Bakom bojorna och piskorna
För två år sedan, nyss fyllda 18 år vilket är minimumåldern för att komma in, klev Blonde nyfiken och oerfaren in i Kinkykvarteret. Sedan dess har hon varit en del av BDSM-världen och delar i texten under med sig om sina tankar kring dominans-relationer.

Utåt sett handlar bdsm ofta om handbojor, piskor och hutlös förnedring, förbjudna och tabubelagda fantasier. Bilden är inte felaktig, för visst finns dessa delar i många utövares preferenser men det som försvinner i det läderklädda paketet är grunden allt vilar på - tillit, trygghet och kommunikation.

Det är en häftig känsla, den häftigaste jag någonsin upplevt, att känna total trygghet i att min Dominant kan mina stoppord och gränser så väl att jag själv kan släppa den lilla bit av kontrollbehov som annars alltid är närvarande. När jag inte har kontrollen över min egen njutning når den oanade höjder.

Samspelet mellan en Dominant och en undergiven är lika komplicerat som det är enkelt. Det komplexa i en människas känsloliv, ett delat ansvar att kommunicera behov och begränsningar, att lita på varandra men också det enkla i ett ögonblick av njutning och tillhörighet.

Oavsett vad vi väljer att fylla just vår bdsm-upplevelse med, brister aldrig den ömsesidiga respekten. Bakom handbojorna, piskorna och förnedringen så finns kommunikation, välvilja och kärlek.

Text: Blonde

Mer information om årets Kinkykvarter med program hittar du här (kräver inte inloggning för externa besökare
Mer om Kinkykvarteret hittar du här: http://www.darkside.se/kinkykvarteret (kräver inloggning för externa besökare)

Författarens egna ord om alstret:
Kinkykvarteret krönika. Bilden visar Blonde och Rzzie - ett BDSM par. (Foto: James_Bondage)

Print  Alster ID 21511  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.