I repen kan jag vila, i repen är jag närvarande, i repen är jag trollbunden
I Kinkykvarteret kan du som besökare prova på att bli bunden. Vår reporter Blonde startade sin bana i vår underbara värld just på det sättet och i detta reportage beskriver hon det, den utveckling som följde, och alla de känslor repen skapar.

För två år sedan introducerades jag till såväl BDSM som Shibari i Kinkykvarterets prova på hörna. Sedan den dagen och den upplevelsen visste jag att det var i detta community som jag hörde hemma.

För mig blev det introduktionen till en värld jag idag är väldigt aktiv i, och jag rekommenderar verkligen alla som tycker att det verkar lite spännande att prova på. Första gången är en häftig upplevelse även om den aldrig är en suspension (att vara upphängd som på bilden), detta då repen kan påverka en mer än vad en tror.

Det kan vara till fördel att vara förberedd på vad som eventuellt kan ske i sin kroppen när en testar rep för första gången, det är inte alltid vi förstår kroppens reaktioner och inom BDSM kan de ibland vara överväldigande starka. En kan uppleva adrenalinkick, endorfinrush, skratt, gråt, att bli yr eller dåsig, att försvinna in i sig själv och kroppens reaktion. Det är viktigt att komma ihåg att alla känslor är okej och att kommunicera vad en känner med den som binder. Prata tillsammans efteråt om den nya upplevelsen och kom ihåg att dricka vatten.

Ett möte med rep kan vara väldigt sakligt eller väldigt intimt, i Kinkykvarteret kan du prova på det förstnämnda men det finns långt mer att upptäcka i repens fantastiska värld. När jag är bunden eller hänger i rep känner jag mig levande, lugn och trygg. Jag känner mig fri.

I repen vill jag vila, i repen vill jag vara, i repen vill jag bli trollbunden.

Text: Blonde
Mer information om årets Kinkykvarter med program hittar du här (kräver inte inloggning för externa besökare
Mer om Kinkykvarteret hittar du här: http://www.darkside.se/kinkykvarteret (kräver inloggning för externa besökare)

Författarens egna ord om alstret:
Kinkykvarterets reportage om "prova på rep" i KK (Foto: James_Bondage)

Print  Alster ID 21509  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2022  
Darkside är internationellt känt som Fetopia.