man är mycket varsam med smekningar och rörelse när den nukleära njutningen briserat.

En kvinna kan i detta tillstånd vara bortom sig själv och där är det din uppgift som ledsagare att styra efterspelet med en trygg och stark famn. Ibland kan känslorna ta överhanden och framkalla gråt eller skakningar och darrningar som varar i flera minuter. Ögonen kan även de rulla upp bakåt. Låt ingen förvåna dig eller överraska dig i detta, lita till din intuitiva sida och om du måste lägga dig på din kvinna och hålla om henne i en trygg och manlig famn så gör det. Var ytterligt försiktig om du skulle närma dig området igen och följ noga upp och tolka de signaler som yttrar sig. Ett tips, verbal kommunikation är inte pålitligt i detta stadium utan läs kroppens signaler och handla därefter.

LORD BYRONPrint  Alster ID 22356  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.