Medarbetare i fokus: James_Bondage - medieansvarig
Vad har din uppgift varit?
Jag har varit ansvarig för medieavdelningen, där vi varit två personer i början och hela sju stycken under eventet, även om inte alla varit med alla dagar.

Har det gått bra?
Vi drog igång planeringen så smått när det fortfarande var snö ute och började göra lite uppdateringar och intervjuer med medverkande under våren och körde intensivare och intensivare ju mer det närmade sig. Väl igång i Pride Park så har vi försökt att rapportera om allt spännande som hänt inne i Kinkykvarteret här på Darkside, vår egna Facebook och Instagram samt diverse olika HBTQ-kanaler och traditionell press som vi hjälpt med material.

Ditt bästa minne från i år?
Som gammal tidningschefredaktör så har det varit kul att vara ansvarig för, och delaktig i, en grupp med så många duktiga och talangfulla medarbetare. Vi har kompletterat varandras kompetenser riktigt bra, vilket jag hoppas synts i den bredd av olika typer av material vi fått ut. Det roligaste minnet är helt klart den underbara stämning vi haft i mediegruppen, den kommer jag att ha med mig länge.Mer information om årets Kinkykvarter med program hittar du här (kräver inte inloggning för externa besökare
Mer om Kinkykvarteret hittar du här: http://www.darkside.se/kinkykvarteret (kräver inloggning för externa besökare)

Författarens egna ord om alstret:
Kinkykvarteret intervjuar (Foto: Alpha-Photographer)

Print  Alster ID 21520  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.