NYA LÄCKRA KINKS - i min mörka garderob som tål att luftas och lånas ut.
Hej alla Lustans vänner 🙏
💟
.
Jag saknade det jag älskar mest av allt, och som nykomling här (men inte i min lust) blev jag så glad då jag såg det gick att lägga till egna KINKS.
Och jag saknade ju så många som får mig att tända extra hett: så jag lade till ett tiotal nya Kinks i min lista över preferenser.
Det blir mera Äkta så liksom.

Vill också berätta att jag är så tacksam för att ha funnit DARKSIDE, här kan våra ljus skina klarare med mörkret som kontrast. Lustan skiner som en osläcklig glöd, lyser igenom allt mörker. Fyller liv och blod. Här kan vi vara de vi är: Erotiska varelser. Och med lite hjälp höjs upplevelserna ibland.


ELLER? 🛎️
Vem tänder inte på en sensuell röst, kanske den man älskar? Eller höra den där sångaren? Lyssna på intelligens? Få kommandon. Rösten Du längtat efter.. Just nu ringer den efterlängtade... Att få höra....
Eller...
Tänder Du som jag på en sexig man i rock, eller en helt naken kvinna eller smyckad i läckra Undrens kläder draperad av en vacker kappa?
Eller
En kvinna i slips och kostym?
Eller
Beröringen av Ditt heta skälvande genom handskar i svart doftande läder, mjukt skinn bestämt och kärleksfullt utforska Din kropp.
Eller
Du utforskar med handen i handsken.
Eller
Njuta, känna friktionen av eleganta handskar i siden mot Ditt fuktiga kön? Ett klätt finger ... i svart spets skaver lätt runt Din känsliga fuktiga ollonkant, eller penetrera en våt längtande fitta med rödklädda handskars fingrar som glänser blankt av kåtsaften..
Eller ...
Läs mer om Du vill. 👑

Kanske tänder Du på några av mina Kinks - eller ännu bättre kommer på egna 💟Kinks att lägga in. Har Du lagt in egna redan, berätta gärna för mig?✍️

Röda slängkyssar alla underbaringar
© Victoria Verba 💋
PS
Hur kunde jag glömma Hatten?🎩
Hade ju min första plommonstop då jag var 14 år, för att jag då som debutant i Erotikens sinnliga värld kände mig just extra sexig, i lila liten gördel med svart spets, strass och strumpebandshållare, svarta strumpor, divasmink, högklackat och min ÄLSKADE HATT... Haha lärarna, och mina vuxna frågor på sexualkunskapen? Rodnande lärare, var min skolgång kantad av, när jag väl var där, i DEN skolan. 😜

DS /Den Sinnliga
...eleven i stora Erosskolan

Författarens egna ord om alstret:
Favoriterna. Jag är inte ensam om några av dessa heta Kinks. Vissa = Detaljer som lyfter upplevelser.© Victoria Verba

Print  Alster ID 21531  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.