Kinkykvarterets guide till årets KK-shopping
I Kinkykvarteret i Pride Park så hittar du massor med olika aktiviteter du kan prova på, intressanta föreläsningar och roliga uppträdanden, samt så klart en hel del fina shoppingmöjligheter som du så klart inte ska missa. KK-redaktionen har pratat med de företag som är med i Kinkykvarteret om vad de kommer att ha med sig till KK, vad de tror blir storsäljare i år och vilka du som besökare kommer att möta hos dem. Här kommer således vår shoppingguide till årets KK!

Chambers of Love
Fokus hos Chambers of Love är Prides och BDSMF-scenens målgrupp. Hos dem hittar du ett stort utbud med hög kvalité inom BDSM, varav en del helt unika saker i deras egna produktserie inom rostfritt stål samt handgjorda piskor. De har också en helt egen kollektion av äkta korsetter och fetishkläder, samt ett rejält urval av vuxenleksaker.
I år kommer de att presentera en ny kollektion av läder- och PVC-kläder som innehåller allt från nya harnessmodeller till shorts, västar, linnen, skjortor, slipsar och väskor m.m.
På plats i Kinkykvarteret kommer ägaren Attila, butikschefen Tottis och de glada säljarna Kim, Fredrika och Pernilla att hjälpa dig hitta rätt bland alla godsaker.
Den nya kollektionen, som de hoppas blir en succé, kan du se i deras modevisning på onsdagen kl 20.30. Då visar de även ett ordentligt smakprov ur resten av sortimentet.
En annan sak som kan vara bra att veta är att du som besökare kan testa in din korsettstorlek på plats och få hjälp av personalen med att hitta just din storlek och stil bland ca 50 olika modeller. Samma gäller naturligtvis de andra kläderna, och oavsett vilken sorts fest du ska till så kan de hjälpa dig att hitta en helt ny outfit.
Och innan du går hem från Kinkykvarteret så hälsar Tottis att du borde köpa med dig orgasmoljan "Oh! Holy Mary!", som enligt uppgift brukar få de allra flesta att tappa hakan när de fått känna på dess effekt. Och vem kan neka till att få bättre orgasmer?
Du hittar också Chambers of Love på Drottningatan 71D i Stockholm (C.U.M. Clubwears källare). Och i cyberrymden på: www.ChambersOfLove.se samt Chambers_of_Love på Instagram och Chambers of Love på Facebook.

C.U.M clubwear
Säljer kläder, allt från kinky, club, latex, lack, gothic och skor upp till storlek 46. Sortimentet som kommer finnas med till Kinkykvarteret består i: Glitter T-shirts, glitterskjortor, polismössor, fakeläder kepsar, kinkyunderkläder, blinkande skor, damskor i herrstorlek,. lackkläder, fuskskinnskläder, regnbågskläder.
Som besökare möter du följande personal hos C.U.M: Pyunik, Gabriella, Eveline och Dominika Skansen som alla hälsar dig välkommen.
De har även en modeshow på stora scenen på lördag den 4e augusti klockan 19.15.
Du hittar även C.U.M på Drottninggatan 71D i Stockholm och på www.cumclubwear.com.

Justine & Juliette
I Kinkykvarteret fokuserar Justine & Juliette på transgear och på olika typer av redskap för BDSM-utövare med allt från piskor och rep till penispluggar och tuttklämmmor. De har också ett brett utbud av andra leksaker som dildos, vibratorer, analpluggar, canes med mera. Precis som förra året kommer de att ha transbloggaren Jonathan som föreläsare och han kommer att visa bland annat deras binders och binding bras och packers.
På plats i Kinkykvarteret så kommer butiksföreståndaren Nillaan vara behjälplig med sin personal som består av Litill och LeChef. De kan hjälpa dig att hitta rätt bland storlekar på både kläder och leksaker, och också justera och anpassa till exempel de veganska harnesk som de säljer medan du väntar. LeChef är Justine & Juliettes rep-specialist som kan hjälpa dig med val av rep och slag-redskap.
Årets storsäljare tror de blir: trans gear, canes och rep.
Du kan även hitta Justine & Juliette på Stockholm Fetish Fair och Göteborg SM&Fetish Weekend. På nätet finns de på: www.justinejuliette.se.

KING KONG
Även i år så körs baren i Kinkykvarteret av Gay/HBTQ klubben KING KONG som i vanliga fall finns på Mariatorget 1A i Stockholm och på nätet på: www.facebook.com/pg/kingkong.sthlm samt www.instagram.com/kingkongsthlm/
I år serverar de vin (vitt, rött och rosé) samt olika sorters öl och Cider, samt även ett antal olika alkoholfria alternativ, både med och utan smaker. Personalen på KING KONG hälsar att baren kommer att bli fantastisk!

Platinum Ink Piercing Company
Här kan du få förstklassig tatuering, kosmetiskt tatuering och även piercing på plats i Kinkykvarteret. Då utbudet av smycken är så stort så kommer de inte med ner till KK. De finns dock att beskåda i studion på Östgatagatan och du kan även se utbudet i webbshoppen på hemsidesadressen nedan.
Från tidigare år så säger Simon att både tatuering och piercing är lika populärt och personalen är väl förberedd för dig med en ordentlig styrka bestående av Enrique och Thomas som gör tatueringar. Kosmetisk tatuering kan du få från Lynn, och piercingar från Simon.
Platinum Ink Piercing Company håller till på Södermalm, Östgötagatan 79 för att vara mer exakt. Där har de funnits sedan 1993 (i annat namn men ändå samma studio och samma tänk på kvalitet och säkerhet). På Internet hittar du dem på: www.platinuminkpiercing.se/
Och du kan även boka din tid direkt på internet: www.bokadirekt.se/places/platinum-ink-piercing-company-17611

Proud Tattoo
Här kan du få fina tatueringar från Asin och Esperanza som är på plats i Kinkykvarteret. Och om du gör en tatuering hos dem i KK så får du också 20% rabatt på smycken på Zoi Tattoo på Stora Nygatan 15 i Gamla Stan (08-410 992 90, zoitattoostockholm@me.com, respektive: zoitattoo.com/zoi-tattoo-stockholm-studio).
Asin hälsar att de populäraste tatueringarna tidigare år har varit regnbågstatueringar samt bara ordet: "Proud". Du hittar även Asin och Esperanza på Instagram på @asintattoo samt @esperanza_heavenlyink


Och om allt detta inte är gott nog så finns det även shopping, dryck och mat ute i Pride Park, mer info om det hittar du här: www.stockholmpride.org/prideparkMer information om årets Kinkykvarter med program hittar du här (kräver inte inloggning för externa besökare
Mer om Kinkykvarteret hittar du här: www.darkside.se/kinkykvarteret (kräver inloggning för externa besökare)

Författarens egna ord om alstret:
Kinkykvarteret informerar (Foto: James_Bondage)

Print  Alster ID 21429  Abuseanmäl 

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.
Kärlek och gemenskap i BDSM, kink, sexpositivitet, fetischism, uttryck och livsstilar utanför normativitetens fängelse
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om Darkside   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 2003-2021
Darkside är internationellt känt som Fetopia.