Pressrelease - Utmärkelsen Årets gräsrotsinitiativ tilldelas skjutspoolen BDSM-bussen
Sinatra och slave scarlett är aktiva inom BDSM-kulturen, både nationellt och internationellt. Under alla år så har de människor som korsat deras stig blivit en andra familj som har gett dem otroligt mycket, allt ifrån nya vänskaper till nya tankar och idéer.

Nu vill de ge tillbaka genom att stimulera idéer och projekt som är små och enkla, men som kan ha en stor betydelse för många människor, framför allt när det gäller tillgängligheten till vad som erbjuds inom den svenska BDSM-kulturen.

Därför kommer de att under fyra års tid dela ut sammanlagt 10.000 svenska kronor till projekt under utmärkelsen "Årets gräsrotsinitiativ".

Den första utmärkelsen av "Årets gräsrotsinitiativ", på 2500 svenska kronor, delades ut under BDSM-Kastellets Halloweenfest och föregicks av följande motivering:

"Årets gräsrotsinitiativ är så galet underbart att det kommer att fungera på många sätt. Genom en inre drivkraft och med hjärtat på rätt plats så erbjuder man lite vardagslyx samtidigt som man ökar tillgängligheten till BDSM-kulturen för människor genom att ge dem ett enkelt och alternativt sätt ta sig till olika event runt om i Sverige. Dessa eldsjälar har med sin övertygelse visat att med hjälp av fyra hjul så kan man minska avståndet mellan människor genom att bygga broar

Den första utmärkelsen "Årets gräsrotsinitiativ" går därför till Månstråle och Silverstråle för deras underbara projekt skjutspoolen BDSM-bussen"

Print  Alster ID 21924  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.