Logga inBli medlem
Information om fotografering i Kinkyvarteret och Pride Park
Kinkykvarteret är en del i Pride Park och en behöver därför läsa och förstå reglerna för båda för att få helheten

Fotoregler i Pride Park
Vi börjar med de generella reglerna för fotografering och kameror i Pride Park

Fotografering för publicering (tryckt, digitalt eller för sändning i kommersiella sammanhang, liksom alla fall där det finns en uppdragsgivare) är inte tillåten om du inte har tillstånd från festivalen. Fotografering för privat bruk är tillåten. Alla seminarier i Pride House har fotografiförbud om inget annat anges.

Tänk på att många som besöker festivalen inte är öppna med sin läggning/könstillhörighet. Så be om lov att fotografera andra personer än de du umgås med och respektera att alla inte kan eller vill leva öppet.

Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.

Mer bra att veta info om Pride Park hittar du här: http://www.stockholmpride.org/festivalen/praktisk-information

Fotoregler i Kinkykvarteret
Du måste gå genom Pride Park för att komma till Kinkykvarteret eftersom det är en del i just Pride Park så reglerna ovan gäller på vägen till KK.

Inne i KK är det sedan fotoförbud.

Endast ackrediterade fotografer med en bricka runt halsen som det står KK Fotograf och ett löpnummer får fota. Och de får enbart fota människor de får samtycke från, detta gäller även de som eventuellt finns i bakgrunden. Ackreditering sköter KKs medieavdelning på plats.

Det kommer att finnas ett litet fotobås precis vid entrén till KK där du kan ta bilder på dig själv och dina kompisar mot en bakgrund med Europride och KK-loggor.



Mer information om årets Kinkykvarter med program hittar du här (kräver inte inloggning för externa besökare
Mer om Kinkykvarteret hittar du här: http://www.darkside.se/kinkykvarteret (kräver inloggning för externa besökare)


Kinkykvarteret informerar

Tillagd 30 jul 2018   Nyheter & pressreleaser   #BDSM

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Idag: Lesbian Visibility Day
Kärlek och gemenskap i sexualitets- och identitetsmångfald
Bli medlem – enkelt och gratis  Om DS  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2024