Logga inBli medlem
Sammanfattning av gårdagens invigning av Kinkykvarteret
När vi kom runt hörnet till PrideParks ingång igår hördes plötsligt ”Somewhere over the rainbow” i skyn. Det var kören som testade ljudet på Prides stora scen, och vi valde att se det som ett gott tecken. Öppningstalaren James Lorien MacDonald fick oss att gapskratta och inse självklarheten i att vara kinkster. Det är liksom egentligen inget fel med det andra, det vaniljiga – det är helt enkelt bara bättre och roligare att vara kinky! Repshower, modiga nyfikna i prova på-stationerna, mingel, sol och oxytocin i luften; en bra dag övergick i en bra kväll.

Men det var under Chambers of Loves modevisning som vi plötsligt fick tid att landa i allt. Ni, besökarna, var så många! Och alla så vackra, både på och framför scenen! Tänk om hela Pride hade fått se de heta och fantastiska modellerna som glittrade på scenen, den grymma konferencieren som lockade fram det bästa ur oss alla – jubel, kärlek, skratt och den där lusten.

Älskade kinksters! Klockan 14 idag öppnar Kinkykvarteret och Pride Park, och vi längtar efter att ses igen!



Mer information om årets Kinkykvarter med program hittar du här (kräver inte inloggning för externa besökare
Mer om Kinkykvarteret hittar du här: http://www.darkside.se/kinkykvarteret (kräver inloggning för externa besökare)

Tillagd 2 aug 2018   Reportage & intervjuer   #BDSM

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Idag: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024